Favourite soaps (invited only) #3 - Page 39

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.4k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

What is your comfort food after a hard day's work?

Anything to do with chicken.

Most played song on your iPod?
I listen to music in my car. The most played song in my car is Words by Boyzone.

If you were to get stuck somewhere with no phone or internet, where would it be and with whom?
No phone? That I would surely love (laughs). So I would love to get stuck with no phone and internet alone on a peaceful island anytime.

Live-in or marriage?
Marriage. I feel live-in relationships just break the institution of marriage which was formed by our fore-fathers.

Love is...
An unconditional feeling.

Sex is...
A part of life and enjoyment.

Craziest rumor you have heard about yourself?
That I am married (laughs).

What is best done slowly...eating or kissing?
Umm...kissing.

Every person needs?
Every person needs happiness in life.

What is something that you need to stop doing immediately?
Nothing.

What have you always wanted to do but never done?
I have always maintained that one should do everything they wish to do in their life. So there is nothing that I wanted to do but have never done.

One word that describes you?
My friends call me sher (lion) because I can be very lazy when free, but when it comes to work I automatically switch to the workaholic mode.

Neko je ljubomoran 😃

https://i.imgur.com/oTjvVXV.jpg

A lopov skuzio 😈

Pa flerteni sa drugom 😡

https://i.imgur.com/Sz7XRgy.jpg

Pogled koji pita:Zasto to radis? 🤔

https://i.imgur.com/1E2eOqS.jpg

Odgovor...😉😆

https://i.imgur.com/WeNEwCb.jpg
kop93 thumbnail

Tellychakkar.com speaks to Shrenu Parikh who essays the role of Aastha in Star Plus' Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?...Ek Baar Phir on her outlook towards love and life.

What is your comfort food after a hard day's work?

I would cook a 2 minute Maggi noodles or have milk and chocolate.

Most played song on your iPod?

Paani Da from the film Vicky Donor or the title track from my show Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon...Phir Ek Baar.

If you were to get stuck somewhere with no phone or internet, where would it be and with whom?

Ahhh...it would be with Ranbir Kapoor definitely on a deserted island...(laughs)

Live-in or marriage?

Marriage. I have nothing against live-in, but I feel that when you are in a marriage, you want to make the relationship work...you have to! But in a live-in it's more like a non-committal relationship.

Love is...

Friendship...(laughs). I am not saying this because of the film Kuch Kuch Hota Hai...but I personally feel that you cannot express yourself or be yourself if the person you are in love with is not your friend.

Sex is...

One of the expressions of love.

Craziest rumour you have heard about yourself?

Yes. Very recently there was this accident which happened near my place where a model crashed into a man while driving...she was a model apparently by the name of Saakshi Parikh. People started taking my name and I was all over the news with my pictures being flashed, and the strangest part was that I was right there and saw the accident happen.

What is best done slowly...eating or kissing?

Kissing should be done passionately.

Every person needs?

A companion in life.

What is something that you need to stop doing immediately?

Eating vada-pav on the sets.

What have you always wanted to do but never done?

I have done almost everything in life. If I can get an opportunity to act in a film with my Greek god Hritik Roshan and Ranbir Kapoor, it would be great.

One word that describes you?

Confused.

Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail

Bas tako Sladjo...😉... a to je mozda znak da treba da promijenis put,ali ne i sebe...
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Laku noc! ❤️ 🤗

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobar dan!!!😊

picture6

sladjana333 thumbnail

sladjana333 thumbnail

kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

15.10.

Svi aplaudiraju Shloku i Asthi. Niranjan i Anjali su sokirani. Niranjan kaze gostima da se posluze sa hranom kako bi on mogao da porazgovara sa Shlokom. Niranjan zaustavi Anjali i oboje gledaju ljutiti u Shloka. Svi cestitaju Shloku i Asthi. Atul kaze da je sve ovo sto se desilo pogresno. On kaze Niranjanu: Tvoj sin je unistio nas ugled, tako lako. Kao sto sam ti pre vec rekao Astha ne zeli da se uda za njega, zasto je onda on ovo uradio? Anjali mu se podsmeva i kaze da se sve ovo desava zbog njegove kcerke, koja sanja velike snove i juri Shloka. Atul i Kalindi su ljuti. niranjan kaze da je to zajednicka greska i da su oboje krivi. Anjali kaze da je Astha za sve kriva. Govori protiv Asthe. Kalindi se raspravlja sa njom i kaze da oni imaju puno poverenje u njihovu kcer, i da je to greska njenog sina, Shloka.

picture1

Ona kaze kako Shlok nije njih ni pitao za dozvolu a objavio je to tek tako. Anjali kaze Kalindi da usuti i da treba da bude jako srecna sto ce Astha da se uda za Shloka. Kalindi joj se podsmeva i uzvrati da oni to ne mogu ni zamisliti. Niranjan kaze da su i oni uvredjeni, pa zato nema potrebe da se dve porodice svadjaju. Kaze da oni (roditelji) treba da se ujedine i pronadju resenje. Anjali kaze da su Asthini roditelji trebali sve objasniti Asthi pre nego sto se ovo sve desilo.

