Favourite soaps (invited only) #3 - Page 40

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.4k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Sladjo, stero ju je u corsokak ,da se uda za njega.

Sta li ce sutra odgovoriti mu / im / nama ?😕

One samarcine od nje, je zasluzio posteno.😈

Kakva epizoda! Ne znam sta ce Astha da odgovori,😕

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Kakva epizoda! Ne znam sta ce Astha da odgovori,😕

Hmm ,suze na njenom licu i pobjednicki sjaj u njegovim ocima,lici mi na odgovor-Ja!!!

Sutra cemo cuti...
Zao mi je sto je ovo uradio sa nje,sto ju je naterao na brak,umjesto da joj je dao vremena da ga zavoli, da se rasplamsaju osjecaji,kod oboje...😭

Nadam se ce ona vremenom dok dode sebi,nauciti njega zivotnoj lekciji...😈
sladjana333 thumbnail

Hmm ,suze na njenom licu i pobjednicki sjaj u njegovim ocima,lici mi na odgovor-Ja!!!

Sutra cemo cuti...
Zao mi je sto je ovo uradio sa nje,sto ju je naterao na brak,umjesto da joj je dao vremena da ga zavoli, da se rasplamsaju osjecaji,kod oboje...😭

Sva se desava prebrzo. Ne znam u kom pravcu ce prica teci dalje. Volela bih da njihova ljubav procveta, a da prica tece u otkrivanju porodicnih tajni...ali ...videcemo...
kop93 thumbnail

Sutra cemo cuti...

Sva se desava prebrzo. Ne znam u kom pravcu ce prica teci dalje. Volela bih da njihova ljubav procveta, a da prica tece u otkrivanju porodicnih tajni...ali ...videcemo...

Jeste,sve ide brzim tempom..mozda dok se vjencaju,pa ce onda usporiti...

Prvi put danas sam primjetila da je imao vise njeznosti prema njoj,kad joj je njezno ,polako brisao suze 😳
Osjetljiv je na njene suze,a ona je stvarno,nevino ,cistodusno stvorenje
kop93 thumbnail
Daljnja desavanja u seriji:

@Spoiler@
Wednesday 16th October:
Kalindi confidently brings aastha infront of the both families and tells her to say that she is not intrested in getting married With shlok !!. Aastha speaks in very apologetic manner tells infront of both families that she's in love with shlok and wanna get married to him.

Thursday 17th October:
Shlok takes aastha along with him to some location where he ...has planned up some surprises for her. As she sees the surprise she gets impressed and gives a tight hug to shlok and says I love you. Shlok tells her to keep saying I LOVE YOU to him.

Friday 18th October:
Shok brings aastha along to oldage home where they meet suman aunty takes blessing from Suman aunty .shlok tells her sooner he's going to marry aastha. Shlok thanks to suman aunty and tells that because of her aastha has came to saputara and where they met first time. Everyone in oldage home are happy for them.

Source: TV Guide
sladjana333 thumbnail

Jeste,sve ide brzim tempom..mozda dok se vjencaju,pa ce onda usporiti...

Prvi put danas sam primjetila da je imao vise njeznosti prema njoj,kad joj je njezno ,polako brisao suze 😳
Osjetljiv je na njene suze,a ona je stvarno,nevino ,cistodusno stvorenje
Nadam se da ce Astha, svojom cistom dusom, uspeti da promeni ovu ustrogoljenu porodicu i odnose koji vladaju u njoj.
Edited by sladjana333 - 11 years ago
sladjana333 thumbnail

Daljnja desavanja u seriji:

@Spoiler@
Wednesday 16th October:
Kalindi confidently brings aastha infront of the both families and tells her to say that she is not intrested in getting married With shlok !!. Aastha speaks in very apologetic manner tells infront of both families that she's in love with shlok and wanna get married to him.

Thursday 17th October:
Shlok takes aastha along with him to some location where he ...has planned up some surprises for her. As she sees the surprise she gets impressed and gives a tight hug to shlok and says I love you. Shlok tells her to keep saying I LOVE YOU to him.

Friday 18th October:
Shok brings aastha along to oldage home where they meet suman aunty takes blessing from Suman aunty .shlok tells her sooner he's going to marry aastha. Shlok thanks to suman aunty and tells that because of her aastha has came to saputara and where they met first time. Everyone in oldage home are happy for them.

Source: TV Guide

Znaci, Astha je prihvatila da se uda...pade mi kamen sa srca😊
kop93 thumbnail

Znaci, Astha je prihvatila da se uda...pade mi kamen sa srca😊

Ha,ha,ha Sladjo moja,romanticna duso 🤗
kop93 thumbnail
Vidi Slocka na ovim slikama 😳,izgleda kao kad macak proguta kanarinca 😡

Jedva cekam ,kad ce nas "kanarinac" da se probudi iz ovog maglovitog sna,i "iskljuca" 😃,ovog "macka" 😈,da zaboravi kako se zove 🤣

sladjana333 thumbnail

Ha,ha,ha Sladjo moja,romanticna duso 🤗

Kop, 🤗

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fohttp://www.india-forums.com/new_reply_form.asp?M=Q&PID=94049390&PN=&TR=781[/YOUTUBE]