Returning of the written off #22 Invited only - Page 90

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Bilo je napo*no jer nemam kondicije. Sutra sigurno dobijam upalu misica ali ja sam zadovoljna. Najvaznije je da ovoga puta necu odustati.😛

To volim da cujem..Neces odustati ! A upala ce proci..i meni je tako bilo nedelju dve na pocetku..sve to prodje ali se osecas toliko lepse da je to neverovatno..😉
Daltoni thumbnail

E , ja moram ovo da podelim sa vama. Dok sedim za kompom mama gleda BV. Sada je epizoda kada Ganga poradja Genu. U jednom momentu su pustili animaciju na kojoj se vidi kako beba izlazi iz majke. Znaci ocima svojim ne mogu da verujem.😲

Nado..nisam te razumela..crtani film porodjaja ili kako..😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Kontam da su igrali eci peci pec,sa Odbacenom i BV ,i zavrsilo se tako sto gase Odbacenu i na njeno mesto dolazi jedna od ove dve serije ...

Da..napokon Utaran ide..izvini Drajce,znam da si je gledala ali nemaju vise sta da prikazu..mislim osim onog batice .znate na koga mislim...😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Slazem se..Biki je najtalentovanija medju njima 👏 Srecni smo sto si sa nama Biki i sto je nas topik najlepsi upravo zahvaljujuci tvojim kreacijama 🤗

Tako je, ja sam odavno jos rekla da sam ponosna i srecna sto je BIKI upravo bas NASA
❤️🤗
Daltoni thumbnail

After playing pivotal roles on screen where she wowed audiences with her chirpy, bubbly characters, Sanaya Irani is all set to make her debut as a dashing young Rajasthani Bride in Colors' upcoming show Rangrasiya. Produced by noted television producer Saurabh Tewari who has a number of hit shows to his credit, the show will be replacing Bigg Boss. According to sources, the show is about a girl who believes in love and how her path crosses with a man, who doesn't believe in it. The crew of Rangrasiya has been shooting in the harsh desert terrains in the Rann of Kutch, as the show is a love story set along the borders of India. We look forward to seeing Sanaya who was last seen on screen as a happy-go-lucky girl, re-create magic with her new avatar as Parvati on the silver screen soon.

http://colors.in.com/mena/news/sanaya-irani-to-play-a-rajasthani-bride-for-colors-new-fiction-show-1212.html

Ova ce poceti da se prikazuje posle zavrsetka BB ako sam ja dobro skapirala.

Da..a Sanaja je fantasticna glumica..bice mi samo zao sto njen lik nema onaj specificni luckasti oblik kao sto smo navikli u IPKND i ChanChan..Videcemo..
Stephi thumbnail

Zasluzio je jos..😡 Kad dozvoljava iznova i iznova da mu Dipali ispere mozak..😡

To je tek deo u buducnosti koji cu komentarisati kad do njega dodjemo, tj . Nada i Drya, sad smo se dogovorile da komentarisemo ovo sto su i njih dve postigle. Ne trci pred rudu draga , naterace te da pises stripove i za sve ove epizode , odmah ,sad 🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Da..napokon Utaran ide..izvini Drajce,znam da si je gledala ali nemaju vise sta da prikazu..mislim osim onog batice .znate na koga mislim...😉

Ma opusteno Dal,nisam ni bila nesto narocito luda za tom serijom,nema sta da se izvinjavas 😃 A batica je skroz po mojoj meri 😆
Stephi thumbnail

Badi a da mu operemo ledja? 😆

Neka, neka, nemoj ti , ja cu 🤣

Mislim , umorna si sigurno posle vezbi, pa zrtvovacu se ja da se ti ne umaras dodatno
😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nado..nisam te razumela..crtani film porodjaja ili kako..😲

Ma nesto kao crtani ne znam kako da objasnim. Uh. Volela bih da mogu da nadjem link od danasnje epizode na pinku da to vidite.
Vide se kosti a telo samo obris i beba kako se okrece u stomaku u polozaj za porodjaj i zatim kako izlazi napolje.
Edited by nn027 - 11 years ago