Returning of the written off #20 Invited only - Page 92

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Au sestre slatke al sam ja zakucala 😲

Ako si Badi. Nisi ni svesna koliko ti je odmor trebao. Kad si se poslednji put naspavala al onako bas, bas?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa ne mora da znaci. Mozda ce da ispadne da je on usvojen ili tako nesto.

A sta ako nam je dragi inspektor nekad u mladosti imao aktivan seksualni zivot, kad je jos uvek imao zelju i apetit , mislim sad ako je u braku izgubio svaku zelju , ja mu uopste ne mogu zameriti ,pa se pojavi plod njegove ljubavi iz studentskih dana, neki preslatki decak ili devojcica pa nam se Shiv ostvario kao tata. Sta me briga, imam pravo da razmisljam u pravcu u kom ja hocu. Sve ostalo da je on usvojen ili da je Choti ma sin ili Makan kaka sin ili Vasantov sin, ne vidim kako bi to bila njegova neka proslost koja bi mogla da utice da se svi sokiraju. Ili moja druga opcija, da je on u stvari Vikram, poznati zenskaros koji je vec ozenjen te samim tim , draga Tanandi nije u braku a izmakao joj i Jagdis za dlaku . Imam ja jos varijanti, ali jos uvek sam i bunovna pa ne mogu da razvijam svoje teorije .E da, postoji mogucnost da to nije bas nesto iz daleke proslosti, vec nesto iz skorije, pa onda Tanandi usvoji to dete ne znajuci da je to mali Shiv 😃😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa ne mora da znaci. Mozda ce da ispadne da je on usvojen ili tako nesto.

Eto rekoh vam ja...kako ce sada da se svi iznenade..mozda ce Shiv otici u inostranstvo kada cuje u potrazi za svojom majkom, a Anandi ce ostaviti da slaze ves, posebno njegove pantalone..🤣

Jes kad bi ga ona pustila tako lako da ode bez nje, scepala pa ne pusta.
Stephi thumbnail

Uvek..❤️

Eto, i sta bi sad bilo da te od malena nisam terala da ucis hindi. Lepo sam ti govorila uci cerko, trebace nam 🤣
Stephi thumbnail

Pa to joj je rekao da bi se nasmejala, i ona se nasmejala i on je rekao da je sada bolje..

Sad kapiram, ako sam ukapirala u cemu je razlika izmedju BB i drugih takvih rijaliti programa. Ovde je voditelj Bog i batina , dok u drugim programima voditelji -domacini imaju sasvim drugaciju ulogu. Postavljaju pitanja, ok, naravno provokativna , ali ne sude, ne kritikuju ucesnike , ne zauzimaju strane, ne navijaju, bar ne javno i ne dodeljuju sebi glavnu ulogu. Ili je ova koncepcija takva ili je Bog Salman Khan sam sebi dodelio takvu ulogu . I koliko sam skapirala , on izgleda svakog potkaci sem omiljene mu Tanishe.

A da mi se taj svadljiv ton ne svidja, ne svidja mi se, to sam vec jasno rekla. Imati stav ne znaci svadjati se. TACKA. I videla sam opet jednu Bikicinu sliku gde se tamo nesto izgleda opet svadjaju, da li Arman i jos neko, kazem jos sam bunovna, nisam ni odgledala dobro, ona je opet tu negde. Pa skloni se dete vise od takvih situacija. I videla sam na onoj slici gde joj Gauar drzi ruku na krilu, delovala mi je kao ruka podrske. Dakle, mozda Kamia i Gauar jesu dobronamerne prema njoj, mozda treba nekad i da ih zaista poslusa. A ako vec nece, onda i neka im se ne zali kad se posvadja sa Sangramom ili Tanishom vec nek se sa tim nosi sama i mozda bi onda to u tom slucaju bio njen stav od kojeg ne odstupa.
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