Anjali grdi Atula i kaze mu da oni nemaju pravo bilo sta da govore. Shlok dolazi sa Asthom. Svi ih gledaju ljutito. Kalindi kaze: Astha je radila svoj posao i mi je nismo zaustavili, mi njoj potpuno verujemo. Astha je vec pre rekla ne Shloku. Kalinda uzima Asthu i vodi je sa sobom. Atul takodjer odlazi. Niranjan grdi Shloka i pita ga zasto je to uradio? Shlok: Ja sam se slozio sa tobom da se ozenim, zar nije to ono sta si ti zeleo? Niranjan: Tko ti je rekao da to objavis pred svim gostima? Shlok: Ja uvek kazem da svemu sto ti trazis od mene. Shlok uzima ocev blagoslov. Kalindi dovodi Asthu do Ajju i kaze joj sta je Shlok upravo uradio, i kako su oni pretrpeli uvrede.

picture2

picture3

Atul kaze da to sto je Shlok uradio nije u redu, i da Astha ne moze da bude srecna u toj kuci. Atul: Nadam se da ce svi da zaborave ovo sta se danas desilo. Ajju im kaze da misle na Asthu. Kalindi pita Asthu: Zar ti nisi osetila sta Shlok misli o tebi? Ona ponovo pita Asthu ali Astha cuti. Shlok dolazi u njihovu kucu i svi su sokirani kada ga vide. Shlok je dosao sa Niranjanom i Anjali.

picture4

Atul je iznenadjen kad ih vidi. Sojal kaze da je njena porodica bila uvredjena zbog Shloka. Kaze da ce njena mama biti tuzna kada sazna za sve ovo. Njen muz kaze da svatko ima pravo da odlucuje o svom zivotu. Sojal kaze da Astha nece biti srecna u ovoj kuci jer je Anjali nece prihvatiti, posto je ne voli. Ona kaze da je Shlok izabrao mudru devojku. Njen je muz zaustavi i kaze da Shlok mora da je nesto naumio cim je to uradio. Kaze joj da ga pusti da radi dalje. Niranjan se izvinuo Atulu i kaze da se danas Anjali lose ponasala prema njima i da joj je zao zbog toga. Atul: Vi ste dosli u nasu kucu i zelimo vam dobrodoslicu, ali zahtevam od vas da zavrsimo ovaj razgovor ovde, mi smo bili izvredjani i bilo bi bolje da zaboravimo i ne pricamo o tome sta se danas desilo i tko je sta rekao.

picture5

Astha gleda u Shloka. Niranjan kaze da i on ima kcerku i da razume kroz sta oni prolaze. Atul kaze da ako je tako, onda ih on moli da ih ostave same, posto iako on njih postuje, smatra da ovo sta je Shlok ucinio nijedan otac ne bi mogao da prihvati. Atul: On nas je uvredio, ali nije povredio nase samopozdanje. Niranjan kaze: Pogresno si me razumeo. Ja sam dosao ovamo da uspostavimo vezu a ne da je prekinemo. Atul ne razume. Niranjan se naljuti ali kontrolise svoj bes i kaze: Nasa sreca je u nasoj deci.

Kalindi: Astha je rekla ne vasoj ponudi za brak. Niranjan: Ja to znam, ali pitajte Asthu ponovo, stvari se menjaju s vremenom. Shlok gleda u Asthu. Atul: U redu. Astha kazi sada sta ti mislis i daj nam svoj odgovor! Astha pogleda u Shloka, i pre nego sto je uspela bilo sta da kaze Shlok je rekao: Zelim da razgovaram sa Asthom nasamo. Posle toga obecajem da nitko nece imati nikakve prituzbe ni na mene, ni na moju porodicu. Kalindi da znak Atulu. Shlok je to video. Atul pristane i klimne glavom.
Astha i Shlok su zajedno, sami. Shlok: rekao sam ono sto si ti zelela da cujes. Sada kada sam to rekao, zasto ti cutis? On je uhvati a ona ga osamari. Shlok se smesi i kaze: Samo jedan samar, mozes da me udaras koliko god hoces, i mozes da vices takodjer, ali moras da mi kazes sta osecas u svom srcu.

picture6

Astha ga udara i pita ga zasto je to uradio?Shlok: Zasto mi nisi rekla kada smo bili sami da me volis? Ona place udarajuci ga. Zagrlila ga je. Shlok se smesi. Gledaju se i ona ga ponovo pita zasto je to uradio? Shlok: Zelim te uz mene ceo zivot, isto onoliko koliko sam i ja tebi potreban, ti si nepotpuna bez mene. Brise joj suze i gleda je. Shlok: Tvoje oci, tvoje lice , svaki dah koji udahnes zovu samo mene! Astha ga gleda. Shlok: Ja sam uzrok tvog postojanja. Muzika svira...On je zagrli...

picture7

picture8

picture9

Kalindi je zove i kaze joj da im kaze sta ona zeli. Niranjan joj kaze da im kaze sta je u njenom srcu. Kalindi: Kazi svima Ne za ovu prosidbu. Astha: Ja... Atul: Mi cemo biti srecni sta god ti budes odlucila, reci nam. Astha je sokirana.

Precap:

Astha: Zao mi je mama, Ja i gospodin Shlok...

kop93 thumbnail
Sladjo, stero ju je u corsokak ,da se uda za njega.

Sta li ce sutra odgovoriti mu / im / nama ?😕

One samarcine od nje, je zasluzio posteno.😈