Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Malla and ARS running crime list
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Conceiving of PL…
Katrina Kaif Is Pregnant
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
BHAJAN & DANCE 16.9
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Gledaete:Ira govori Anandi,ako bude svedoila protiv Sanchi sutra na sudu .. onda ci to shvatiti da ne brine za ovu porodicu.Ti mora da podri Sanchi u sudu .iv govori Anandi,vano je da kae istina pre nego to se donese bilo kakva odluka .. Ne kaem da nisi u pravu .. ali ako si u pravu .. onda ce morati da dokae da je moja vera u pravu .Na sudu,pozivaju Anandi da svedoi.
On se namerno duri i namerno je nominovao ocekujuci da ce ona sada njega da juri,stara dobra decija fora..koja inace pali,ali ako ona ostane nezainteresovana,on ce morati da promeni taktiku i eventualno ce morati da bude vokalniji kako bi joj predocio razloge zasto se ljuti..rekla bih da ona nije bas nesto mnogo nasekirana zbog tog njegovog ponasanja,tako da mislim da sada sledi on koji ce joj prici i reci nesto, a ja cu vam to naravno prevesti 😉
Hvala obema na potvrdi, dakle, i prvi utisak ponekad ne vara..
To sam bas i ja rekla muzu pre neki dan..gledamo tako mi MB, i on mi kaze aha, sad ce neka akcija, a ono..mucak..On mi kaze, ti bolje gledaj Diznijev kanal,tamo se barem poljube u obraz..🤣
Pa se ti posle setaj po IF-u ,vidis koliko te to sad kosta 🤣
Vivek izbacen!
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/news/Gauahar-is-a-bch-personified-Vivek-Mishra/articleshow/24585192.cms
Kushal pobegao iz kuce BB-a,ko nas Miki sa farme 😆
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3783845
Ako sam dobro skapirala Vivek je ispao u vanrednom izbacivanju? A Kusal zdimio hahahhah Ako, neka je, jedan manje 😉 Sta ce sad jadna Gohar? Ode joj partner, Sa kime ce da glumi zaljubljeni par? Mozda ce da se prebaci na Asifa?
PS Badi zar ti ne radis?