A sta ako nam je dragi inspektor nekad u mladosti imao aktivan seksualni zivot, kad je jos uvek imao zelju i apetit , mislim sad ako je u braku izgubio svaku zelju , ja mu uopste ne mogu zameriti ,pa se pojavi plod njegove ljubavi iz studentskih dana, neki preslatki decak ili devojcica pa nam se Shiv ostvario kao tata. Sta me briga, imam pravo da razmisljam u pravcu u kom ja hocu. Sve ostalo da je on usvojen ili da je Choti ma sin ili Makan kaka sin ili Vasantov sin, ne vidim kako bi to bila njegova neka proslost koja bi mogla da utice da se svi sokiraju. Ili moja druga opcija, da je on u stvari Vikram, poznati zenskaros koji je vec ozenjen te samim tim , draga Tanandi nije u braku a izmakao joj i Jagdis za dlaku . Imam ja jos varijanti, ali jos uvek sam i bunovna pa ne mogu da razvijam svoje teorije .E da, postoji mogucnost da to nije bas nesto iz daleke proslosti, vec nesto iz skorije, pa onda Tanandi usvoji to dete ne znajuci da je to mali Shiv 😃😉

Vidim da si puna ideja.Setila sam se opet one price kako ce Siv postati negativan. Ma nema tu leba, Sta god da bude radio i kakav god da buda prema njoj taj "cicak" se otkaciti nece 😕 I da ima petoro dece ona bi ih sve prihvatila 😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislim , umirem od smeha , kako je Vikler imitirao Mariju Serifovic. Nidje veze hahahahahhaha

Da, bio je urnebesan..meni se ipak najvise dopao Zeljko koji je initirao Axl Rose,a na drugom mestu Knez, sa odlicnom maskom Fredija Merkjurija..na trecem mestu mi je Sneki..a najveci sok je bio Ivica Dacic, ja sam plakala i vristala od smeha kada je izasao potpuno neocekivano..🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Eto, i sta bi sad bilo da te od malena nisam terala da ucis hindi. Lepo sam ti govorila uci cerko, trebace nam 🤣

Mama, bila si u pravu kao i uvek, a kako i ne bi govorila Hindi kada mi je to maternji jezik..🤣

nn027 thumbnail

Da, bio je urnebesan..meni se ipak najvise dopao Zeljko koji je initirao Axl Rose,a na drugom mestu Knez, sa odlicnom maskom Fredija Merkjurija..na trecem mestu mi je Sneki..a najveci sok je bio Ivica Dacic, ja sam plakala i vristala od smeha kada je izasao potpuno neocekivano..🤣

Zaboravila si Anu Kokic. Ona je za mene otkrovenje. Nisam znala da je tako talentovana. Knez mi je bio onako ali za Ivicu je stvarno bilo ...Ja sam pomislila prvo "kako je dobra maska Halida" a onda sam skontala da je stvarno Halid 🤣 I onda mi u momentu nije bilo jasno o cemu se radi . Kad se ovaj pojavio kao Ivica ... A i Zeljko Sasic je stvarno faca. Ima covek talenta za imitiranje.

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Ma mozemo mi da pricamo sta hocemo, on i Ganga napreduju, evo izborio se da mu zena radi u bolnici, a sta ona slepica radi. Drzi predavanja kad ne treba, kad treba da kaze nesto, cuti ko mulac, kao postuje svoju tazbinu , ne zna kako da im kaze nesto sto je od velikog znacaja za njih da ih ne bi povredila, a kad oni rese da uzmu stvari u svoje ruke i pozabave se SVOJOM cerkom, ona se mesa i ide im uz nos. Jedina ona brine zasto Sanci nije sisla da jede, kad joj Alok kaze da ne ide po Sanci, ona ide kod nje da joj nosi dorucak. Pa ko je Anandi u stvari kao osoba ?

Oh oh Shive, polako i ljubazno da pricas sa Sanciticom, nije ni cudo sto je odlepio i razvalio vrata.

A sad ce CVs sigurno da naprave nesto sa njegovom prosloscu gde ce velikomucenica ponovo da dobije na svojoj velikomucenosti. Pih, fuj, bljak. 🤢