MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Maira Armaan Poddar
Akshara’s karma
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Mihir - The d*uchebag
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
The Soul Remembers - PraShiv SS
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Alia is new global brand ambassador of Levis
The most successful jodi in history of BW!
Agree or not?
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
Alia recent clicks
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread ~ 5th Sept, 2025
Dal ne rece ti meni koliko epizoda ima serija?
Hvala Dal. Predpostavljam da su ti se ove dve najvise dopale. Ove je slikala sestra a moje slike su vec na fb. Samo da te upozorim da ne ocekujes previse od njih 😕
Posto ne znam da li ste vecina zainteresovani da postavljam slike iz serije "Oluja",ja cu ovaj put postaviti za kuma Saskicu,jer znam da ce joj se dopasti😳samo par
MIslim 200..ne traje predugo ali je fantasticna,kada budes krenula da je gledas,neces moci da stanes veruj mi..eto ja sam na primer gledala sa engleskim prevodom na You tube-u i to dan-noc, spavala sam samo tri sata i jela za kompijuterom..ali sam se smejala kao luda ,plakala kao luda i dan danas kada vidim neki VM setim se svega...Normalno,scenario je najzasluzniji,jer prica je zanimljiva ali i glumci,koji su ,slobodno mogu da kazem najbolji u Indiji- Barun Sobti i Sanaja Irani dugo vremena su zasluzeno osvajali sve nagrade za najbolje glumce,i na vrhu si IF liste najboljih..
200 I mean. Does not last too long, but it's fantastic when you're going to watch, you will not be able to stop trust me .. that's the example I'm looking at the English translation of You tube and a day-night, I slept only three hours and meals for computer control .. but I laughed like crazy, crying like crazy to this day when I see a VM I remember everything ... Normally, the script is the most deserving, because the story is interesting and the actors, who are free to I say the best in India-Barun Sobti and Irani Shania long been deservedly won all the awards for best actor, and on top of the list IF you are the best ..
Posto ne znam da li ste vecina zainteresovani da postavljam slike iz serije "Oluja",ja cu ovaj put postaviti za kuma Saskicu,jer znam da ce joj se dopasti😳samo par
I od juce -tacno se vidi da se svidjaju jedno drugome☺️
Nadice,on je Estrelitu zaprosio pre nego sto je shvatio svoja osecanja i osecanja Marine prema njemu.A zaprosio je jer je njemu postenje i cast na prvom mestu,on je covek od reci,iako on tome nije kriv,sto je sve bilo kako je bilo,jer je sam bio pijan tada.Ali postojace i vise razloga posle da se razvede od iste.Inace mora biti veliki zaplet da bi tok bio zanimljiviji,uzbudjeniji ,dinamicniji.😉
Nadica, he Estrelita marry him before he understood my feelings and emotions Marine to him. A proposed because it is honesty and honor in the first place, he is a man of my word, that although he was not guilty, that's all there is to it, because I was drunk tada.Ali there will be a number of reasons after the divorce iste.Inace must be a plot to make the course more interesting, more excited, more dynamic.