Returning of the written off #21 Invited only - Page 26

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Eve me😃

Sad cu da vam pokazem kako meni srce kuca dok gledam RK , bas u ritmu daka daka daka

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=yfC9VuZN7qE[/YOUTUBE]

Stephi thumbnail
A sad nesto specijalno za Smeki da pogleda ( ako uopste pogleda 🤣) da vidi tu strast i lepotu

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=di5xlM9hiOU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7stS9wxx0SY[/YOUTUBE]
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
Pa malo i Golden petal awards 2012

BTW U konkurenciji gde je bio i Sid, Vivian je dobio nagradu ( Smeki , mozda te to prelomi da gledas 🤣 )

Obratite paznju na trenutak kako se Anup ( Bajron ) slatko smeje , srce moje , njega sam totalno zapostavila, ali sta da se radi, pregazilo ga vreme 🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=79Zo1aEm4FU[/YOUTUBE]

Stephi thumbnail
I na kraju i ples, ne trazite hemiju jer ne zaboravite da je decko ozenjen, ali medeni su, a na kraju plesa, obratite paznju na par ispod njih

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gvclGSTT8XY[/YOUTUBE]
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
EPIZODA 20.FEBRUAR

picture1

Madu govori RK kako treba da mu bude zahvalna jer je naucio da treba da voli najpre sebe ..i da brine o sebi..On moze da zove obezbedjenje koliko zeli ali ce samo on biti na gubitku, jer se ona nece slomiti, niti saviti pred njim..a on je superzvezda a ona obicna devojka, prakticna, Ko ce biti na vecem gubitku, on ili ona ?
RK: Znaci neces da das otkaz ?!!
Madu: NE!
RK: Hajde da vidimo koliko dugo ces moci da se pretvaras ?
Madu: Glumci glume i pretvaraju se u ono sto nisu..ja sam obicna devojka,secas se ? Ja ne umem da glumim i budem ono sto nisam!
RK: Ne poznajes ti dovoljno RK..slomicu te !
Madu: NE! Neces !
RK: Dajem ti tri dana ! A onda ces pobeci !
Madu: Ne Ne..Radicu ceo mesec..sto znaci 30 dana !!!👏
RK: Gresis..u velikoj si zabludi ako mislis da cu ti dozvoliti da ostanes ovde duze od 3 dana !
Madu mu se smeje..
RK: Cemu se smejes..nema razloga za smeh !
Madu: RK-u superzvezdi je najveci cilj u zivotu da unisti zivot obicnoj devojci..WOW..
Zasto ne popijes nesto ? Vodku? Dzin ?..Viski ili Skoc ?..Ostacu ovde ceo mesec i ti ces svedociti tome..Pa srecno ti bilo..
RK: Ne znas kome si se zamerila..EX BIVI (Bivsa zeno ) 😈

picture2

Trish pita Madu : Jesi li sigurna ?...😲Ipak je on RK i moze preci bilo kakve granice kako bi dobio ono sto zeli ?
Madu: Do sada je ona sebi postavljala granice i ponasala se u skladu sa time..sada vise nece..ako RK predje granicu, preci ce i ona !
Trisna grli Madu i odlaze na spavanje...

picture3

Bitu govori radhi o novom izazovu koji RK ima da otera Madu s posla na setu za 3 dana..Radha je zabrinuta ali kaze da je dobro to sto ce za ta 3 dana oni prosuti sav otrov koji imaju u sebi i ostacve im cista srca posle toga..Bitu nije bas ubedjen i strahuje da ne bude jos gora situacija po RK i Madu..
RK odlazi na spavanje ..govori da ide ovako rano jer ujutru ustaje ranije nego obicno kao sto dobri takmicari rade..😉

picture4

Madu se priprema da krene na posao..Trisna joj govori da ponese svoje oruzje jer dobri vojnici ne zaboravljaju da ponesu oruzje..poklanja joj fen za kosu..

