Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Finally a beauty queen who is star material!!
Jee Le Zaraa Is Happening
Vac dva dana hocu da se pozalim i nikako... Otisla mi Mica Trofrtaljka sa Farme. Moj favorit. Sad razmislljam za koga da navijam. Ona Jelena Golubovic mi je poprilicna lujka, znaci ozbiljan kandidat za mog favorita. Samo necu jos da se zalecem, Mica je izjavila da se mozda i vrati kad joj se popravi zdravstveno stanje. 😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jIRDAYmuWgE[/YOUTUBE]
Nado htela sam da ti napisem da nam je miljenica izasla ali nisam stigla,ja navijam sad za lujku Jelenu 🤣
Please bring Mahi back - without Ashima. Abhishek Tewari is such a good-looking and good actor. He deserves better than the sorry story line he has been dealt with so far. Bring a good-looking actress who speaks Hindi well for him. Maybe Pratyusha - in a new incarnation!
Shashank Vyas is a very believable doctor, good-looking actor. He is having to act romantically in an unconvincing story line though. Neither Sanchi nor Ganga seem like a worthy soulmate for the educated and urbane Jagya.Is Siddharta Shukla for real?! It is hard to believe that such a handsome man as Siddharta Shukla can act so convincingly. Wow!! He is a STAR! 😊 A romantic hero that rivals any of the heroes in Bollywood. Hasn't the film industry woken up to him yet, or to Shashank Vyas?Molimo Vas da Mahi nazad - bez Ashima . Abhishek Tavari je takozgodan i dobar glumac . On zasluuje bolje od ao priom da su se bavili do sada . Donesite dobro izgleda glumica koja govori hindi dobro za njega . Moda Pratiusha - u novoj inkarnaciji !
Shashank Vias jeveoma uverljivo lekar , zgodni glumac . On ima da se deluje romantino u neubedljivom priom ipak. Ni Sani ni Ganga izgleda kao dostojan soulmate za obrazovanog i otmen Jagia .
Da li je Siddharta Shukla za Real? ! Teko je poverovati da takavzgodan ovek kao Siddharta Shukla deluju tako ubedljivo . Vov! On jeZVEZDA ! Osmeh romantini junak koji je konkurentan svaki od junaka u Bolivudu . Da nijefilmska industrija probudili njim , ili da Shashank Vias ?
Citam sad ocelo je ono glasanje ,za glumce i najbolju hemiju na ekranu,za one nagrade koje su prosle godine dobili Sid i Prats za novu godinu.Nemogu da vidim ko je sve nominovan ako neko moze nek postavi .