Ima li kakvih vesti o badi Nadi?? Ne mogu vise da izdrzim 😭
Is there any news about buddy Hope?? I can't take any more 😭
Don't cry, finaly news about Nada, I left you a message on FB too
Ne placi, konacno vesti o Nadi, ostavila sam ti por. i na FB
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
DADI AS BOOTH 1.10
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Which faces u r fed up of watching
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
What are the professional achievements of gabhira
Ima li kakvih vesti o badi Nadi?? Ne mogu vise da izdrzim 😭
Is there any news about buddy Hope?? I can't take any more 😭
Don't cry, finaly news about Nada, I left you a message on FB too
Ne placi, konacno vesti o Nadi, ostavila sam ti por. i na FB
Evo, napokon mi je Nada poslala poruku:
"Dobro je proslo je.Malo boli i povracala sam.Sva sam mamurna.Celo p'opodne dremam.Pozdravi ih sve. "
Here, finally I sent a message to Hope:
"It went well je.Malo pain and vomit sam.Sva I mamurna.Celo p'opodne dremam.Pozdravi them all."
Biki, hvala ti za ove vedre slicice, oterale su moje oblake u jednom potezu..
Biki, thank you for this bright thumbnails, as I drove away the clouds in one go ..
Drage moje, samo da vam se javim, sutra sam opet u BG-u, pokusacu bar da provirim da vidim da li se Nada javila i da vas pozdravim, nedostajacete mi, nadam se i ja vama, bar malkice🤗
My dear , just to say I'm going to Belgrade tomorrow, will try at least to peek to see if you have any news from Nada, and to say hello to all of you, I will miss you, hope you will miss me too, just a little bit 🤗
Drage moje, samo da vam se javim, sutra sam opet u BG-u, pokusacu bar da provirim da vidim da li se Nada javila i da vas pozdravim, nedostajacete mi, nadam se i ja vama, bar malkice🤗
My dear , just to say I'm going to Belgrade tomorrow, will try at least to peek to see if you have any news from Nada, and to say hello to all of you, I will miss you, hope you will miss me too, just a little bit 🤗
Draga moja...znaci ides da spavas...samo pre toga idi na fb pisala sam ti 😉
My dear ... so you're going to sleep ... just be sure to go to fb I wrote you
Zamalo njega da zaboravim, hahaha morala sam da se vratim
I almost forgot him, hahahaha I had to come back for him
Ovo se zove ljubav kad ti dragi pise pesmice a ne kolektor, mos misliti ljut sto mu je zena iskljucila alarm🤣lepi moj meda
this is what we call love, when your darling write you a poetry, not like collector , angry coz his wife turn of alarm🤣 my beautiful teddy bear
Originally posted by: jadra211
Bikice draga, kako ono rekosmo... LJUBAV, VERA, NADA... prosto ne znam sta bih izdvojila od svega sto si izgovorila i koji bi prioritet bio, ali znam svakako jedno, a to je: veliki 🤗 za tebe i HVALA ti od ❤️ sto si mi dozvolila da budem sa tobom deo nase druzine 😳 i naravno, BRAVO za tvoj nenadmasni i maestralni rad 👏
Bikica dear, that what we said ... Love, faith, hope ... simply do not know what to set aside everything you've uttered and that priority would be, but I know certainly one, and this is a big Hug for you and thank you from the Heart for allowing me to be with you part of our druzine Embarrassed and, of course, Bravo for your championing and masterful work Clap