Od njih me nista ne moze iznenaditi,oni vide ono sto se golim okom ne moze videti hahah.Samo im jos to treba pa da upotpune gluposti sto su napravili za svo ovo vreme.😡
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 31st Aug 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
MAIRA KNOWS 30.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 31 Aug 2025 EDT
CASE IN COURT 31.8
Why Sidharth Malhotra films flop! Guess with the hint written in this
Vicky says Katrina hates ‘honest feedbacks’ about her acting but…..
Anupamaa 31 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
CID episode 73 - 30th August
BALH Naya Season EDT Week #12: Sept 1 - Sept 5
24 years of Lajja
Anupamaa completes FIVE Years !! Fifth Anniversary Celebrations
The Curry-ous Readers 🍛 Book Talk Reading Challenge September 2025
The Naan -Stop Readers 🫓📚| BT Reading Challenge || September 2025
Od njih me nista ne moze iznenaditi,oni vide ono sto se golim okom ne moze videti hahah.Samo im jos to treba pa da upotpune gluposti sto su napravili za svo ovo vreme.😡
Nado htela sam da ti napisem da nam je miljenica izasla ali nisam stigla,ja navijam sad za lujku Jelenu 🤣Smeki 🤣. Da znas da sam racunala da cemo i ovaj put da se slozimo. Znaci Jelena je nas favorit 👍🏼Ova slika je bas sa Farme 😆
Nemere to bez kabela 😆
I da zavrsim , evo jos i jezero na kraju
Serija u prevodu se zove "Kako da nazovem ovu ljubav" Par puta sam naletela na razne komentare i kontam da je serija bas bila voljena i gledana,ali koliko mi se cini i tamo je bilo neke zamene glumaca tako da ne bi da se upustam u tu pricu ponovo ...
Aaa hvala ti sto si to razjasnila,nisam se previse udubljivala,ali znam da je bila neka frka oko zamene glumaca...
Dry, nisi u pravu..tamo su pokusali da zamene glavnog glumca jer je prelepi Arnav snimao fim u Boliwoodu,ali su se gledaoci pobunili i reziseri su odlucili da umesto zamene glumca ,okoncaju seriju..ISPPKND je do sada najgledanija Indijska serija ikada (same se uverite zasto je tako-kunem vam se da cete poludeti za serijom i necete se pokajati)..Sada je u najavi nova sezona ove serije,mislim da pocinje sa emitovanjem krajem septembra i ja jedva cekam nastavak price..
Dry, you're right .. there they tried to replace the lead actor for the beautiful filming Arnav fim in Boliwood, but the audience protested and directors have decided that instead of replacing the actor end the series .. ISPPKND has been the most watched series ever Indian (make sure the why is so-I swear to you that you will go crazy for the series and you will not regret it) .. Now to announce a new season of the series, I think it starts airing in late September and I can not wait for the continuation of price ..