Favourite soaps (invited only) #3 - Page 38

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.4k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Vuk i mackica šŸ˜‰šŸ˜ƒ

, , ...
sladjana333 thumbnail

Shrenu (Astha)-slika sa njenog twittera

Shrenu i njezin brat Shubham Parikh

Shalmalee Desai,glumi Sojal u seriji.

Astha je preslatka, ā¤ļøa i Sojal je lepa...😊ali od svekrve ne sme rec da progovorišŸ˜•
sladjana333 thumbnail

Slika

Edited by sladjana333 - 11 years ago
sladjana333 thumbnail

Slika

Edited by sladjana333 - 11 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Anjali je nekada bila zivahna,temperamentna ,puna zivota djevojaka,kao Astha,dok nije udala se za Nirnjana.

Danas ovo sto je ona,to je njegova zasluga...

http://www.rangmunch.tv/index.php/writers-gully/reflections-menu/item/3045-mirror-that-side-of-the-wall
kop93 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=itxVvwoPkcs&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
kop93 thumbnail
Eh lijepog li vremena...😭

sladjana333 thumbnail

Anjali je nekada bila zivahna,temperamentna ,puna zivota djevojaka,kao Astha,dok nije udala se za Nirnjana.

Danas ovo sto je ona,to je njegova zasluga...

http://www.rangmunch.tv/index.php/writers-gully/reflections-menu/item/3045-mirror-that-side-of-the-wall

Lepa zena😊

sladjana333 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=itxVvwoPkcs&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Super vide,šŸ‘šŸ¼ posebno sto je sa prevodom na nas jezik.
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon - Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love.

14.10.

Astha grli Kalindi i place. Kalindi je zabrinuta i pita je sta se desilo? I Atul je isto pita. Astha kaze da nije nista, samo je umorna. Kaze im da joj je sutradan poslednji radni dan, i da joj je zao sto ih je toliko namucila, ali posle sutrasnje proslave njen ce se posao zavrsiti i oni se vise nece morati brinuti za nju. Atul i Kalindi ne razumiju o cemu ona prica i Atul kaze da bi trebali porazgovarati sa Asthom.

Shlok sedi svecano obucen u sherwani i zeni se sa Asthom. To je Asthin san. Budi se iz sna i vidi koliko je sati. Kaze: Ponovo kasnim! Vidi sari koji joj je Shlok poklonio. Shlok se sprema za proslavu a Niranjan dolazi i kaze mu da rojaci od Sojal dolaze na proslavu i da ako on kaze da, mogu tada da nastave. Shlok mu kaze da uradi sta god misli da je potrebno, i tako ce biti. Niranjan mu se zahvaljuje i kaze da nema nikakvih prigovora i da ce njihovu kucu da ispuni sreca. On blagoslovi Shloka i odlazi.

picture1

picture2

Proslava pocinje i Niranjan i Anjali docekuju goste. Shlok pogledom trazi Asthu okolo.Svi cestitaju Niranjanu i pitaju ga u vezi poslednjeg dogadjaja, kako to da je izgubio zemljiste koje je zelio. Niranjan gleda u Atula i u Kalindi. Kaze: Vreme je da se proslavi nova sreca. Niranjan pozeli dobrodoslicu Atulu i Kalindi. Anjali pozeli dobrodoslicu Tanyi i njenoj porodici i podsmeva se Kalindi i Atulu. Ona predstavi Tanyu Kalindi i kaze joj da je to devojka koju su izabrali za Shloka. Astha ulazi obucena u sari koji joj je Shlok poklonio. Shlok je ugleda i nasmesi se. Astha se okrene i udje u sobu, muzika svira...Shlok gleda intenzivno u Asthu...muzika svira...

picture3

picture4

Astha gleda u Shloka i mirna je. Shlok joj prilazi i kaze da izgleda prekrasno.Astha kaze da je obukla taj sari jer se osecala bespomocno. Shlok: Astha, ja... Astha: Ja sam samo osoba koja radi za tebe, tako da nema potrebe da se brines za mene, tvoja mama te zove da te upozna sa nekim specijalnim. Shlok: Hocu da razgovaram sa tobom. Astha odlazi.

