Returning of the written off #16*invited only* - Page 82

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.7k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Pa odmorio bi oci svoje, to je sigurno 😉

Bilo bi lepo ali od tog "odmora" bojim se da nema nista. 😔

Pa ne znam sta reci, ljudi imaju zlatni, kakav zlatni, rudnik dijamanata pred nosom a ne znaju da iskoriste. A ko ce razumeti logiku ljudi koji upo*no namotavaju sebi omcu oko vrata, mora da je neciji debeo ego u pitanju ili novcanik, trece nema, kao sto odavno nema ni lepote u prici, nit smisla, nit ikakve poruke .Ostala sacica gledalaca, sacica forumasa i to onih Jagijevih .
Stephi thumbnail
A gde je Biki, jeste izbacile onu podnevnu kaficu ili je u labosu?

Mada i meni je vreme polako da vas pozdravim, kad me nema , nema me, kad me ima, ima me i previse , bojim se da vam ne dosadim 😊
Stephi thumbnail

Goodnight
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Pa ne znam sta reci, ljudi imaju zlatni, kakav zlatni, rudnik dijamanata pred nosom a ne znaju da iskoriste. A ko ce razumeti logiku ljudi koji upo*no namotavaju sebi omcu oko vrata, mora da je neciji debeo ego u pitanju ili novcanik, trece nema, kao sto odavno nema ni lepote u prici, nit smisla, nit ikakve poruke .Ostala sacica gledalaca, sacica forumasa i to onih Jagijevih .

Da imaju Badi. Taj rudnik su imali i pre pola godine i dozvolili su da sve propadne. Ja sam ovih dana ostala zatecena razocaranjem gledalaca BV. Ne znam koga vec nisu uspeli da razocaraju. Verovatno te malobrojne Jagijeve fanove. Da su ista znali ne bi dozvolili da do ovog dodje. Kome ide u prilog sve ovo zaista ne znam.
nn027 thumbnail

Mada i meni je vreme polako da vas pozdravim, kad me nema , nema me, kad me ima, ima me i previse , bojim se da vam ne dosadim 😊

Biki je u labosu a kaficu pijemo i sada po nekad. 😊
Ma kakvi da dosadis Badi. Pa sta ti je?

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Laku noc drugari,🤗ja sam radila neke sigges,ima u galleriji na BB😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nego, da ja vas pitam nesto, sva ova desavanja sad oko Shivove ljutnje na njegovu zenu, njegovo distanciranje i ignorisanje, da nije neki nagovestaj da mozda, mozda, mozda, daj Boze i Sid polako napusta brod koji tone. Prvo su mu minimizovali ulogu, ne samo dok je bio u JDJ, vec i kad je zavrsio sa plesom, jos manje ga je bilo, pa njegove izjave, doduse vrlo diplomatske ali ipak dovoljno jasne kako se ne slaze sa novom glumicom, kakva je bila Prats a kakva je ona i tome sl, pa sad ovaj razvoj dogadjaja u seriji, a sta mislite, ima li to neke sanse da se desi ?

,Moguce je da se to sprema s obzirom da vise ni Siv ni Anandi nisu glavni likovi nema sta covek da trazi u BV.

Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Pa imam ja predlog, nek udje u BB 😉

Usvaja se predlog😉
smeker thumbnail

Samo nek te ima,ne mozes da dosadis to je sigurno🤗

nn027 thumbnail

Edited by nn027 - 11 years ago