Returning of the written off #20 Invited only - Page 91

Created

Last reply

Replies

1k

Views

46.1k

Users

7

4.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Veceras su RK i MB bili pijani ko guzice..bas su bili slatki..jedva cekam sledecu epizodu i njih dvoje alkosa..😆😳

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Da li jos neko sem mene gleda "Tvoje lice zvuci poznato"..?

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Da li jos neko sem mene gleda "Tvoje lice zvuci poznato"..?

Jelena Rozga trenutno. Simpaticna je Tamara 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I ja sam nekad tako..😉

I ja 😃
nn027 thumbnail
Mislim , umirem od smeha , kako je Vikler imitirao Mariju Serifovic. Nidje veze hahahahahhaha
nn027 thumbnail

Djokovic izgubio set od Gaskea posle sest godina, za manje od 24 casa igra polufinale

Novak Djokovic pobedom je zatvorio takmicenje po grupama na zavrsnom Mastersu u Londonu, posto je savladao Risara Gaskea u poslednjem kolu grupe B sa 7:6 (5), 4:6, 6:3. Nas teniser vec za manje od 24 sata opet mora na teren, jer ga u nedelju (21 cas) u polufinalu ceka Stanislas Vavrinka.

Nole je pobedama na Del Potrom i Federerom obezbedio prvo mesto u grupi B, pa ovaj duel nije imao rezultatski znacaj, to se malo odrazilo na njegovu igru. Kao da je zeleo sto pre na spavanje, a to je prouzrokovalo da napravi 45 neiznudjenih gresaka, naspram 30 direktnih poena.

Ipak, uspeo je kao po nekom sablonu iz prethodna dva meca u Londonu da slavi posto izgubi drugi set. To je bio prvi koji je Gaske osvojio u njihovim okrsajima nakon sest godina, ali nije mogao da ponovi uspeh iz 2007. godine kada je u Kini jedini put iz 11 susreta pobedio Novaka.

Drugi na svetu ce za finale Londona igrati u nedelju od 21 casa protiv Stanislasa Vavrinke (vod 14:2 u me'usobnim okrsajima), dok se u prvom polufinalu od 15 sati sastaju Rafael Nadal i Rodzer Federer.

Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
really felt bad for Prats today😭 even Kamya is now showing her true colors...Prats is very loyal to Kamya...hope she doesnt feel lonely in dat devil house...and i have seen Tanisha chatting wid Prats in live feed (I guess she is taking advantage of Kamya ignoring Prats) hope our Prats doesnt fall into her evil company

Au sestre slatke al sam ja zakucala 😲

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Aha Badi Saska jel cujes ovo sto Dal kaze,to je pravi drugar ,a ne ko ti,samo bi telefonski racun podelila 😛

I bre badi Drajce, pa kako sad delim samo telefonske racune s tobom ? Pa zar ne delim i sve svoje brige s tobom 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ceo dan vas cekam nema vas, a nocu se povampirite i spucate pola topica,ajde sad gde ste da dovrsite topic ,sta je to jos nekoliko stranica

Evo Smeki,sad cu to ja ,ocas posla 😆