Returning of the written off #17*invited only* - Page 3

Created

Last reply

Replies

1k

Views

50k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Morala sam da sklonim ostale slike da bih izdvojila ovu. Pa njoj ovde bre nije dobro od ovog, jesu li oni normalni 😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

E a upravo sam htela da pitam sta je bre poenta tih elektrosokova

A inace pise mi greska pri ucitavanju, ne mogu da otvorim

Pa Badi zamenis prve dve zvezdice sa tv a onda one tri sa rum pa ces moci odgledati.
Kao sto znas BB kuca je podeljena na raj i pakao. U paklu su pacijenti a u raju doktori. Dva doktora biraju po dva pacijenta za odredjenu terapiju. Pacijent moze da odbije. Ona nije odbila a kada je prekinuto sve to rekla je kolegi iz pakla da ne prihvati da se i on podvrgne ovoj uzasnoj torturi. Poenta je da je , po meni, sve to preterano. Igra je igra ali ovo... Ne znam samo cemu vodi.
nn027 thumbnail

Ne znas sta je u pitanju? J... lepi Mica baksuz 🤣

🤣 Nediraj bre Micu jer ako se iznervira moze nam poslati Milojku sa 9 neba pa smo ga nadrljali .
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa Badi zamenis prve dve zvezdice sa tv a onda one tri sa rum pa ces moci odgledati.
Kao sto znas BB kuca je podeljena na raj i pakao. U paklu su pacijenti a u raju doktori. Dva doktora biraju po dva pacijenta za odredjenu terapiju. Pacijent moze da odbije. Ona nije odbila a kada je prekinuto sve to rekla je kolegi iz pakla da ne prihvati da se i on podvrgne ovoj uzasnoj torturi. Poenta je da je , po meni, sve to preterano. Igra je igra ali ovo... Ne znam samo cemu vodi.

Idiotizam, pa ne mozes tako muciti ljude , jos pred TV kamerama, sta znaci to? A nagrada zato je ?Sta su trebali da dobiju ?
nn027 thumbnail

Morala sam da sklonim ostale slike da bih izdvojila ovu. Pa njoj ovde bre nije dobro od ovog, jesu li oni normalni 😡

Ne nije joj dobro a najgore je to sto joj se nesto slicno vec desilo. U zadatku sa tockom, tocak joj je uhvatio i povukao kosu a i ruku je povedila. 😭
nn027 thumbnail
Sta je cilj zadatka? Pa u ovom slucaju je cilj bio prelazak u luksuzni deo kuce. Po mom misljenju ona je najgore prosla od svih. Ja sam ocekivala da ce to biti malo peckanje strujom. Igra. Ispostavilo se da to uopste nije naivno. Mislim da niko a najmanje ona , nije ocekivao, da ce sve to ispasti ovako kako je ispalo.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne , nije joj dobro. Slicno je prosla i u prvom zadatku. Okretali su tocak i njoj je upala kosa u njega a i povredila je i ruku. 😒

A sad ako hocu da te quote jel moram oba puta posto sad dupliras postove 🤣
Stephi thumbnail
Pa ok jos to za tocak, moze da se desi nezgoda, ali ovo bre mi van svake pameti, pa necu to ni da pogledam , Mislim uzivo u TV prenosu davati nekom elektrosokove, aj da je to kao neko malo peckanje pa ajde, ali po njoj kako izgleda, ovo ne deluje nimalo bezazleno
nn027 thumbnail

🤣 Popravila sam se 🤣

nn027 thumbnail

Pa ok jos to za tocak, moze da se desi nezgoda, ali ovo bre mi van svake pameti, pa necu to ni da pogledam , Mislim uzivo u TV prenosu davati nekom elektrosokove, aj da je to kao neko malo peckanje pa ajde, ali po njoj kako izgleda, ovo ne deluje nimalo bezazleno

Ma htela sam da kazem da se jedino njoj desilo i to dva puta da otplace zadatak jer je povredjena., Jednom slucajno, jednom namerno, ali samo njoj.