Bigg Boss 19: daily Discussion Thread- 1st Sept 2025.
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 26
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 01 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
UMAR KHAYID 1.9
ABHEERA IN JAIL 2.9
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
What’s the upcoming track??
Mrunal Thakur Called Mean Girl
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
Jee Le Zaraa Is Happening
Celebs pictures during Ganesh Festival
Real Woman Power Farhana
EPIZODA OD 8.MARTA
RK i Madu misle jedno na drugo..
Sultan dolazi u Arajanovu sobu (tako se zove decak) i posmatra njih dvoje u krevetu. Govori Ary da ce ga kazniti jer nije legao sam a zna koja su pravila..Madu mu govori kako je Ary jos mali i da mu treba neznosti..Ali Sultan je ucutkuje i govori joj da je vreme da podje..Vezuje MB oci maramom i vozi je ispred njene kuce..Pita je da li je ona RK-ova zena..Madu izlazi iz kola..Sultan je upozorava da nikome nesme da kaze za njega inace..🥺
RK pita madu da li je svesna koliko su svi bili zabrinuti zbog nje..da li je svesna koliko je on bio zabrinut..!!!???
RK: Toliko sam bio zabrinut za tebe da sam bukvalno izgubio razum od brige..!!
Madu : Molim te ,nemoj ! Ja umem da se brinem sama o sebi..
RK: nisam ti trebao pomoci jer ti si bila sa tim ljigavim..😡
Madu: Meni nije ni potrebna tvoja pomoc, jer ja sam nastavila dalje..Nemoj da si se usudio da kazes sta si video mojoj porodici !!
RK : Jer to tvoj novi zivot koji se krio iza zamracenih prozora svoga auta..?'!!! 😡
Madu: Sta moja nova..ljubav ? Izvini,ali ti to nemas prava da me pitas..!!!
Zasto bih ti odgovarala na bilo sta ?Padu pita Madu gde je bila..Madu je laze da je bila u setnji i da se izgubila..i da je jedan dobar covek dovezao do kuce..
Padmini kaze: Hvala bogu sto jos ima dobrih ljudi na svetu..neka mu Bog pomogne..
Madu klima glavom..
Precap "-
EPIZODA OD 8.MARTA
RK i Madu misle jedno na drugo..
![]()
Sultan dolazi u Arajanovu sobu (tako se zove decak) i posmatra njih dvoje u krevetu. Govori Ary da ce ga kazniti jer nije legao sam a zna koja su pravila..Madu mu govori kako je Ary jos mali i da mu treba neznosti..Ali Sultan je ucutkuje i govori joj da je vreme da podje..Vezuje MB oci maramom i vozi je ispred njene kuce..Pita je da li je ona RK-ova zena..Madu izlazi iz kola..Sultan je upozorava da nikome nesme da kaze za njega inace..🥺
Madu polako koraca ka svojoj kuci..RK je vidi i ide ka njoj..Pita je da li je dobro..gde je bila..
RK primecuje auto koji je dovezao i muskarca koji zatvara prozor kako bi se sakrio..auto odlazi a u RK -u se budi neka sumnja..pita Madu,ko je dovezao..ko je on..
Madu odbija da odgovori RK gde je bila..svadjaju se..
![]()
RK pita madu da li je svesna koliko su svi bili zabrinuti zbog nje..da li je svesna koliko je on bio zabrinut..!!!???
RK: Toliko sam bio zabrinut za tebe da sam bukvalno izgubio razum od brige..!!
Madu : Molim te ,nemoj ! Ja umem da se brinem sama o sebi..
RK: nisam ti trebao pomoci jer ti si bila sa tim ljigavim..😡
Madu: Meni nije ni potrebna tvoja pomoc, jer ja sam nastavila dalje..Nemoj da si se usudio da kazes sta si video mojoj porodici !!
RK : Jer to tvoj novi zivot koji se krio iza zamracenih prozora svoga auta..?'!!! 😡
Madu: Sta moja nova..ljubav ? Izvini,ali ti to nemas prava da me pitas..!!!
Zasto bih ti odgovarala na bilo sta ?
RK : Jer sam ja tvoj MUZ !!!
Mad: NE!! ti si meni NISTA!! Ti si samo superstar RK !
RK odlazi besan nakon sto Madu odlazi kuci..
![]()
Padu pita Madu gde je bila..Madu je laze da je bila u setnji i da se izgubila..i da je jedan dobar covek dovezao do kuce..
Padmini kaze: Hvala bogu sto jos ima dobrih ljudi na svetu..neka mu Bog pomogne..
Madu klima glavom..
Precap "-
![]()
Madu klima glavom..