Favourite soaps (invited only) #1 - Page 9

Created

Last reply

Replies

830

Views

69.1k

Users

23

5.4k

Frequent Posters

LiliWorld thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: dada68

Ja sam ovde malo ko izgubljen slucaj posto nista od svega toga nisam gledala! 😒

Nisi jedina Dado... ja pojma nemam ni o jednoj spomenutoj seriji, osim narano MN ali to je gotovo. Ja gledam Borgias, fandom Cesare i Lucrezia (hemija odvaljuje) u US a oni nisu na netu, mada Youtube ima VMs

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5DaJa-_i2uA[/YOUTUBE]

evo vam jedan da pogledate

😉
Edited by Beograd - 12 years ago
Tenak thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Budjenje

A da vas podsetim na jednu seriju koja se zvala Tvin Peaks

http://youtu.be/srqIymNRVYc

Edited by Tenak - 12 years ago
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Ahhh tu ste 😆
Da se prijavim da ne gledam serije, sem one MN. Medjutim odkad se zavrsila ubijam tugu sa onom grozomornom Uttaran 🤢. Ko zadnji alkoholicar, kad nema neceg pitljivog, daj i najgoru brlju 🤣. Nju sam pocela da gledam jer sam jedino u njoj znala o cemu se radi, neko mi je nekad prepricao, pa sam kao imala pojam o fabuli 🤢
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
😛Dobar dan devojke,Coffee smileys evo da se, uz kaficu,pridruzim prici o serijama. Sunglasses smileys

Nikada nisam gledala serije koje imaju pricu koju trebas pratiti, jer zbog rastrkanosti moje porodice diljem EXYu i mojih cestih putovanja, obicno bih pogubila deo serije, ili nikada odgledala kraj. Tako bejase to dosta frustrirajuce. Confused smileys
Onda sam se skrasila a i dosle su spanske serije koje su mi se svidjaleHappy smileys, pa ko rekoh daj da pokusam.😉

Npr. Seranove sam volela i odgledala ih u dva puta (ponavljali su seriju pa sam uspela da pohvatam sto se desilo, mada nikad nisam videla kraj 😕 Isto bese i sa Pakovim svetom (volim spanske serije pa to ti je) ili sa Un passo adelante (to sam bas volela da gledam).Dancing smileysDancing smileysDancing smileys

MN sam pocela da gledam uz moju tazbinu u Cacku Sighing and waiting smileysi primila se zesce Happy smileys(vidi se gde me to dovelo). Elem, hocu reci, trenutno ne gledam serije, ali to nije razlog da se mi lepo ne druzimo, zar ne? Ko zna, mozda i pocnem nesto i da gledam Wink smileysako budete dovoljno ubedljive 😆😆

Ljubim vas Kisses smileys
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
@ Cico,potpuno se slazem sa tobom,izaberite neku sto ima kraj i pogledajte 😉

@ Bambina,potpuno te razumem.Da me neko pita sto gledam,ja bih rekla da ne znam 😕

@ Love,Seranovi se zavrsavaju tako sto se Diego ubija (skace sa mosta),ali onda se budi i sve epizode sto smo gledali sem prve je on sanjao. 😕 Tako dobra serija,a kraj glup...

Inace,juce sam odgledala prvu epizodu Madhubale i ne svidja mi se,tako da odustajem od gledanja...
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
@ kop: Ahaa, znaci u tome je bila fora sa gosn Grubijanom...

@ mina92 🤗 Ma znamo mi da ti nas volees, odala si se sad sa tim srcima, gotovo! 😉 ❤️

@ Dado, nema veze sto nisi gledala nista od ovoga postavljenog, mozda jesi neku drugu seriju, englesku, spansku, tursku...

@ Soffi: Ljub, ljub... 🤗 ❤️

@ Tina i @ Jeco, bas tako, i mene da neko pita sto pratim Odbacenu ne bih znala da mu kazem, al' ajd, cisto procitam WU. Ove epizode na Prvoj mi ne pada na pamet da gledam jer Tapu opasno nervira. Ne znam sta je to u ovim ind. serijama, bez obzira sto radnja postane nekako glupa i nervira nas, mi se toliko upecamo da posle ne mozemo da se odviknemo, iako prestanemo da gledamo, mi makar pratimo WU 😆

@ Jao Love, sto ja volim kad ti ukrasis svoj post svim tim emotikonima! 👍🏼 ❤️ Eee, i ja sam volela Un paso adelante Dobro si me podsetila na tu seriju. Ljubimo i mi tebe!
Edited by kaliopa - 12 years ago
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Evo i mene... da se pridruzim...😉
Sto se turskih serija tice, tu sam definitivno ko Alisa u zemlji cuda... njih ne gledam.
Moja omiljena serija bese MN... dok nije izgubila svaki smisao...
Pre nje, jedina serija na koju sam se zesce navukla... uz koju sam plakala 😭 i smejala se do suza 😆 bio je Pakov svet. Njih sam naprosto obozavala... a i bilo ih je lako voleti... 😛

Sve je pocelo kao crna komedija o sasavim policajcima pozornicima.😆
A kasnije se pretvorilo u jednu od lepsih nestvarnih ljubavnih prica...❤️
Sare i Lukasa...

A i Hugo Silva je dobar... bas...😳
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobar dan, drage moje ljubiteljke serija.🤗

Ima li koga😎
Edited by sladjana333 - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail