Returning of the written off #22 Invited only - Page 89

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Badi a da mu operemo ledja? 😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U ovoj prvoj igra Sanaja..tu obavezno..ali obavezno gledam..cak cu i da se prijavim u Dev tim za nju..👍🏼

Ova druga je isto zanimljiva..mlada koja odbija da se uda..pogledacu i nju nekoliko epizoda da vidim o cemu se radi..pa ako obecava gledacu..😉

Kontam da su igrali eci peci pec,sa Odbacenom i BV ,i zavrsilo se tako sto gase Odbacenu i na njeno mesto dolazi jedna od ove dve serije ...
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nado srecan pocetak,👏

Hvala Smeki 😃
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Bravo Badi na upo*nosti 👏 Samo napred i ne odustaj 🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Kontam da su igrali eci peci pec,sa Odbacenom i BV ,i zavrsilo se tako sto gase Odbacenu i na njeno mesto dolazi jedna od ove dve serije ...

A ova druga? Mozda ce obe serije biti dobro primljene pa ce i BV da privode kraju.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Bravo Badi na upo*nosti 👏 Samo napred i ne odustaj 🤗

Badi ovo mogu da ispratim i postignem. Tesko mi je ali cu izdrzati. Treba malo vremena da steknem kondiciju. 😊 Hvala na podrsci ❤️
nn027 thumbnail

After playing pivotal roles on screen where she wowed audiences with her chirpy, bubbly characters, Sanaya Irani is all set to make her debut as a dashing young Rajasthani Bride in Colors' upcoming show Rangrasiya. Produced by noted television producer Saurabh Tewari who has a number of hit shows to his credit, the show will be replacing Bigg Boss. According to sources, the show is about a girl who believes in love and how her path crosses with a man, who doesn't believe in it. The crew of Rangrasiya has been shooting in the harsh desert terrains in the Rann of Kutch, as the show is a love story set along the borders of India. We look forward to seeing Sanaya who was last seen on screen as a happy-go-lucky girl, re-create magic with her new avatar as Parvati on the silver screen soon.

http://colors.in.com/mena/news/sanaya-irani-to-play-a-rajasthani-bride-for-colors-new-fiction-show-1212.html

Ova ce poceti da se prikazuje posle zavrsetka BB ako sam ja dobro skapirala.

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
P.S. Daltoni

Ostala sam ti duzna sinoc odgovor Sultan se izvinio Madhubali ( posto joj je on napravio sranje ) a RK sta radi? To je bilo tvoje pitanje, a moj odgovor je pa i RK je krenuo da se izvini Madhu i to je isto bila scena nabijena elektricitetom izmedju njih dvoje i ko zna naravno sta bi se desilo , ali je onda tvoj napaljeni tinejdzer krenuo da lupa staklo na autu, ostavlja pretece poruke i naravno da je prica opet odvela RK u jos zesci bes i ljubomoru.
Naravno, ponasanje RK ne opravdavam, ali ga razumem i ... jbg. moj je kakav god da je

A s druge strane, nikad, ali nikad ne mogu pronaci opravdanje za coveka koji svog rodjenog hendikepiranog sina vezuje, postavlja usred noci u dzungli kao zamku ne bi li navukao svoje neprijatelje da ih pobije, koji svog sina terorise pod izgovorom da od njega ne pravi slabica. Dakle, tu je razlika osnovna i ogromna za mene zasto sam mogla da razumem RK kao psihopatu i nisam mogla ali niti jednom da nadjem razumevanje za Sultana psihopatu. Zivot ih sibao, obojicu, jedan otisao u svet kriminala, drugi ipak u svet glamura i sjaja. A to sto je Sultan imao pretezak zivot, dakle sine Aryane, da ne bi bio slabic i da te ne moze niko muciti u zivotu mucicu te sad ja u detinjstvu.

RK , ako je i imao arogantan stav prema majci Kuku dji , Sikkiju, Dipali, imao je razlog jer su potpuni olosi i beskicmenjaci koje btw on sve i vuce na grbaci. Ako je usao u borbu sa Madhu iako je ona zena, ipak je to odnos dve ODRASLE osobe izmedju kojih postoji svasta, ljubav ,strast, mrznja, bol, sve emocije. A ni Madhu nije nimalo naivna niti potpuno nevina u toj prici. Od samog pocetka zainatila se da ga strpa u zatvor jer je udario kolima osobu koju je videla dva puta u zivotu, pre toga isto tako i njega isamarala jer joj je dao pokvarene uzorke pomada ,a onda kao pomahnitala derala se i na policiju da vrse svoju duznost, da je pravda jednaka za sve, potpirivala Mukunda da ga tuzi iako sam Mukund to nije zeleo, odlazila na set kod RK, vredjala ga, lupala samare, recju , nije se smirivala kao da joj je rodjeni otac bio u pitanju a ne neki stranac.Mislim ispuni gradjansku duznost, prihvati da budes svedok i ne odstupaj od svog iskaza, sasvim dovoljno, ali ne, ona pravi spektakl A onda, posle osvete RK, u ovom drugom delu, opet njen izbor je bio da ode da radi na RK setu, da mu se suprotstavlja, omalovazava, vredja i ona njega, jednom recju izaziva, a znala sta RK moze sve da joj uradi. Dakle, resenje je bilo, skloni se, zivi novi zivot koliko je moguce,ali ona je upravo htela to, ona koja nikad ranije nije zelela da radi na filmskim setovima, sad odjednom jedino tu, i bas tu moze da nadje posao. Nije nego. Dakle, ne mogu samo za RK da kazem da je psiho, ni ona nije odmakla dalje od njega,a sve kasnije ovo sa Sultanom, prati ga, leci,dovodi u koloniju, pa sta si ti , Sultan okoreli kriminalac jedino moze pomoc dobiti od tebe a ima iza sebe armiju krimosa , sto cemo isto tako videti. Dakle, mala je takodje psihic svoje vrste.

A veceras dve RK recenice dovoljno govore, kad kaze majci da ne brine za njega,jer nikad i nije, da ima ona prece od njega o kojima treba da brine i kad ipak od nje prima blagoslov jer ide na put,majka mu govori budi srecan, a on kaze pokusavam ali od kako sam dosao na ovaj svet mislim da Bog nije imao u planu da ja ikada budem srecan. Eto, nadam se da ti je sad jasno kako sam i zasto ja razgranicila ovako likove i zasto se ne zgrazavam potpuno na RK ponasanje prema Madhu, jer ona ide medvedu u pecinu, a ne dolazi medved njoj u koloniju.

Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Bikicine kreacije su najbolje👍🏼

Slazem se..Biki je najtalentovanija medju njima 👏 Srecni smo sto si sa nama Biki i sto je nas topik najlepsi upravo zahvaljujuci tvojim kreacijama 🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

I daam , koji je ovo samar po redu 🤣

RK se svetio Madhu za ona 4 samara pa optrcao sa njom samo 4 kruga oko vatre, ali bogami Madhu ko da se sprema za maraton 🤣

Zasluzio je jos..😡 Kad dozvoljava iznova i iznova da mu Dipali ispere mozak..😡