Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
New timslot of Show
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
OSO was based on Divya Bharti death?
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Pranit killed it today
Farhana constantly goes on family
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Shrenu (Astha)-slika sa njenog twittera
Shrenu i njezin brat Shubham ParikhShalmalee Desai,glumi Sojal u seriji.
Anjali je nekada bila zivahna,temperamentna ,puna zivota djevojaka,kao Astha,dok nije udala se za Nirnjana.
Danas ovo sto je ona,to je njegova zasluga...http://www.rangmunch.tv/index.php/writers-gully/reflections-menu/item/3045-mirror-that-side-of-the-wall
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=itxVvwoPkcs&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
14.10.
Astha grli Kalindi i place. Kalindi je zabrinuta i pita je sta se desilo? I Atul je isto pita. Astha kaze da nije nista, samo je umorna. Kaze im da joj je sutradan poslednji radni dan, i da joj je zao sto ih je toliko namucila, ali posle sutrasnje proslave njen ce se posao zavrsiti i oni se vise nece morati brinuti za nju. Atul i Kalindi ne razumiju o cemu ona prica i Atul kaze da bi trebali porazgovarati sa Asthom.
Shlok sedi svecano obucen u sherwani i zeni se sa Asthom. To je Asthin san. Budi se iz sna i vidi koliko je sati. Kaze: Ponovo kasnim! Vidi sari koji joj je Shlok poklonio. Shlok se sprema za proslavu a Niranjan dolazi i kaze mu da rojaci od Sojal dolaze na proslavu i da ako on kaze da, mogu tada da nastave. Shlok mu kaze da uradi sta god misli da je potrebno, i tako ce biti. Niranjan mu se zahvaljuje i kaze da nema nikakvih prigovora i da ce njihovu kucu da ispuni sreca. On blagoslovi Shloka i odlazi.
Astha je ljubomorna. Mangesh daje Asthi neki posao da uradi. Astha prilazi Shloku i kaze mu: Gospodine...Shlok je ignorira i prica sa Tanyom. Astha: Shlok, gospodine... Tanya: Mislim da ona zeli da prica sa tobom. Shlok: Sta? Astha: Mangesh pita da li da pocnemo sa vecerom ili da sacekamo? Shlok ide za Asthom i zaustavi je. Shlok: Prvo ne zelis da razgovaras samnom, a ako ja bilo sta uradim, tada places. Ti ne zelis ni da me pogledas, ali zelis da ja gledam u tebe!... Astha ga ne gleda. On joj se jos vise priblizi i kaze: Zasto mi ne kazes sta ti lezi u dusi? Astha: Ti ces da pripadnes nekome drugome, tasto zelis da znas kakvi su moji osecaji??