Returning of the written off #17*invited only* - Page 51

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50.4k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Kad smo kod tenisa , jos jedna novost

OTIAO PO PRAVDU U LOZANU

Troicki danas na sudu!

Autor: Ekipa Alo! | 09.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0
0

Viktor Troicki e se danas pojaviti na sudu u Lozani, gde e se raspravljati o albi koju je podneo zbog suspenzije na 18 meseci jer se nije pojavio na doping kontroli na turniru u Monte Karlu.

Otiao po pravdu u Lozanu: Viktor Troicki | Foto: AP

Troicki je suspendovan jer ga je kontrolor turnira optuio da je odbio da preda uzorak krvi za test, dok teniser i njegov trener Dek Rider tvrde da mu je kontrolor rekao da moe da preskoi test bez ikakvih posledica.

http://www.alo.rs/sport/tenis/troicki-danas-na-sudu/33383

Srecno Viktore!
nn027 thumbnail
Pokusavam da se uzdrzim od komentara ali ne mogu. Evo kako "da komsiji crkne krava" izgleda na Svajcarski nacin 😕

RADUJE SE

FEDERER: Drago mi je to je Nadal pretekao okovia!

Autor: Kurir | 08.10.2013 - 10:36:00h | Komentara: 3
2

Najbolji vajcarski teniser je naveo da ga raduje promena na ATP listi i povratak na vrh Rafaela Nadala

Roder Federer | Foto: AP

vajcarski teniser Roder Federer izjavio je da ga raduje povratak panca Rafaela Nadala na prvom mesto ATP liste.
panac je od ponedeljka preuzeo prvu poziciju od Novaka okovia.
"Srean sam zbog neverovatnog povratka Rafe. Neki ljudi su prole godine priali da vie nikada nee da igra tenis. Godinu dana kasnije on je broj 1. To samo pokazuje da se stvari u ovom sportu mogu promeniti. To je sjajno. S druge strane, pokazalo se da ljudi mogu da idu ponekad u ekstreme i da igraa prerano otpiu", rekao je vajcarac i dodao:

Nadal i okovi | Foto: AP

"Prvenstveno mi je drago zbog njega, dokazao je sam sebi ta sve moe, a zatim i svima nama. Njegova pobeda nad okoviem u finalu Ju-Es opena bila je fenomenalna".
okovi, Nadal i Federer ove nedelje igraju na Mastersu u angaju.

http://www.alo.rs/sport/tenis/federer-drago-mi-je-sto-je-nadal-pretekao-dokovica/33295

Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail
Ipak reakcije?

Colors channel gets notice for showing 'inappropriate content' in Bigg Boss

PTI October 9, 2013 | UPDATED 13:27 IST
The information and broadcasting ministry has sent a show cause notice to a TV channel after it felt that some of the content aired by it on popular reality show Bigg Boss 7 was not appropriate for unrestricted public exhibition.

Sources said the ministry had examined the contents of two episodes of the show after it received complaints.

A court had also asked the ministry to examine the content aired on the show, they said.

"There had been concern about the language used by some contestants in a conversation that was aired on the reality show Bigg Boss 7. In one of the episodes of the show, a contestant is shown sitting on an electric chair and being given electric shocks," an official source told PTI.

The source said taking note of such content, the show cause notice had been sent to Colors, the channel on which the show is aired.

"It was felt that the content exhibited was not suitable for unrestricted public exhibition and prima facie it is violative of the programming code under the Cable TV Act so the ministry has issued a show cause notice and asked the channel to explain," the source said.

nn027 thumbnail
I jos jedna novost iz BV2. Izgleda da ce Jagdis da zavrsi u zatvoru. 😕

http://www.indiatellytalkies.com/jagadeesh-sent-jail-shiv-balikavadhu/
nn027 thumbnail
Slucajnio sam naletela na podatak da je u indiji postojala glumica Madhubala

Madhubala (I) (1933-1969)

Arguably the most beautiful artiste to ever grace the Indian screen, Madhubala rose from humble beginnings to become the most captivating star India has ever produced. Madhubala was born Mumtaz Jehan Begum on Valentine's Day 1933, in a poor, conservative family of Pathan Muslims in Delhi, a part of a prolific brood of sisters, and entered the world... See full bio

Died:

February 23, 1969 (age 36) in Bombay, India

Edited by nn027 - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Auuu Badi. Pa jel moze nsto jednostavnije? Ja cekam takmicenje u pecenju jaja na oko . Valjda je to jednostavnije od ovog. 😕

Badi, pa ja ne mogu doyvoliti da jaje na oko pravis od oka , nemam sad mnogo vremena, ali potrazicu ti formulu i za ovo, nista ne pocinji dok ne razradim temu . Pa kad nas Dal stalno tera da se zdravo hranimo, evo ja joj pomazem trazeci formule za pravilno spremanu hranu, moram tu jos videti i za supu iz kesice, barene virsle i sl . 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Badi, pa ja ne mogu doyvoliti da jaje na oko pravis od oka , nemam sad mnogo vremena, ali potrazicu ti formulu i za ovo, nista ne pocinji dok ne razradim temu . Pa kad nas Dal stalno tera da se zdravo hranimo, evo ja joj pomazem trazeci formule za pravilno spremanu hranu, moram tu jos videti i za supu iz kesice, barene virsle i sl . 🤣

Cekam Badi. Necu nista bez formula da radim. Gde bre da se usudim bez formule tako komplikovana jela da pravim. Obrati paznju i na caj i belu kafu. To su ozbiljni kulinarski zahvati 😆
Stephi thumbnail

Kad smo kod tenisa , jos jedna novost

OTIAO PO PRAVDU U LOZANU

Troicki danas na sudu!