RK je u ulozi policajca u ovoj sceni..Izgovara neki stari filmski dijalog na koji mu Madu odgovara drugim..poklapa ga..😆

picture5

Snimanje pocinje..dolazi heroina..Madu joj sredjuje kosu novim fenom..
Pre snimanja RK pita heroinu kakav joj je bio dan..kaze joj da joj je kosa neuredna i da bi trebalo da je sredi malo za snimanje..Ona zove Madu..I tako nekoliko puta..RK kao nezadovoljan njenom frizurom tera je da je promeni..Madu dolazi i odlazi u pokusajima da joj sredi kosu..😆
RK dobija poziv od novinarke poznatog casopisa..ali nista ne cuje jer Madu fenira glavnu glumicu. Kaze Madu da ugasi fen ali ga ona ignorise..😆
RK govori glavnoj glumici kako joj je kosa uzasna i da joj Madu namerno unistava kosu..Glumica besni, gura Madu i fen joj pada na zemlju i lomi se..😭

picture6

RK kaze,sada mozemo da snimamo..govori heroini kako joj je kosa sada prelepa..😆
Snimaju scenu bez greske,po 10-ti put..
Pauza je za rucak..RK kaze glumici da otpusti Madu..ona pita zasto kada si i sam rekao da mi je kosa prelepa'? RK kaze,onda mi moras uciniti jednu uslugu..sapuce joj nesto na uvo..

Bitu i Madu rucaju..RK prolazi pored njih tajanstveno se osmehujuci..
Glavna glumica govori Madu da smesta ode u RK-ovu prikolicu..Madu pita zasto..? A ona joj naredjuje da to ucini odmah !😲

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
I tim povodom , kako me srce streca na ove scene mogu samo da kazem :

Znas li sta je karasevdah?
I toj tezak, golem, karasevdah!
Tuj bolest ja bolujem.
Eve ostare, a jos se ne nazive, jos ne napoja' i ne naceliva'...
Jos mi za lepotinju i ubivanju srce gin i vene!
Aha !...
Poj, Kostan

Mesecina greje...

T'nko ni visoko kroz noc i na mesecini sviriv.
A iz seraji i basce, kude mlade zene i devojke oko sedrvan i na mesecini oro igrav, grneta sviri, dajre se cuje i pesma...
I toj ne pesma, vec glas samo.
Mek, pun glas.
Sladak glas kao prvo devojacko milovanje i celivanje.
Pa taj glas ide, s's mesecinu se lepi, treperi i na men' kao melem na srce mi pada.
I Kostan, tuj pesmu, toj vreme da mi pojes...
A toj vreme vise ne dodje.

Poj zal za mladost"...
Za moju slatku mladost,
to mi tako u nito otide, i brgo ostavi.
Poj i vikaj gu.
Moli gu, neka mi se samo jos jedanput vrne,
do'e, da gu samo jos jedan put osetim,
pomirisem... Ah...
Stephi thumbnail
Izvinjavam se, kazem lepo da nesto nije u redu sa mojim kompom, nema veze ni sa mrezom toliko, ispravila sam prethodne postove, jedva 🤢
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
C:\Users\User\Downloads\Untitled (1) (1).gif
Evo ga gif ne znam moze li da se vidi probajte izgubih dan 😡
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa malo i Golden petal awards 2012

BTW U konkurenciji gde je bio i Sid, Vivian je dobio nagradu ( Smeki , mozda te to prelomi da gledas 🤣 )

Obratite paznju na trenutak kako se Anup ( Bajron ) slatko smeje , srce moje , njega sam totalno zapostavila, ali sta da se radi, pregazilo ga vreme 🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=79Zo1aEm4FU[/YOUTUBE]

E pogledacu naravno,bas mi drago.Znaci dokazalo se nagrade je dobijao samo sa Prats sam nista ne vredi.Bravo za Desnog👏

Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

C:\Users\User\Downloads\Untitled (1) (1).gif

Evo ga gif ne znam moze li da se vidi probajte izgubih dan 😡

Ja NJET, al' kazem ja imam problema sa kompom, mozda drugi vide 😭