Nado golubice gukni nesto 🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Nado golubice gukni nesto 🤣
Aha..ovo smo svi gledali..vece pre svadbe Maduinih roditelja..😉
Ko je mogao da pomisli da ce dan posle ovoga da je ostavi..😡
A on srce moje , leci joj noge, pa luda Pabo u zelji da ih razdvoji tera Madhu navodno da bi skinula prokletstvo sa sebe da je kobna po muskarce da ide u neki hram u sred dzungle sve namestaljka sa Dips i tamo pustaju pacove a ona treba navodno da izgovara molitve za dobrobit RK i ova luda nasa napadaju je pacovi kojih se inace ona uzasno boji ali istrajava u tome , pritom sve krije od RK , uspeva u svemu ali kasni i na snimanja itd sto je i cilj Pabo i Dips, medjutim RK shvata nesto, ne govori sve ali zabranjuje svima da daju Madhu da radi po kuci, ima toga jos od ove Pabo ludace
Badi toliko mi se spava da sam zavezala nacisto a i laptop mi se iz cista mira sam restartovao pre 10 mi 😕
Pa da bre, sve sto se desavalo, zato sam i rekla prvi put u zivotu nisam mogla da nas**tim takav obrt u bilo cemu sto sam gledala
Pa da bre, sve sto se desavalo, zato sam i rekla prvi put u zivotu nisam mogla da nas**tim takav obrt u bilo cemu sto sam gledala
Nale. i meni se strasno spava ali cekam da spucamo topik..necu da razocaram Smeki ujutru..😆