Returning of the written off #19*invited only* - Page 99

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Juce sam postavila sadrzaj 45-te epizode "Oluje".

Sad ovako 46-ta epizoda
Epizoda 46 : PINK BH (ponedeljak) RTV PINK (utorak) : Furhensio govori Mersedes da ga ne interesuje da li je Damjan Fabre kriv ili ne, s' obzirom na to da se zakleo da ce unistiti porodicu Fabre i govori da sada ne radi nista, osim toga sto ispunjava svoju zakletvu. Eusebia se oprasta od Damjana, u suzama i u bolu mu daje svoj blagoslov. Ada, saznajuci da je trudna, govori da ako ce roditi muskarca dace mu ime Ernesto, ali ako je zensko, ne zna sta ce raditi, jer se ne seca svog imena, kao ni proslosti. Doktor dolazi u Magdaleninu sobu da je pregleda, uto nalazi zavezanu doktoricu u vc-u i shvata da je Magdalena pobegla. Magdalena seta ulicama, neki nepoznati covek joj misterijozno prilazi i odvodi je. Furhensio govori Mersedes, da umesto da je mrzi, on je voli svom svojom snagom. Ursula iz daleka slusa razgovor Mersedes i Furhensija i deluje joj vrlo cudno taj nacin razgovora. Mersedes prica sa Ernanom i govori mu da zna da je on na celu nekih vrlo prljavih poslova. Ernan ostaje zatecen.

Ako se Eusebija oprasta od Damjana onda zakljucujem da je on proglasen krivim i osudjen.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako se Eusebija oprasta od Damjana onda zakljucujem da je on proglasen krivim i osudjen.

Naravno Nadice,proglasen je krivim,posto i Mercedes noseci papire koji dokazuju da je nevin,izgubi dva koja su najbitnija u kojima se dokazuje da je nevin,jos uz sve to sprecavaju je da dodje u sudnicu.
nn027 thumbnail

Hvala Smeki za sliku nove glumice. Evo , htela sam samo da ih uporedim. Cini mi se da ovde nije tako drasticna razlika izmedju glumica, kao kad je Prats zamenjena. Videcemo kako ce je Jagijevi fanovi prihvatiti.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Naravno Nadice,proglasen je krivim,posto i Mercedes noseci papire koji dokazuju da je nevin,izgubi dva koja su najbitnija u kojima se dokazuje da je nevin,jos uz sve to sprecavaju je da dodje u sudnicu.

Pa kako ce se spasiti i dokazati da je nevin? Izvini sto stalno zapitkujem Biki bas me zanima. Znam da ce se Estersita pojaviti tek na njihovom vencanju, znaci da je oslobodjen a da nisu znali da ona nije mrtva.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nadice ,ne znam kako ce se izvuci kapetan Fabre iz zatvora ali saznacu😉
Idem i ja na spavanje vec jer kasno...jos malo pa i jutro😆

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nadice,on je bio gost kod njih,ja mislim da je to jedan poznati glumac ,zaboravih ime😆
izgleda da se zna sa Prats,jer kada je svako od njih morao da nekom posalje poljubac od ukucana i dat im je pistolj kao da nisane onog ko im neodgovara,Prats je poljubac namenila upravo njemu-naglasivsi prijatelju,a kao nisan Andy,a sve je to saljivo.

A Ajaz ovaj novi je poljubac poslao Prats i reko ovoj slatkoj hahah izgleda da je i on voli jos od BV hahah a nisanio u Salamana moj covek definitivno 😆
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
SKANDAL: UKLA UMALO PRETUEN ZBOG SMITE BANSAL!

Kako prenose indijski veb portali, zvezde "Male neveste" Sidart ukla i Smita Bansal, sino su, bili isterani iz jednog poznatog Mumbajskog nonog kluba, a Sidart se umalo i pobio sa obezbe'enjem lokala zbog uvreda koje su uputili mladoj glumici.
Naime, negde oko ponoi "izbacivai" su prili i zapretili Smiti Bansal da odmah napusti klub.
Rasprava se nastavila ispred ulaznih vrata, gde je glumici objanjeno da ne moe da u'e u sariju, i da postoji odre'eni dres kod koji je ona svojom odeom prekrila.
Uplakana Smita zamolila je da joj objasne ime je to ona uvredila goste diskoteke, na ta joj je obezbe'enje odgovorilo psovkama i uvredama fiziki je uklanjajui sa trotoara ispred lokala. Tada se umeao i Sidart ukla, zatitivi koleginicu i zatraivi da razgovara sa menaderom.
Smita Bansal, ipak, nije ula u klub, a prema izjavi vlasnika diskoteke, koji u trenutku incidenta nije bio prisutan, re je bila o nesporazumu.
- Obezbe'enje nije prepoznalo poznate glumce. Da jesu, svakako da ne bi tako reagovali. ao mi je zbog Smite, mada pravila jesu pravila. A to se Sidarta tie, ujem da se sve dobro zavrilo, kao i da je dobio pie na raun kue.
Gluamc danas nije reagovao povodom sinonjeg incidenta, a Bansalova je samo potvrdila da je spreena da se pridrui prijateljima u pomenutom klubu, dodajui da su "izbacivai" mogli da je upoznaju sa pravilnikom pre nego to je ula, a ne da je izbacuju na najnepristojniji mogui nain.

Da on je bas dzentlemen😕 citam da je tvitovao podrsku Gohar a o nasoj Prats opet ni reci ccc 😡
smeker thumbnail
Neto o novoj Gangi
Sargun Mehta je glumica I manekenka.Ona je postala poznata po svojoj ulozi u seriji " 12 / 24 " Karol Bag".Tamo je i upoznala svog verenika.Sargun Mehta pripada bogatoj porodici.Njen otac je vojno lice,a njena majka radi u privatnoj firmi.Sargun Mehta je ro'ena 6 septembra 1988 godine.Sargun Mehta ima 25 godina,ro'ena je u Chandigarh,ivi u Mumbaju.Sargun Mehti je omiljena boja crvena i crna.Njen omiljeni glumac je ahrukh Khan i Shahid Kapoor Sargun.Omiljeni film joj je"Hum Apke Hain Kaun".Poslednji put je vi'ena u emisiji Nach Baliye season 5 da plee sa svojim verenikom Ravi Dubey.U toj emisiji ju je zaprosio 5 februara 2013 godine.Njihovo venanja se oekuje 7 decembra 2013 godine.Ravi Dubey je tako'e mladi glumac.
Emisija u kojoj Ravi Dubey prosi Sargun(novu Gangu)
http://www.dailymotion.com/video/xyzdvc_rs-saravi-ravi-propose-sargun_people
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

A Ajaz ovaj novi je poljubac poslao Prats i reko ovoj slatkoj hahah izgleda da je i on voli jos od BV hahah a nisanio u Salamana moj covek definitivno 😆

Lepo sto ima nekog da je podrzava.😛