🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Saiyaaara spoof
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Let's Discuss Abhir
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
16.10.
Atul pita Asthu za njenu odluku. On joj kaze da sve sto oni rade je za njenu srecu, i moli je da ona kaze sta je u njenom srcu. Astha: Zao mi je mama, Ja... Ja hocu da se udam za Shloka.
Shlok se smesi dok su svi drugi sokirani. Kalindi: STA!! Znas li ti sta govoris? Jesi li poludela? Podji samnom unutra, hocu da razgovaram sa tobom. Niranjan: Treba da postujemo njenu odluku. Mi nemamo nista protiv Asthe. Ja sam je prihvatio sada i zahtevam od svih vas da da prihvatite njenu odluku i oprostite Shloku sto je objavio to pred svima. Kalindi pita Asthu da li je ona pod nekim pritiskom? Ajju kaze da Astha nikada ne bi pod pritiskom donela bilo kakvu odluku, da ona uvek odlucuje svojim srcem.
Niranjan kaze Kalindi da ako su Shlok i Astha spremni, onda i porodice treba da postuju njihovu odluku i prihvate je. Anjali je ljuta isto kao i Kalindi. Kalindi odlazi. Niranjan zaustavi Anjali i smiruje ju. Anjali ostane. Sojal je ljuta na Shloka i dalje govori svom muzu da je njena porodica pretrpela uvredu. On joj kaze da mu stalno prica istu pricu. Ona mu kaze da je to zato sto je to i nju pogodilo i da on to ne moze da razume. On kaze da se desilo ono sta je i trebalo da se desi. Kaze da Shlok treba da ozeni onu koju on voli, i dodaje da nisu svi srecni kod izbora svog zivotnog partnera. Sojal ga gleda. Ona kaze da ne zeli da Asth ima uspeha u ovoj kuci.
Atul kaze Niranjanu: Ja znam da tvoja porodica ima sve, mi smo srecni da uspostavimo obiteljsku vezu sa vasom porodicom, ali cela ova situacija me plasi. Radi se o zivotu moje kceri. Ja samo zelim njenu srecu. I zato zahtevam od tebe da... Niranjan: Nema potrebe da bilo sta zahtevas, mi takodjer zelimo Asthu za Shloka, ne brini se, cuvat cemo Asthu kao nasu kcer. Ajju je srecna i kaze da sve sto se desilo je za dobrobit obe porodice i da proslost treba da se zaboravi i da se ucini novi pocetak. Kaze da ce da donese slatkise.Atul posalje Asthu da ide kod Kalindi. Atul pozeli dobrodoslicu Niranjanu. Shlok prilazi kod Anjali i cestita joj. Anjali ga ljutito posmatra.
Kalindi je zabrinuta. Astha dolazi kod nje i grli je. Astha: Zao mi je mama, ali govorim ti istinu, ni sama nisam znala da ce se to dogoditi, zasto bih ti lagala? Ali dok ti ne budes pristala, moja sreca nece biti potpuna, molim te slozi se sa ovim brakom. Kalindi: Mi smo zabrinuti za tebe i tvoju srecu, kako ces da budes srecna u toj kuci? Atul zove Asthu. Astha zove Kalindi da podju zajedno dole. Kalindi brise suze. Ajju donosi slatkise i cestita svima. Niranjan gleda u Anjali. Anjali natera Kalindi da uzme slatkise. Niranjan kaze da ce oni sada da idu, i da ce on da pronadje svecenika za vencanje i da ce ih obavestiti o svemu. Atul pristane. Niranjan i Anjali odlaze a Shlok je sam sa Asthom...muzika svira...On je gleda i Astha se okrene da ode ali je on uhvati za ruku i zaustavi. Shlok: Ja sam rekao ono sto si ti zelela cuti, ali ti i dalje nista ne govoris.
Shlok: Ja cekam. Jede slatkise i odlazi. Astha se smesi. Ajju kaze:Niranjan je u pravu, o tome se vec proculo u drustvu, bolje da smo pristali na to, a i Astha to zeli. Kalindi: Astha ni sama ne zna sta je dobro za nju. Atul: Mi ne mozemo da zaobilazimo Asthinu srecu i da promenimo sudbinu, mozda je to njena sudbina. Niranjan je rekao Shloku: Jako sam srecan danas jer si krenuo napred i ostavio proslost iza sebe zaboravivsi Swati. Ovaj korak je stvarno dobar. Shlok: sta god se desilo sa Swati nije bilo u redu i ja to ne mogu da zaboravim.
Shlok prica sa Asthom i kaze: Daj da pogodim, sigurno si mislila na mene. Astha:Nema sanse.
Shlok: Zasto si onda uhvatila svoj privezak. Ona se okrece i gleda uokolo. Shlok: Ne drzis svoje obecanje. Astha: Ja tebi nisam nista obecala Shlok: Sada si ti na redu, reci to! Astha: Ne, ne sada. Shlok: Sresti ces me, drzati me za ruke i reci mi sta je u tvom srcu. Kazi: Ja...Astha: Ja...dolazi, cao. Shlok se smesi. Kalindi pita Asthu sda li je dobro razmislila pre nego sto je donela tu odluku? Vencanje znaci dozivotnu vezu, ne samo sa muzem, nego i sa njegovom porodicom, mislis li da ces biti srecna u toj kuci? Astha: Nemoj da se brines. Snaci cu se. Kalindi: jesi li sigurna? postaje emocionalna. Astha: zasto si zabrinuta? Ja sam sigurna da cu biti srecna sa Shlokom.
