There are just pretty pictures
SACCHA PYAAR 9.12 DT pg 18
BHAI & FAMILY 10.12
Paresh Rawal blasts Anupama Chopra over Dharundar Review.
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 1st T20I🏏
negative reviews being pulled down 😭
Jatinder from PV calls out Harminder from BoI for bias against Ranveer
6 year leap promo : Tulsi-Mihir separation
Deepika in Mahavatar
Kavach Mahashivratri FF ~ Chapter 3 on pg 2
BoI aka Harminder ka tune change start hogaya!!!!
Kritika Kamra Gaurav Kapur Confirm Relationship
Aditya Dhar and Yami paid to troll
Shah Rukh Khan new video launching Danube property
Kasam Tere Pyaar Ki ~ Ssharad Malhotra x Shivani Tomar Five-shot
EPIZODA OD 9.MARTA
RK pije u svojoj sobi .Seca se kako mu je Madu rekla da joj vise nije nista..Besan je..
Dolazi Radha..pita ga: Da li ti je alkohol dao odgovore na sva tvoja pitanja?
RK: Nikakav kviz pitanja i odgovora se ne desava ovde !
Radha : Imam i ja neka svoja pitanja ! Na primer-Sta si radio cele noci u filmskom naselju ? Sta si obecao Padmini ? I zasto si bio smrtno uplasen da ces izgubiti Madu,pokusao to da sakrijes ali nisi mogao..? I da li ti je Madu odgovorila gde i sa kim je bila te noci !!
RK glumi da to nije bio razlog,vec da je bio zabrinut za svoju musku reputaciju..zamisli ako bi se culo da je njegova bivsa provela noc sa drugim muskarcem..ispalo bi da nije RK nju ostavio,vec ona RK..a to je nemoguce !
RK: Ne mogu sveti dati sansu da tako nesto misli o meni..
Radha mu aplaudira na odlicnom filmskom dijalogu i govori da to sto on oseca prema Madu ne moze da se sakrije, i da ce kad tad isplivati na povrsinu..
Radha: Izvini sto sam dosla u pogresno vreme..i stala izmedju tebe i tvog pica..Pij..i treba da pijes..napi se.. dosta se napi !!I Odlazi..
RK dolazi do svog kreveta i bas tada se pojavljuje Madu..on je hvata za ramena i pita je da li je dobro..Izlazi Sultan kome se vide samo oci i pruza ruke ka Madu a ona polazi ka njemu..
RK je slomljen i govori Sultanu: Ne prilazi mojoj zeni ! Da bi dosao do nje moras da predjes preko mene mrtvog ..!! Bas tada Sultan baca noz i RK se trza iz kosmara ,razbija flasu i posece ruku..
RK je slomljen..znojav..place..Dolazi Dipali i pita ga sta mu je..Grli RK da ga utesi..RK joj govori nepovezano: Te oci ..

Deepali ga pita : Koje oci RK ?
RK uplasen: Te oci..on..je uzima i vodi daleko od mene..
Dipali : Sta je bilo RK ..zasto si tako povredjen ?
RK: On nesme da je uzme..Ako to uradi ja cu da umrem..š
Silky dolazi u RK sobu trazeci Dipali i vidi ih kako se grle..Ljut je i povredjen..Dipali mu se pravda da se RK posekao a ona mu je samo stavila flaster..Pokusava da promeni temu govoreci mu da je gladna i da treba da doruckuju..
Bitu zove RK..RK mu kaze da je ok i da dolazi na snimanje...
S druge strane u naselju..Padmini govori Madu da ne ide nigde..Madu se buni i govori da je dobro i da samo ide na svoj posao..Padmini joj govori da ne zeli da bude blizu RK..Madu joj odgovara da ona tamo radi i da nije neko ko lako odustaje..Padu se duri i kaze joj : Dobro..nemoj da poslusas svoju majku..ali se javljaj na telefon i stalno me informisi..
Madu polazi na posao..Trish je prati i govori joj da je RK bio tu cele noci i da je bio lud od zabrinutosti za nju..Madu joj odgovara da nije trebao i da ona ume sama o sebi da brine..
Sultan govori starijem coveku da pocne da se pakuje jer uskoro odlaze..Tada zacuju neku buku..
RKdolazi na set..Gleda u Madu koja je zauzeta sredjivanjem glumicine kose..
Pocinju snimanje..RK snima scenu u kojoj govori glumici koliko je voli..Madu se oseca cudno dok slusa taj filmski dijalog..

Precap: Sultan odvodi Madu u svoj auto dok RK to gleda izdaleka..

Badi tvoj gugi je stvarno š¤£
'' I can not wait to see his face when he Madu to deuce''
Buddy your google is really some piece of work š¤£
Ima bas lepih slika
There are just pretty pictures
Ovde sam pomislila da opet place
Here I thought I was crying again
Ali se ona zapravo smeje š
But she actually laughs
Meni se ova posebno svidja..
I like this one the most..

Lepo izvedeno, odvodi devojku pod pretnjom pistoljem