Au sestre slatke al sam ja zakucala 😲
Ako si Badi. Nisi ni svesna koliko ti je odmor trebao. Kad si se poslednji put naspavala al onako bas, bas?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Sep '25
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
BACK TO MUSSORIE 17.9
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Premiere - The Ba***ds Of Bollywood
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Anupamaa 17 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Soo EMA or SR?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
HEALING SHUROO 18.9
Official Trailer - Homebound - Ishaan Janhvi
Au sestre slatke al sam ja zakucala 😲
Pa ne mora da znaci. Mozda ce da ispadne da je on usvojen ili tako nesto.
Pa ne mora da znaci. Mozda ce da ispadne da je on usvojen ili tako nesto.
Pa to joj je rekao da bi se nasmejala, i ona se nasmejala i on je rekao da je sada bolje..
A sta ako nam je dragi inspektor nekad u mladosti imao aktivan seksualni zivot, kad je jos uvek imao zelju i apetit , mislim sad ako je u braku izgubio svaku zelju , ja mu uopste ne mogu zameriti ,pa se pojavi plod njegove ljubavi iz studentskih dana, neki preslatki decak ili devojcica pa nam se Shiv ostvario kao tata. Sta me briga, imam pravo da razmisljam u pravcu u kom ja hocu. Sve ostalo da je on usvojen ili da je Choti ma sin ili Makan kaka sin ili Vasantov sin, ne vidim kako bi to bila njegova neka proslost koja bi mogla da utice da se svi sokiraju. Ili moja druga opcija, da je on u stvari Vikram, poznati zenskaros koji je vec ozenjen te samim tim , draga Tanandi nije u braku a izmakao joj i Jagdis za dlaku . Imam ja jos varijanti, ali jos uvek sam i bunovna pa ne mogu da razvijam svoje teorije .E da, postoji mogucnost da to nije bas nesto iz daleke proslosti, vec nesto iz skorije, pa onda Tanandi usvoji to dete ne znajuci da je to mali Shiv 😃😉
Mislim , umirem od smeha , kako je Vikler imitirao Mariju Serifovic. Nidje veze hahahahahhaha
Uvek..❤️
Da, bio je urnebesan..meni se ipak najvise dopao Zeljko koji je initirao Axl Rose,a na drugom mestu Knez, sa odlicnom maskom Fredija Merkjurija..na trecem mestu mi je Sneki..a najveci sok je bio Ivica Dacic, ja sam plakala i vristala od smeha kada je izasao potpuno neocekivano..🤣