Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Pak, 10th Match, Group A at Dubai🏏
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Soo EMA or SR?
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Bollywood Celebrates Modi's 75th Birthday
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia bhatt special topic
How quickly time changes
Pari's hate for Tulsi
Da li jos neko sem mene gleda "Tvoje lice zvuci poznato"..?
Novak Djokovic pobedom je zatvorio takmicenje po grupama na zavrsnom Mastersu u Londonu, posto je savladao Risara Gaskea u poslednjem kolu grupe B sa 7:6 (5), 4:6, 6:3. Nas teniser vec za manje od 24 sata opet mora na teren, jer ga u nedelju (21 cas) u polufinalu ceka Stanislas Vavrinka.
Nole je pobedama na Del Potrom i Federerom obezbedio prvo mesto u grupi B, pa ovaj duel nije imao rezultatski znacaj, to se malo odrazilo na njegovu igru. Kao da je zeleo sto pre na spavanje, a to je prouzrokovalo da napravi 45 neiznudjenih gresaka, naspram 30 direktnih poena.
Ipak, uspeo je kao po nekom sablonu iz prethodna dva meca u Londonu da slavi posto izgubi drugi set. To je bio prvi koji je Gaske osvojio u njihovim okrsajima nakon sest godina, ali nije mogao da ponovi uspeh iz 2007. godine kada je u Kini jedini put iz 11 susreta pobedio Novaka.
Drugi na svetu ce za finale Londona igrati u nedelju od 21 casa protiv Stanislasa Vavrinke (vod 14:2 u me'usobnim okrsajima), dok se u prvom polufinalu od 15 sati sastaju Rafael Nadal i Rodzer Federer.
Aha Badi Saska jel cujes ovo sto Dal kaze,to je pravi drugar ,a ne ko ti,samo bi telefonski racun podelila 😛
Ceo dan vas cekam nema vas, a nocu se povampirite i spucate pola topica,ajde sad gde ste da dovrsite topic ,sta je to jos nekoliko stranica