Favourite soaps (invited only) #1 - Page 11

Created

Last reply

Replies

830

Views

69.1k

Users

23

5.4k

Frequent Posters

SOFFI007 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
Dobar dancic😉
...A o cemu cu ja da pricam, sa vama, kada je BV jedina, kojoj sam dala deo svog životnog prostora.
I onda sam se zaljubila u SY😉❤️ ...I ostalo znate...
A sada sam zaljubljena😆 u ekipu😆😃...
nema veze ja cu bar lajkovati😆😃👏

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Dobar dancic😉

...A o cemu cu ja da pricam, sa vama, kada je BV jedina, kojoj sam dala deo svog 'ivotnog prostora.
I onda sam se zaljubila u SY😉❤️ ...I ostalo znate...
A sada sam zaljubljena😆 u ekipu😆😃...
nema veze ja cu bar lajkovati😆😃👏

Mozes da pogledas neku na netu 😊
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Kaliopa sreco,hvala ti za ovo prekrasno mesto.3d smileys graphicsUbi me vrucina 😛

Drago mi je da ti se svidjaju emotikoni koje stavljam, zesce sam se na to navukla 😉 Evo link:

http://www.picgifs.com/all-categories/

I onda desno idete u Gifs menu pa birate. Ja obicno idem u Mini graphics (jer nisu velike) ili u Graphics ili Smileys

Ljubim vasKaos graphicsBas je lepo ovde:
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Sladjo mila, Cats graphics

Evo ti link za mace :

http://www.picgifs.com/graphics/cats/

Hvala, Branka, a za tebe jedna stvarna slika, mog macka Sila. Kad je bio beba, imao je druga isto bebu Aresa. Onda je Sile, pre godinu, dana donet kod mene, a njegov drug iz mladost je sada ogroman i naravno vise se ne poznaju i njihov susre vise ne bi izgledao ovako.
SOFFI007 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Mozes da pogledas neku na netu 😊

= soffi007
Ali nemam vremena,buuubuuu😭😭...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

= soffi007

Ali nemam vremena,buuubuuu😭😭...

Gledaj kad stignes,mozes i 1 epizodu nedeljno,sta ima veze 😉
olla thumbnail
Ijaooo sto sam happy! Volim vas zeneee! Samo da vam mahnem pa cemo se kuckati! ❤️🤗
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Sladjo mila, Cats graphics

Evo ti link za mace :

http://www.picgifs.com/graphics/cats/

Hvala, Branka, a za tebe jedna stvarna slika, mog macka Sila. Kad je bio beba, imao je druga isto bebu Aresa. Onda je Sile, pre godinu, dana donet kod mene, a njegov drug iz mladost je sada ogroman i naravno vise se ne poznaju i njihov susre vise ne bi izgledao ovako.

Draga Sladjo🤗, mnogo su Slatki i Sile i Ares i ta ljubav sto cini cuda, pa spaja i mace i kuce i sve redom.
Ja imam dva psa,malu Mazu i velikog koji se zove Bino. Oboje su nas izabrali, Maza se zaglavila jedno jesenje kisovito jutro u kapiji i polako usla u nase dvoriste i u nasa srca ( ovde kod nas dodju tako ljudi pa izbace stence , malo smo na obodu grada, pa ko vele, udomit ce ih neko) a Bino je ubacen u ponoc jedne bele martovske noci u nase dvoriste, sva sreca pa nismo spavale i cule smo ga kako cvili uvaljan u sneg,ko cokoladna mrvica na belom sl*gu. Naravno da smo ga unele u kucu (imao je samo mesec dana) kao da bude tu dok prodje zima. I tako, mnoge su zime prosle, on je porastao ogroman (ima oko 30 kg) ali nije bilo sanse da ga bilo kome damo. Mnogi nasi misle da nismo normalne, no nas dve smo takve, sta da se radi, kad netko udje u nasa srca tu i ostane, zauvek ❤️
doka1709 thumbnail

Originally posted by: Tenak

Budjenje

A da vas podsetim na jednu seriju koja se zvala Tvin Peaks

http://youtu.be/srqIymNRVYc

U Tenak gde me nadje👏👏👏Ko je ubio Loru Palmer😲😲😲 ???To je bila serija😊😊😊Ja zeljno ceka novu sezonu True Blood, mada malo preteruju sa eksplicitnim scenama, a do tada se tesim sa Game of thrones i Beauty and the beast!!! Naravno sve pomenuto samo moze da se gleda na netu!!! Umalo da zaboravim gledah nekada i Balika Vadhu al shebase divnu seriju🤢🤢🤢

Umalo da zaboravim pozdrav za sve devojke❤️❤️❤️
doka1709 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dado, je si li gledala ovu seriju?

Sladjo gde ce ti dusa Gledam ih i tugujem😭😭😭 To je ta ljubav 🥺