Astha je ljuta na Shloka. Atul zove Asthu i kaze joj da podje sa njim. Pita je da li je sve u redu? Astha kaze da jeste. Kalindi : To je onaj isti sari, zar ne? Astha: Danas je moj poslednji radni dan, posle toga cemo pricati.
Tanjina porodica pita Shloka kako napreduje posao? Anjali pita Asthu kako teku pripreme i kaze joj da su to njeni specijalni gosti, a nitko o njima ne vodi racuna, i salje Asthu da se pobrine za njih. Astha odlazi. Anjali kaze da Shlok i Tanya ostanu da pricaju. Astha gleda u Shloka i Tanyu i ljuti se. Tanya se nakaslje i Shlok je uhvati za ruku i pita sta se desilo? Astha ih posmatra. Shlok primeti da ih Astha gleda i bude extra fin prema Tanyi kako bi ucinio Asthu ljubomornom.

Astha je ljubomorna. Mangesh daje Asthi neki posao da uradi. Astha prilazi Shloku i kaze mu: Gospodine...Shlok je ignorira i prica sa Tanyom. Astha: Shlok, gospodine... Tanya: Mislim da ona zeli da prica sa tobom. Shlok: Sta? Astha: Mangesh pita da li da pocnemo sa vecerom ili da sacekamo? Shlok ide za Asthom i zaustavi je. Shlok: Prvo ne zelis da razgovaras samnom, a ako ja bilo sta uradim, tada places. Ti ne zelis ni da me pogledas, ali zelis da ja gledam u tebe!... Astha ga ne gleda. On joj se jos vise priblizi i kaze: Zasto mi ne kazes sta ti lezi u dusi? Astha: Ti ces da pripadnes nekome drugome, tasto zelis da znas kakvi su moji osecaji??

picture5

Shlok: Tvoje oci sve govore. Zasto me tvoje oci uvek pronalaze?I zasto se ljutis kada me vidis sa nekom drugom, zasto ne priznas i kazes mi da me volis?? Astha: Ja ti necu reci ono sto ti zelis da cujes, jer cu onda biti povredjena. Shlok: Ti si meni sve rekla, bez da si rec izgovorila. Astha ga odgurne i odlazi. Anjali kaze da je dobro sto vise nece da vide Asthu nakon ove proslave, i kaze Shloku da se drzi podalje od nje. Anjali pozeli Shloku da bude u buducnosti srecan sa Tanyom. Shlok: Dosta. Ne govori vise nista. Anjali: Brinem se kada te vidim sa Asthom, da bi mogao da ucinis neku gresku. Shlok se naljutio.

picture6

Shlok kaze da ima nesto da objavi i svi ga gledaju. Shlok hvali svog oca i kaze Niranjanu da posto je njemu obecao da ce se ozeniti, to ce i uciniti. Tanya se smesi. Shlok: Doslo je vreme da to pred svima objavim. Anjali i Niranjan ga gledaju. Astha i njena porodica takodjer gledaju. Shlok: Danas cu da objavim koga cu da ozenim. Tanya i njena porodica su srecni. Shlok gleda u Asthu i kaze: Ona je sada ovde medju nama. Astha kaze svojim roditeljima da ih moli da idu kuci sada. Shlok ide za njom i zaustavlja je.

picture7

Atul i Kalindi gledaju u Shloka. Shlok uzme asthu za ruku i povede je prema pozornici. Svi su sokirani. Niranjan i Anjali su zaprepasceni kada ih vide zajedno. Svi ih gledaju. Shlok dovodi Asthu na pozornicu i kaze: Ona je ta koju cu ozeniti, vasa buduca snajka, Astha Kirloskar. Svi su sokirani. Astha je napeta i gleda u svoje roditelje. Niranjan i Anjali su ljuti, a svi ostali pljescu mladome paru. Tanya i njena porodica ljutito napustaju proslavu.

Precap:

Shlok kaze da zeli da razgovara nasamo sa Asthom. On kaze da nakon toga, Astha ni bilo ko drugi nece imati bilo kakve prituzbe na njega i njegovu porodicu. Svi ga gledaju.

Edited by kop93 - 11 years ago