Autor: Ekipa Alo! | 09.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0
0

Viktor Troicki e se danas pojaviti na sudu u Lozani, gde e se raspravljati o albi koju je podneo zbog suspenzije na 18 meseci jer se nije pojavio na doping kontroli na turniru u Monte Karlu.

Otiao po pravdu u Lozanu: Viktor Troicki | Foto: AP

Troicki je suspendovan jer ga je kontrolor turnira optuio da je odbio da preda uzorak krvi za test, dok teniser i njegov trener Dek Rider tvrde da mu je kontrolor rekao da moe da preskoi test bez ikakvih posledica.

http://www.alo.rs/sport/tenis/troicki-danas-na-sudu/33383

Srecno Viktore!

Pa jeste, dok drugi rade sta im padne napamet a zasticeni ko beli medvedi , koplja se lome na tako nekim sportistima ni krivim ni duznim, Troicki jadan nije imao goru sezonu iza sebe, ne znam na osnovu cega su uzeli njega kao zrtveno jagnje, a vrhunac bezobrazluka zabraniti mu da udje u salu u kojoj se odigravao Dejvis kup, kao obicnom gradjaninu. Sramota, dok ovaj moze sve izgleda

Tajna povratka na ATP tron

OTKRIVENO: Nadal koristio krvni doping

Spanski teniser Rafael Nadal u vise je navrata koristio takozvani krvni doping, a britanski mediji pokusali su da odgonetnu tajnu PRP terapije zabranjene tokom 2010. i ponovo legalizovane pocetkom 2011 godine.

Spanac je priznao da je nekoliko puta koristio terapiju zabranjenu tokom 2010. i ponovo legalizovanu pocetkom 2011 godine

Mislim, ovo je priznao, a sta cemo sa onim drugim sto ne priznaje, ili ce se to otkriti kad zavrsi karijeru ?

Stephi thumbnail

Pokusavam da se uzdrzim od komentara ali ne mogu. Evo kako "da komsiji crkne krava" izgleda na Svajcarski nacin 😕

RADUJE SE

FEDERER: Drago mi je to je Nadal pretekao okovia!

Autor: Kurir | 08.10.2013 - 10:36:00h | Komentara: 3
2

Najbolji vajcarski teniser je naveo da ga raduje promena na ATP listi i povratak na vrh Rafaela Nadala

Roder Federer | Foto: AP

vajcarski teniser Roder Federer izjavio je da ga raduje povratak panca Rafaela Nadala na prvom mesto ATP liste.
panac je od ponedeljka preuzeo prvu poziciju od Novaka okovia.
"Srean sam zbog neverovatnog povratka Rafe. Neki ljudi su prole godine priali da vie nikada nee da igra tenis. Godinu dana kasnije on je broj 1. To samo pokazuje da se stvari u ovom sportu mogu promeniti. To je sjajno. S druge strane, pokazalo se da ljudi mogu da idu ponekad u ekstreme i da igraa prerano otpiu", rekao je vajcarac i dodao:

Nadal i okovi | Foto: AP

"Prvenstveno mi je drago zbog njega, dokazao je sam sebi ta sve moe, a zatim i svima nama. Njegova pobeda nad okoviem u finalu Ju-Es opena bila je fenomenalna".
okovi, Nadal i Federer ove nedelje igraju na Mastersu u angaju.

http://www.alo.rs/sport/tenis/federer-drago-mi-je-sto-je-nadal-pretekao-dokovica/33295

Pa ne moze da odoli a da ne pokaze koliko je zloban. Steta za njega da niko nije imao da ga posavetuje da se povuce dok je bilo vreme, ovako, od jednog od najboljih tenisera svih vremena , napravio je od sebe sprdnju. A i ovo sto prica za Nadala, on misli na sebe jadan , da stvari jos uvek mogu da se promene i da on opet moze biti ono sto je bio, haha
Stephi thumbnail

Ipak reakcije?

Colors channel gets notice for showing 'inappropriate content' in Bigg Boss

PTI October 9, 2013 | UPDATED 13:27 IST
The information and broadcasting ministry has sent a show cause notice to a TV channel after it felt that some of the content aired by it on popular reality show Bigg Boss 7 was not appropriate for unrestricted public exhibition.

Sources said the ministry had examined the contents of two episodes of the show after it received complaints.

A court had also asked the ministry to examine the content aired on the show, they said.

"There had been concern about the language used by some contestants in a conversation that was aired on the reality show Bigg Boss 7. In one of the episodes of the show, a contestant is shown sitting on an electric chair and being given electric shocks," an official source told PTI.

The source said taking note of such content, the show cause notice had been sent to Colors, the channel on which the show is aired.

"It was felt that the content exhibited was not suitable for unrestricted public exhibition and prima facie it is violative of the programming code under the Cable TV Act so the ministry has issued a show cause notice and asked the channel to explain," the source said.

Drago mi je izmedju ostalog sto su reagovali izbog recnika pojedinih ucesnika i zbog ovog sto je devojka lezala u kravljoj balegi, da ne bude opet samo zbog Prats, iako je to zaista najjezivije, a ja sam i dalje pri svojoj prvobitnoj tvrdnji da joj ovaj BB nije trebao nizasta .Ponizeni su, muceni, jos nazivani i lazovima.