Returning of the written off #4*invited only * - Page 81

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.1k

Users

10

6.3k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Ovo se zove ljubav kad ti dragi pise pesmice a ne kolektor, mos misliti ljut sto mu je zena iskljucila alarm🤣lepi moj meda

this is what we call love, when your darling write you a poetry, not like collector , angry coz his wife turn of alarm🤣 my beautiful teddy bear

Saska ti to nesto o mom zeki..nemoj mi zeku dirati..znas da on mene samo voli..i priznaje za ljubav svoju ..🤣

saska you something about my bunny rabbit .. do not touch me .. you know that he loves me .. and only admits to his love ..

Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

..Saska ti to nesto o mom zeki..nemoj mi zeku dirati..znas da on mene samo voli..i priznaje za ljubav svoju ..🤣

saska you something about my bunny rabbit .. do not touch me .. you know that he loves me .. and only admits to his love ..

Znam Biki, zato i jeste ljut na onu, samo ti si u njegovom srcu😆

I know Biki, that's why he is angry, only you are in his hart😆

Stephi thumbnail

BIKI FOR YOU FROM YOUR BUNNY

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9r2pEdc1_lI[/YOUTUBE]

Bikica_Biki thumbnail

..Saska ti to nesto o mom zeki..nemoj mi zeku dirati..znas da on mene samo voli..i priznaje za ljubav svoju ..🤣

Znam Biki, zato i jeste ljut na onu, samo ti si u njegovom srcu😆

I know Biki, that's why he is angry, only you are in his hart😆

Stephi thumbnail

OMG, HOW MANY TIME I SAID GOOD NIGHT TONIGHT, I JUST CAN'T LEAVE YOU, BUT THIS TIME IS FOR REAL🤣

OMB, KOLIKO PUTA SAM VECERAS REKLA LAKU NOC, PROSTO NE MOGU DA VAS OSTAVIM, AL' SAD STVARNO🤣

GOOD NIGHT

Bikica_Biki thumbnail
Saljemo joj jedno veliko srce ovim putem kada ne mozemo drugacije😕
We're sending her a lot of heart in this way when we can not otherwise
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: saska

BIKI FOR YOU FROM YOUR BUNNY

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=9r2pEdc1_lI[/YOUTUBE]

Delightfully Thank you dear❤️
Jedinoo tiii (I samooo tiii)

Jedinooo tiii mozes da stvoris ovaj svet lepsim
Jedinooo tiii mozes da stvoris svetlost u mraku
Jedinooo tiii i samo tiii
Moze me lako uzbudititiii
I ispuniti moje srce sa ljubavlju prema jedinooo tebii

Jedinooo tiii moze promenuti sve u meni
To je istinaaa, ti si moja sudbinaaa
Kada mi drzis ruke
Razumem magiju koju mi pruzas
Ti si moj san ucinila javom
Moja jedina, jedinooo tiii

Jedinooo tiii mozes promenuti sve u meni
To je istinaaa, ti si moja sudbinaaa
Kada mi drzis ruke
Razumem magiju koju mi pruzas
Ti si moj san ucinila javom

Edited by Bikica - 12 years ago
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo, napokon mi je Nada poslala poruku:
"Dobro je proslo je.Malo boli i povracala sam.Sva sam mamurna.Celo p'opodne dremam.Pozdravi ih sve. "

Here, finally I sent a message to Hope:
"It went well je.Malo pain and vomit sam.Sva I mamurna.Celo p'opodne dremam.Pozdravi them all."

Draga moja Dal 🤗 za sve... drago mi je da ti je detetu dobro 👏 ... sad vidimo jos nesto: Eto sta znace pozitivne vibracije i samo dobre zelje od srca svih nas nasem srcu badiju Nadi... sve ce proci u najboljem redu i ona ce nam se brzo pridruziti...

