Returning of the written off #19*invited only* - Page 98

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Da li joj je to mama dosla?

Ne ,nije joj ovo mama,ja mislim da je ovo isto glumica ili plesacica,vidim u najavi da je igrala sa pojedinim ucesnicima.😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Ne ,nije joj ovo mama,ja mislim da je ovo isto glumica ili plesacica,vidim u najavi da je igrala sa pojedinim ucesnicima.😉

Gohar i Elli su posetili roditelji pa sam pomislila da su i Prats. Osim toga ovaj zagrljaj i poljubac bas su su prisni,
Bikica_Biki thumbnail

Gohar i Elli su posetili roditelji pa sam pomislila da su i Prats. Osim toga ovaj zagrljaj i poljubac bas su su prisni,

Ja sam pomislila na trenutak,mada mi tu los snimak bio,ali posle sam videla da ova zena igra,da je Sangram nosi...a i poznata mi je jer je dolazila kao gost i na JDJ,neka otkacena.kao da je komicarka.
nn027 thumbnail
Biki, mogle bi smo jednu "podnevnu"kaficu 😃

Bikica_Biki thumbnail

Biki, mogle bi smo jednu "podnevnu"kaficu 😃

Hvala draga moja kumice
Tacno cu sad kuvati ovakvu,posto mi nestalo nesice😆
Bikica_Biki thumbnail
nn027 thumbnail

Smeki gde si da "ubijes topik"? 😆
Bikica_Biki thumbnail
Juce sam postavila sadrzaj 45-te epizode "Oluje".
Sad ovako 46-ta epizoda
Epizoda 46 : PINK BH (ponedeljak) RTV PINK (utorak) : Furhensio govori Mersedes da ga ne interesuje da li je Damjan Fabre kriv ili ne, s' obzirom na to da se zakleo da ce unistiti porodicu Fabre i govori da sada ne radi nista, osim toga sto ispunjava svoju zakletvu. Eusebia se oprasta od Damjana, u suzama i u bolu mu daje svoj blagoslov. Ada, saznajuci da je trudna, govori da ako ce roditi muskarca dace mu ime Ernesto, ali ako je zensko, ne zna sta ce raditi, jer se ne seca svog imena, kao ni proslosti. Doktor dolazi u Magdaleninu sobu da je pregleda, uto nalazi zavezanu doktoricu u vc-u i shvata da je Magdalena pobegla. Magdalena seta ulicama, neki nepoznati covek joj misterijozno prilazi i odvodi je. Furhensio govori Mersedes, da umesto da je mrzi, on je voli svom svojom snagom. Ursula iz daleka slusa razgovor Mersedes i Furhensija i deluje joj vrlo cudno taj nacin razgovora. Mersedes prica sa Ernanom i govori mu da zna da je on na celu nekih vrlo prljavih poslova. Ernan ostaje zatecen.
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Kapetan Fabre😳-moj kum😆

Bikica_Biki thumbnail
A Marina pati zbog Damjanove odluke da se rastanu,mada ne zna koji je razlog zbog cega je on doneo tu odluku.