Kao sto je rekla mama, oni ga nisu povredili jer su mu nebitni, on nju simpatise..setite se vrtica,tako nesto..😆
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Welcome Baby Boy ❤️🧿
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
Kao sto je rekla mama, oni ga nisu povredili jer su mu nebitni, on nju simpatise..setite se vrtica,tako nesto..😆
A moguce je da se ona tako ponasa zato sto je on zauzet,ne znam sta ocekuje od nje
23. 10. 2013. -
Dnevni horoskop
OVAN
Ona: : Neoekivani obrt doga'aja. Mnoge osobe ele da vas sretnu danas.
On: Budite obazrivi sa poslovnim potezima. Bolje ste raspoloeni.
BIK
Ona: Emotivno ste se distancirali u odnosu na partnera. Suoavate se sa situacijama iz prolosti.
On: Imaete susret sa korpijom koju dugo niste videli. Dobar dan za novac.
BLIZANCI
Ona: Situacija na poslu je i dalje neizvesna. Traite oslonac me'u pogrenim ljudima.
On: Potrebna vam je podrka na poslu, jer niste sigurni ta je ispravan potez. Bolje ste raspoloeni.
RAK
Ona: Uzbudljiva deavanja na ljubavnom planu. Mnogi ele da vas osvoje.
On: Strelac vam nudi saradnju na poslu. Spremni ste emotivno da se veete za osobu do koje vam je stalo.
LAV
Ona: Nemojte bespotrebno da rasipate energiju. Porodici je potrebna vaa podrka.
On: Najbolje se oseate na mestima zatvorenog tipa. Prijaju vam porodini kontakti.
DEVICA
Ona: Dobijate novu poslovnu ponudu. Problemi sa papirologijom.
On: Odlaete krae putovanje. Mnogi planovi vam se kvare i prolongiraju.
VAGA
Ona: Glavni problem su vam finansije. Neko vam je dao lano obeanje u vezi sa novcem.
On: Vodite rauna sa kim pregovarate o novcu. Mnogima je potreban va savet.
KORPIJA
Ona: Nameravate ozbiljno da parazgovarate sa partnerom o vaem odnosu. Sledi vam uspeh na poslu.
On: Najvanije vam je da realizujete poslovne ciljeve. Dobiete pozitivne kritike.
STRELAC
Ona: Povoljne poslovne prilike. Nepoverljivi ste prema osobama koje vam se udvaraju.
On: Niste dovoljno plaeni na poslu. Lako vas je emotivno povrediti.
JARAC
Ona: Traite oslonac me'u prijateljima. Meate ljubav i prijateljstvo.
On: Imate loiji odnos sa bliskom osobom iz porodice. irite krug prijatelja.
VODOLIJA
Ona: Menjate svoje radne navike. uete neobini vest od jednog Ovna.
On: Jedna osoba e vas iznenaditi sa porukom originalnog sadraj. Oteana saradnja sa korpijom na poslu.
RIBE
Ona: Sve vie razmiljate o odlasku u inostranstvu. Nedostaje vam mukaraca sa puta.
On: Prijalo bi vam putovanje. Zapoinjete novi poslovni projekat na poslu.
Mukarci stucaju mnogo jece nego zene, sve bebe se radjaju s plavim ocima, a jezik je najsnazniji misic u ljudskom telu
Da nauicmo nesto novo!
Ljudsko telo je neverovatno slozen sistem, a uprkos tome sto se izucava hiljadama godina, i dalje iznena'uje naucnike sirom sveta. Tako o njemu postoji citav niz interesantnih, ali ne i poznatih cinjenica. Evo najzanimljivijih...
- Kosa raste brze nego bilo koje druge dlake na telu.
- Spavanje u hladnijoj prostoriji smanjuje sanse da imate nocne more.
- sto imate visi IQ, to vise sanjate.
- Mozak je aktivniji nocu nego danju, a naucnici jo uvek ne znaju razlog tome.
- Tokom zivota covek proseno proizvede sline dovoljno da se napune dva bazena.
- Srce zena kuca brze nego srce mukaraca.
Aha, e pa onda zna i mozda je to razlog sto se nije vezala za njega..mozda misli da bi to njihovo druzenje moglo biti pogresno protumaceno..mislim, nemam poima..videcemo vec..
Pa se ti posle setaj po IF-u ,vidis koliko te to sad kosta 🤣
Dal bilo je toga i pre samo su nam ove indijske serije unistile nemoral 🤣
Da..u Spanskim serijama, mrtvi nikad ne ostanu predugo mrtvi, puki siromasi pronadju bogate roditelje koji su ih napustili i sada zele da im nadoknade sve svojom "ljubavlju" i glavni batica je faca koji se od plejboja pretvara u cica macu za tren oka..🤢
A ne mogu da vam opisem koliko me tek nerviraju Damjanove i Marininine izjave ljubavi.."Ljubavi volim te, ti si sve sto imam..zauvek cu da te volim,da te stitim i da ti budem veran..i tako sat vremena,sve to isto u krug dok zvace svoju lose odradjenu periku koja se viori na vetru🤢 Nemojte pogresno da me shvatite ali toliko govora o osecanjima mi je degustantno i pomalo mucno, doslo mi je da bacim peglu posle svake scene i na kraju sam promenila kanal..jedva cekam da malo ucute i vise rade ..dela-ne reci..😉