Returning of the written off #10*invited only* - Page 49

Created

Last reply

Replies

935

Views

55.3k

Users

8

5k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Pratiusha Banerd'i spremana da osvaja fanove ponovo !

Pratiusha Banerjee biv'a Anandi iz serije Balika Vadhu postala je obo'avana otkako je zakoracila u cipele deteta Avike Gor.Uskoro ce se pojaviti na Tv-u.Ali da li ce je publika prihvatiti u ovom moderanom izgledu,ili 'ele da vide Prats u istom tradicionalnoj i konzervativnoj ulozi stidljive snaje.

Pratiusha,koji je igrala Anandi,uvek je videna u tradicionalnoj odeci,ali nedavni izve'taji sugeri'u da ce ona biti obucena moderno.Njen lik ce biti sasvim drugaciji od Anandi .

Njena sledeca serija ce se snimati u Kalkuti i Pratiusha ce igrati Bengalski modernu devojku.Zanimljivo je to da je ona iz Bengala.

Posto njen izlazak iz Male Neveste,njeni fanovi izrazili su svoj bes i zahtevali da se vrati u seriju.Sada je njen povratak na TV do'ao kao veliko olak'anje za njene fanove koji su nestrpljivo cekali da vide svoju omiljenu zvezdu na malom ekranu .

U meduvremenu,Pratiusha uskoro potpisuje da glumi u Bollivud filmu pod rukovodstvom Rikku Rakeshnatha.Film ce biti Hindu rimejk nekog filma.

PaPratiusha se vratila na male ekrane,a njen prvi nastup na srebrnom ekranu ce sigurno bitiv elika poslastica za njene fanove.

Dakle Smeki, posle ovih prevodjenja Drya i ja 🤣
So Smeki after these translations me and Drya 🤣

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
smeker thumbnail

Originally posted by: saska

Dakle Smeki, posle ovih prevodjenja Drya i ja 🤣
So Smeki after these translations me and Drya 🤣

Saska cuti nemoj nikom da kazes ja sam ukrala prevod🤪Ti i Drya ste i dalje najbolje👍🏼
Stephi thumbnail

Jos da nabavim naocare i sve se vidi 🤣

Bogami pre ce biti ovo 🤣

Stephi thumbnail

Saska cuti nemoj nikom da kazes ja sam ukrala prevod🤪Ti i Drya ste i dalje najbolje👍🏼

Samo nastavi sa svojom ''pozajmicom'' i svima lepo 🤣
Just continue with '' borrowing'' and good for all 🤣
Stephi thumbnail
Sta rece Nada , je l' ona otisla po boraniju ili je kuva 🤣

What Nada said, is she gone for green beans or is she cooking 🤣
smeker thumbnail

Sta rece Nada , je l' ona otisla po boraniju ili je kuva 🤣

What Nada said, is she gone for green beans or is she cooking 🤣

Do sad je i skuvala 🤣
Stephi thumbnail

Ja bih izgleda trebala malo da poradim na svomsrpskom , malo-malo nesto pogresno , sama sreca da imate engleski prevod pa skapirate 🤣

It seems I should work a bit on serbian , often I make mistakes , luckily for me, you have english translation, so you can understand🤣
Stephi thumbnail

Do sad je i skuvala 🤣

I skuvala i lepo servirala i mogla je do sada i pojesti i svariti🤣 Jedino ako opet nije otisla malo do njive da ''proveri'' travu 🤣

Cooked and served well too and she could eat and digest till now🤣 Only if she did not go again to the field to ''check ''on grass🤣
smeker thumbnail

Ja bih izgleda trebala malo da poradim na svomsrpskom , malo-malo nesto pogresno , sama sreca da imate engleski prevod pa skapirate 🤣

It seems I should work a bit on serbian , often I make mistakes , luckily for me, you have english translation, so you can understand🤣

I ja cu na casove s tobom cesto brkam slova🤣