Kalindi: Shlok nece uvek biti uz tebe, ako ti netko ucini tada nesto... Astha: Sve ce biti u redu, videt ces.Zar ne verujes svojim vrednostima, moji su stavovi cvrsti i nece se promeniti. Ja cu da uspem da izadjem na kraj sa Anjali.
Shlok i Astha su vrlo blizu...muzika svira...Astha kaze Volim te. Shlok se smesi dok ga ona grli.
Nekada davno zivela je devojcica koja je imala losu narav.
Njena majka joj je dala kesu punu eksera i rekla joj da svaki put kad ne moze da iskontrolise svoje ponasanje mora zakucati jedan ekser na zid. Prvi dan je morala zakucati cak 37 eksera! Tokom sledecih nekoliko nedelja kako se ucila kontrolisati, broj zakucanih eksera smanjivao se iz dana u dan. Shvatila je da joj je lakse obuzdati ljutnju nego zakucati ekser na tvrd zid.
Napokon, stigao je dan kada se devojcica nije iznervirala ni jedan put! Rekla je to majci i ona joj je savetovala da svakog mirnog dana izvuce jedan ekser. Stigao je dan kada je devojcica rekla majci da vise nema ni jednog eksera na zidu! Majka je uzela kcerku za ruku, odvela je do zida i rekla joj:
Dobro si ucinila, kcerko, ali pogledaj rupe koje su ostale na zidu. Zid vise nikada nece izgledati isto! Kada kazes nekome nesto u ljutnji, povredis ga. Kao da zabijes noz u tu osobu i potom ga izvadis napolje. Nema veze koliko puta kazes: zao mi je", rana je ipak jos uvek tu. Povrediti nekoga recima je ponekad gore nego fizicki. Prijatelji su nase retko bogatstvo i treba ih cuvati. Oni te nasmeju kada si tuzna, ohrabruju kada trebas uspeti nesto u zivotu, pozajmljuju ti rame za plakanje, uis za slusanje i otvaraju ti srce."
Istina i laz su putovale u jedan grad. Narod koji ih je vidio govorio bi:
"Gledajte, Istina i Laz putuju zajedno!"
Narod ih je razlikovao po odjeci. Istina je nosila odjecu Istine, a Laz odjevu Lazi. Prije nego sto su stigle u grad u koji su namjeravale da dod'u, obje odlucise da plivaju u jezeru van grada. Poslije plivanja, Laz je izasla prva iz jezera. Umjesto da obuce svoju odjcu, ona je uzela odjecu Istine i obukla je. Ona je proracunala da ce narod misliti da je ona Istina.
Tako, Laz je krenula sama prema gradu. Kasnije, Istina je izasla iz jezera i vidjela da nema njene odjece. Shvatila je da je Laz zgrabila njenu odjecu i obukla se u nju tako da narod povjeruje da je ona Istina. Ali Istina nije htjela da obuce odjecu Lazi jer nije htjela da narod misli da je ona Laz. Zbog toga Istina je posla gola prema gradu. Kada je usla u grad, vidjela je sav gradski svijet kako slusa Laz obucenu u odjecu Istine. I Istina je pomislila:
"Narod vjerovatno misli da sam ja Laz." i pod'e med'u narod da objasni stvar. Ali narod nije zelio ni da cuje Istinu. Naprotiv, narod je bjezao od nje. Istina je onda rekla sama sebi:
"To je jako cudno, ovaj svijet ce prihvatiti Laz obucenu u odjecu istine ali nece prihvatiti golu Istinu."
Istina i lazIstina i la su putovale u jedan grad. Narod koji ih je vidio govorio bi:
"Gledajte, Istina i La putuju zajedno!"
Narod ih je razlikovao po odjei. Istina je nosila odjeu Istine, a La odjeu Lai. Prije nego to su stigle u grad u koji su namjeravale da do'u, obje odluie da plivaju u jezeru van grada. Poslije plivanja, La je izala prva iz jezera. Umjesto da obue svoju odjeu, ona je uzela odjeu Istine i obukla je. Ona je proraunala da e narod misliti da je ona Istina.
Tako, La je krenula sama prema gradu. Kasnije, Istina je izala izjezera i vidjela da nema njene odjee. Shvatila je da je La zgrabila njenu odjeu i obukla se u nju tako da narod povjeruje da je ona Istina. Ali Istina nije htjela da obue odjeu Lai jer nije htjela da narod misli da je ona La. Zbog toga Istina je pola gola prema gradu. Kada je ula u grad, vidjela je sav gradski svijet kako slua La obuenu u odjeu Istine. I Istina je pomislila:"Narod vjerovatno misli da sam ja La." i po'e me'u narod da objasni stvar. Ali narod nije elio ni da uje Istinu. Naprotiv, narod je bjeao od nje. Istina je onda rekla sama sebi:
"To je jako udno, ovaj svijet e prihvatiti La obuenu u odjeu istine ali nee prihvatiti golu Istinu."