Returning of the written off #17*invited only* - Page 5

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

SOUMEN: Novak Djokovic otvorio Kina open i fotografisao publiku

Najbolji teniser sveta odigrao mec sa Kineskinjom Na Li

Najbolji teniser sveta Novak Djokovic presekao je tortu i odigrao humanitarni mec sa Kineskinjom Na Li , cime je zvanicno otvoren deseti Kina Open.

U prestonici najmnogoljudnije zemlje na svetu Novak DJokovic i domaca teniserka Li Na priredili su okupljenim gledaocima pravi spektakl. DJokovic je sa jedinom kineskom osvajacicom Grend Slema presekao tortu i odigrao mec koji je imao humanitrani karakter.

Kineskinja je slavila sa 7:6. Zanimljivo je da je svaki gem na servis Na Li pocinjao sa prednoscu Kineskinje 30:00.
Novak je jos jednom potvrdio da je majstor da zabavi publiku. Srbin se cak oprobao i u ulozi fotoreportera, a 12.000 navijaca prezadovoljno je napustilo dvoranu.

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

🤣 Badi a da mi ipak preuzmemo stvar u svoje ruke, onako "nepristrasno" 🤣

Kad bismo mi preuzeli stvar u svoje ruke, bar za sebe mogu da tvrdim , bogami svi bi se nasli na oblaku 9, onako bas nepristrasno 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

SOUMEN: Novak Djokovic otvorio Kina open i fotografisao publiku

Najbolji teniser sveta odigrao mec sa Kineskinjom Na Li

Najbolji teniser sveta Novak Djokovic presekao je tortu i odigrao humanitarni mec sa Kineskinjom Na Li , cime je zvanicno otvoren deseti Kina Open.

U prestonici najmnogoljudnije zemlje na svetu Novak DJokovic i domaca teniserka Li Na priredili su okupljenim gledaocima pravi spektakl. DJokovic je sa jedinom kineskom osvajacicom Grend Slema presekao tortu i odigrao mec koji je imao humanitrani karakter.

Kineskinja je slavila sa 7:6. Zanimljivo je da je svaki gem na servis Na Li pocinjao sa prednoscu Kineskinje 30:00.
Novak je jos jednom potvrdio da je majstor da zabavi publiku. Srbin se cak oprobao i u ulozi fotoreportera, a 12.000 navijaca prezadovoljno je napustilo dvoranu.

Imali smo mi i ranije i velikih i uspesnih sportista ali kao njega ... nismo. Mnogo ga volim i postujem. Zelim mu srecu na turniru a cak i ako ne uspe da ga osvoji i ako ga Nadal prestigne, za mene ce on zauvek ostati No 1.
nn027 thumbnail

Kad bismo mi preuzeli stvar u svoje ruke, bar za sebe mogu da tvrdim , bogami svi bi se nasli na oblaku 9, onako bas nepristrasno 🤣

Zajedno sa Lepim Micom 🤣
Stephi thumbnail
Nale, kol'ko tebi fali do roze noktiju? Ti rece oces da se pocastis za N. godinu, da pocnem ja da kitim jelku , a ?

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Evo i lepog Mice. Kaze covek da bi se jos malo druzio sa nama 🤣

Ja pojma nemam sta je to sa tim lepim Micom,ni 9-tim nebom jer nisam upucena u to,posto nisam uspela,stigla sve iscitati ali cu ispratiti nadam se u toku danasnjeg dana😆
Stephi thumbnail

Imali smo mi i ranije i velikih i uspesnih sportista ali kao njega ... nismo. Mnogo ga volim i postujem. Zelim mu srecu na turniru a cak i ako ne uspe da ga osvoji i ako ga Nadal prestigne, za mene ce on zauvek ostati No 1.

Nadal ce ga prestici, to je sigurno, dovoljno mu je samo da stigne do finala China opena, ali to nista ne znaci. Nole je ljudina, as, humanitarac, ljudska gromada u svakom pogledu i sigurno ce se ponovo vratiti na prvo mesto. A Nadal, svaka cast i njemu kao sportisti, samo sto se za njega sve vise, sve cesce, sve glasnije govori o dopingu i na kraju, ostace mu ta mrlja u karijeri, jer iako to sad zarad velikog biznisa i love , nece da otkriju, malo ko vise ne veruje da je to istina.
nn027 thumbnail

Nale, kol'ko tebi fali do roze noktiju? Ti rece oces da se pocastis za N. godinu, da pocnem ja da kitim jelku , a ?

Sada tacno 1275 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja pojma nemam sta je to sa tim lepim Micom,ni 9-tim nebom jer nisam upucena u to,posto nisam uspela,stigla sve iscitati ali cu ispratiti nadam se u toku danasnjeg dana😆

Cim Bacis pogled Biki bice ti sve jasno. A za 9 nebo... Pa secas se ko je izjavio da je srecan i da je na 9 nebu?
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Bikice, bolje ti je i da ne znas nista o lepom Mici, bezncajna osoba,u beznacajnom braku sa beznacajnom zenom. Ono sto je nama bilo interesantno je , bar meni da skoro nisam videla jedan bracni par da tako odgovara jedno drugom. Lepota, sarm, harizma, ma nevidjeno nesto 🤣Ali ti se ipak ako hoces vrati kad stignes na prethodni topic i upoznaj lepog Micu, samo te upozoravam unapred da se ne sokiras od silne lepote 😉