Returning of the written off #22 Invited only - Page 108

Created

Last reply

Replies

1k

Views

54k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Nado golubice gukni nesto 🤣

Badi toliko mi se spava da sam zavezala nacisto a i laptop mi se iz cista mira sam restartovao pre 10 mi 😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sta joj se desilo?

A on srce moje , leci joj noge, pa luda Pabo u zelji da ih razdvoji tera Madhu navodno da bi skinula prokletstvo sa sebe da je kobna po muskarce da ide u neki hram u sred dzungle sve namestaljka sa Dips i tamo pustaju pacove a ona treba navodno da izgovara molitve za dobrobit RK i ova luda nasa napadaju je pacovi kojih se inace ona uzasno boji ali istrajava u tome , pritom sve krije od RK , uspeva u svemu ali kasni i na snimanja itd sto je i cilj Pabo i Dips, medjutim RK shvata nesto, ne govori sve ali zabranjuje svima da daju Madhu da radi po kuci, ima toga jos od ove Pabo ludace
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Aha..ovo smo svi gledali..vece pre svadbe Maduinih roditelja..😉

Ko je mogao da pomisli da ce dan posle ovoga da je ostavi..😡

Pa da bre, sve sto se desavalo, zato sam i rekla prvi put u zivotu nisam mogla da nas**tim takav obrt u bilo cemu sto sam gledala
nn027 thumbnail

A on srce moje , leci joj noge, pa luda Pabo u zelji da ih razdvoji tera Madhu navodno da bi skinula prokletstvo sa sebe da je kobna po muskarce da ide u neki hram u sred dzungle sve namestaljka sa Dips i tamo pustaju pacove a ona treba navodno da izgovara molitve za dobrobit RK i ova luda nasa napadaju je pacovi kojih se inace ona uzasno boji ali istrajava u tome , pritom sve krije od RK , uspeva u svemu ali kasni i na snimanja itd sto je i cilj Pabo i Dips, medjutim RK shvata nesto, ne govori sve ali zabranjuje svima da daju Madhu da radi po kuci, ima toga jos od ove Pabo ludace

Nije bila dovoljna Dips pa su morali i tu Pabo da dovedu 😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Badi toliko mi se spava da sam zavezala nacisto a i laptop mi se iz cista mira sam restartovao pre 10 mi 😕

Nale. i meni se strasno spava ali cekam da spucamo topik..necu da razocaram Smeki ujutru..😆
nn027 thumbnail

Pa da bre, sve sto se desavalo, zato sam i rekla prvi put u zivotu nisam mogla da nas**tim takav obrt u bilo cemu sto sam gledala

Ja nisam mogla da verujem sta covek prica 😕
Daltoni thumbnail

Ni ja..a sada mislim da ce opet biti neki slican obrt, mozda ne razvod ali Madu ce najverovatnije da ga ostavi, tako ja mislim..A ti ?
Daltoni thumbnail

Nije bila dovoljna Dips pa su morali i tu Pabo da dovedu 😕

Ova je 6 puta grdja od Dipali..prava svekrvetina najgore vrste..🤢
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nale. i meni se strasno spava ali cekam da spucamo topik..necu da razocaram Smeki ujutru..😆

😆 Pa da. Ona ce da skuva lonac kafe po obicaju. Nema smisla tolika kafa da propadne. 😆
Daltoni thumbnail
Rizikujem batine od Smeki..ali moram...😆