My dear Dal Hug for all ... I'm glad that your child well Clap ... Now we see something else: That's what you mean positive vibes and only the good wishes of all of our hearts our hearts Buddy Nadi ... everything will go all right and she'll join us soon ...
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga moja Jadro .🤗Meni je veliko zadovoljstvo sto si ovde sa nama❤️
Svako od nas prica pricu o sebi a drugi je prepoznaju ,ali ne izmisljenu pricu,nego istinitu pricu o nama samima .Vi ste prepoznali moju pricu i zasto ne bi kao takva osoba pripadala sa mnom u ovom drustvu.Ja vas upravo cenim ne samo zbog mene nego zbog svih nas ovde, i drago mi je da ste sa nama .Samo sto se eto ne pogodimo u isto vreme ovde da vise caskamo sa tobom .😳

My dear Jadro. I'm very pleased that you're here with us
Each of us tells the story of himself and others recognize it, but not a fictional story, but true story about ourselves. Recognize you my story and why would such a person as belonging to me in this drustvu.Ja you just appreciate not only because me but for all of us here, and I'm glad to have you with us. merely that that's not a hit at the same time over here to chat with you.

Bikice moja draga, ja sam kriva za to i mnogo mi je zao sto nismo vise zajedno, nikako da ubodem pravo vreme, sedim do ujutro pa onda kasno ustanem i onda krene furtutma... najcesce mi uleti neki prevod u pogresnom trenutku, jer to ne zavisi od mene nego od drugih... obicno je svima sve hitno, a posto zelim uvek da budem fer i krajnje korektna prema korisnicima mojih usluga, ja uvek tako i radim, sve sad i odmah bez pogovora... pored toga, negde sam cini mi se vec rekla, imam oko mojih malo vise obaveza, jer oni zive sa mnom (oboje imaju 80 godina)... posto su o nama brinuli celog zivota onda je red da se i mi brinemo za njih dok god su sa nama... samo daj Boze da to bude sto duze... ja potegnem malo vise i zbog moje sestre koja ima svoju porodicu i vise obaveza od mene... kao sto si rekla, svako od nas ima neku svoju pricu... upravo zato se radujem sto se druzim sa svima vama i sto sam upoznala tako dobre prijatelje iako se nismo licno upoznale... ima dana i godina... jos smo mi mlade i zelene (narocito neke... mislim na sebe 😆 da neko ne shvati pogresno)

Bikica my dear, I'm guilty of this and I'm so sorry that we are no longer together, not to stab the right time, I sit up late in the morning and then get up and then go furtutma ... I usually flies a translation at the wrong moment, because it does not depend on me but on the other ... usually everyone is increasingly urgent, and since I always want to be fair and correct to the end users of my service, and I always do, and right now everything without question ... In addition, sometime I guess I already said, I have a little bit more about my duties, because they live with me (both have 80) ... percent of us are worried about your entire life, then turn to me and care for them as long as we have with us ... but God forbid that it be as long as possible ... I pull a little more and for my sister who has a family and more work from me ... Like you said, everyone has their own story ... just so looking forward to hang out with you and I met such good friends even though we have not met in person ... There are days and years ... We are still young and green (especially some ... LOL I think to myself that someone misread)
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Draga moja Dal 🤗 za sve... drago mi je da ti je detetu dobro 👏 ... sad vidimo jos nesto: Eto sta znace pozitivne vibracije i samo dobre zelje od srca svih nas nasem srcu badiju Nadi... sve ce proci u najboljem redu i ona ce nam se brzo pridruziti...

My dear Dal Hug for all ... I'm glad that your child well Clap ... Now we see something else: That's what you mean positive vibes and only the good wishes of all of our hearts our hearts Buddy Nadi ... everything will go all right and she'll join us soon ...

Draga Jadra, u pravu si, mi odavde saljemo nasoj Nadi samo pozitivne vibracije i mislimo na nju,tako da cemo sigurno pregurati sve ovo zajedno..Vec sutra ocekujem da nas Nada kontaktira i obrati nam se ovde, ali me ne bi cudilo da to bude i pre..jaka je nasa Nada, u to sam se mnogo puta uverila..
Jadra dear, you're right, we are sending out our hope and positive vibes just think of her, so she will definitely get through this together .. the next afternoon, I expect us to contact Hope and speak to us here, but I would not be surprised if to be strong .. before our hope, I'm convinced a lot of times ..
Edited by Daltoni - 12 years ago