Returning of the written off #16*invited only* - Page 93

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Da nije Jagdish na medenom mesecu 🤣

Mozda ima "generalnu probu". Nije on blesav da MM provodi na snegu. Odvedes lepo zenu u toplije krajeve, bucnes je u bazen i pola posla obavis. 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mozda ima "generalnu probu". Nije on blesav da MM provodi na snegu. Odvedes lepo zenu u toplije krajeve, bucnes je u bazen i pola posla obavis. 😆

Cuj Nale, ne radi se ovde o snegu. Tu se radi o jednoj savrsenoj ideji kako se otarasiti zene. Moras malo da budes upucena u istorijsko-geografska desavanja tog predela o kojima ja ne bih pisala ovde 😆ali uglavnoj neko se nadao nekom kidnapovanju, zato je i izabrao tu destinaciju, samo sto , eto belaja, kidnapovase njega umesto zene , ako razumes sta hocu da ti kazem🤣
nn027 thumbnail

Gledam njene prste i da znate, kad sam bila mala grickala sam nokte a kao i svaka devojcica volela sam da ih lakiram. Moji su izgledali onda , tako, kao sada njeni. 😆
Stephi thumbnail

Gledam njene prste i da znate, kad sam bila mala grickala sam nokte a kao i svaka devojcica volela sam da ih lakiram. Moji su izgledali onda , tako, kao sada njeni. 😆

Ma nemoj se sad folirati, znamo da si opsednuta nakitom. Ti gledas njene prste jer u stvari trazis gde je prsten 🤣
nn027 thumbnail

Cuj Nale, ne radi se ovde o snegu. Tu se radi o jednoj savrsenoj ideji kako se otarasiti zene. Moras malo da budes upucena u istorijsko-geografska desavanja tog predela o kojima ja ne bih pisala ovde 😆ali uglavnoj neko se nadao nekom kidnapovanju, zato je i izabrao tu destinaciju, samo sto , eto belaja, kidnapovase njega umesto zene , ako razumes sta hocu da ti kazem🤣

Badi razumem te potpuno 😆 . Sa moje tacke gledista vaznu ulogu igra i temperatura i kolicina odece koje su obrnuto srazmerne. Ja sam sa tog aspekta sagledavala fenomen MM. Mislim dok cekas kidnapere da ti se zena za svaki slucaj i smrzne sto vise. Em te nece spopadati a usput ako omanu kidnaperi mozda dobije upalu pluca pa je se na taj nacin resis.😉
nn027 thumbnail

Ma nemoj se sad folirati, znamo da si opsednuta nakitom. Ti gledas njene prste jer u stvari trazis gde je prsten 🤣

Gresis Badi. Prsten je tu. Ne moram da ga trazim , samo sto se na ovoj slici ne vidi.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Gresis Badi. Prsten je tu. Ne moram da ga trazim , samo sto se na ovoj slici ne vidi.

Ajme, jedva izadjoh iz crne rupe🤣a bas imam nameru da ubijem topic veceras 😆bas da vidim de ce sutra Smeki piti kafu, jel me zvala da dodjem, e sad kad sam dosla necu kuci nikako 😆
nn027 thumbnail
"Vidim ja de je ovde Totalno Rasulo" 🤣 Smeki ce to reci hahahhahah
A onda ima da nas nariba ko Sojic 🤣

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=13Rs1XqZyBo[/YOUTUBE]
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Totalno Rasulo !!!

Net mi koci, vrat me koci, noge ne osecam, moram vas ipak pozdraviti za veceras. Nastavicu se u sledecem broju😆

Laku noc ❤️

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
Good night

Edited by saska - 11 years ago