Returning of the written off #16*invited only* - Page 2

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dobro jutro

smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Vac dva dana hocu da se pozalim i nikako... Otisla mi Mica Trofrtaljka sa Farme. Moj favorit. Sad razmislljam za koga da navijam. Ona Jelena Golubovic mi je poprilicna lujka, znaci ozbiljan kandidat za mog favorita. Samo necu jos da se zalecem, Mica je izjavila da se mozda i vrati kad joj se popravi zdravstveno stanje. 😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jIRDAYmuWgE[/YOUTUBE]

Nado htela sam da ti napisem da nam je miljenica izasla ali nisam stigla,ja navijam sad za lujku Jelenu 🤣
smeker thumbnail
http://www.india-forums.com/tellybuzz/wassup/16692-bigg-boss-saath-7-launched.htm

Zabava glumac Salman Khan e se videti domain " Bigg Boss Season - Saath 7 " i ove godine . Sezona obeava da e biti drugaije i da e pokazatian'eosko i demonsko stranu takmiara u emisiji .
Govorei oan'eoskih i demonskih kvalitete samog Superstar , on je rekao da je imao malo oboje .
" Imam oba kvalitete u malim porcijama'avolska strana mi je nestaan , ali nije tetan . . I an'eoske strana je oigledno dobro . Ali obe su u malim koliinama ",rekao je glumac tokom lansiranja emisije ovde sredu .
Glumac e se videti domain ou po etvrti put za redom . Kua e imati ukupno 14 takmiara ovaj put .
U svetlu nedavnih spekulacija u vezi format emisije , Raj Naik , direktor , kae da bojecela zabava emisije je zbog ovih pekulacija .
"Najbolja stvar u vezi ove emisije je iznos od publiciteta koji mediji stvaraju za njega Ljudi su spekulisali svata . . Mi ne elimo da se izjasni o tome .Lepota emisije je u iznenadnom elementima , " rekao je on .
A to se tie Salman umeanost u emisiji tie, Naik priznaje da je do njega hvata vie oi .
" Salman dolazi u emisiji dva puta nedeljno, on jebrend . . On je evoluirala u ou iou je evoluirala sa njim . On je preuzeo vlasnitvo nad emisije . Poto je rekao da , ovo jerijaliti ou , a ljudi se identifikuju sa ta se deava u kui, kao i , "rekao je on .
Da bi tozvezda je rekao da je njegova epizoda tako'e zavisi od toga koliko su takmiari sucelu nedelju , i dodao : " . Ako oni ( takmiari ) su interesantne , i ja u biti zanimljivo u petak "
Glavna linost takmiara do 14 za 104 dana ," Bigg Boss " kua e biti baziran u Lonavala .
Na osnovu temu pakla i neba , " Bigg Boss - Saath 7 " poee od 15. septembra poeti na boje .
Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail
Please bring Mahi back - without Ashima. Abhishek Tewari is such a good-looking and good actor. He deserves better than the sorry story line he has been dealt with so far. Bring a good-looking actress who speaks Hindi well for him. Maybe Pratyusha - in a new incarnation!
Shashank Vyas is a very believable doctor, good-looking actor. He is having to act romantically in an unconvincing story line though. Neither Sanchi nor Ganga seem like a worthy soulmate for the educated and urbane Jagya.

Is Siddharta Shukla for real?! It is hard to believe that such a handsome man as Siddharta Shukla can act so convincingly. Wow!! He is a STAR! 😊 A romantic hero that rivals any of the heroes in Bollywood. Hasn't the film industry woken up to him yet, or to Shashank Vyas?

Molimo Vas da Mahi nazad - bez Ashima . Abhishek Tavari je takozgodan i dobar glumac . On zasluuje bolje od ao priom da su se bavili do sada . Donesite dobro izgleda glumica koja govori hindi dobro za njega . Moda Pratiusha - u novoj inkarnaciji !
Shashank Vias jeveoma uverljivo lekar , zgodni glumac . On ima da se deluje romantino u neubedljivom priom ipak. Ni Sani ni Ganga izgleda kao dostojan soulmate za obrazovanog i otmen Jagia .

Da li je Siddharta Shukla za Real? ! Teko je poverovati da takavzgodan ovek kao Siddharta Shukla deluju tako ubedljivo . Vov! On jeZVEZDA ! Osmeh romantini junak koji je konkurentan svaki od junaka u Bolivudu . Da nijefilmska industrija probudili njim , ili da Shashank Vias ?
smeker thumbnail
Citam sad ocelo je ono glasanje ,za glumce i najbolju hemiju na ekranu,za one nagrade koje su prosle godine dobili Sid i Prats za novu godinu.Nemogu da vidim ko je sve nominovan ako neko moze nek postavi .
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Nado htela sam da ti napisem da nam je miljenica izasla ali nisam stigla,ja navijam sad za lujku Jelenu 🤣

Smeki 🤣. Da znas da sam racunala da cemo i ovaj put da se slozimo. Znaci Jelena je nas favorit 👍🏼
Ova slika je bas sa Farme 😆

nn027 thumbnail

Please bring Mahi back - without Ashima. Abhishek Tewari is such a good-looking and good actor. He deserves better than the sorry story line he has been dealt with so far. Bring a good-looking actress who speaks Hindi well for him. Maybe Pratyusha - in a new incarnation!

Shashank Vyas is a very believable doctor, good-looking actor. He is having to act romantically in an unconvincing story line though. Neither Sanchi nor Ganga seem like a worthy soulmate for the educated and urbane Jagya.

Is Siddharta Shukla for real?! It is hard to believe that such a handsome man as Siddharta Shukla can act so convincingly. Wow!! He is a STAR! 😊 A romantic hero that rivals any of the heroes in Bollywood. Hasn't the film industry woken up to him yet, or to Shashank Vyas?

Molimo Vas da Mahi nazad - bez Ashima . Abhishek Tavari je takozgodan i dobar glumac . On zasluuje bolje od ao priom da su se bavili do sada . Donesite dobro izgleda glumica koja govori hindi dobro za njega . Moda Pratiusha - u novoj inkarnaciji !
Shashank Vias jeveoma uverljivo lekar , zgodni glumac . On ima da se deluje romantino u neubedljivom priom ipak. Ni Sani ni Ganga izgleda kao dostojan soulmate za obrazovanog i otmen Jagia .

Da li je Siddharta Shukla za Real? ! Teko je poverovati da takavzgodan ovek kao Siddharta Shukla deluju tako ubedljivo . Vov! On jeZVEZDA ! Osmeh romantini junak koji je konkurentan svaki od junaka u Bolivudu . Da nijefilmska industrija probudili njim , ili da Shashank Vias ?

Smeki odakle ti ovo? Prevod je ko da sam ja prevodila 😆
nn027 thumbnail

Citam sad ocelo je ono glasanje ,za glumce i najbolju hemiju na ekranu,za one nagrade koje su prosle godine dobili Sid i Prats za novu godinu.Nemogu da vidim ko je sve nominovan ako neko moze nek postavi .

Zamisli Smeki da stave i Anandi i Siva i ove godine 🤣 Koja je to "hemija" 😕