Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
KIARA THROWN 14.9
Who is this actor?
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Malla and ARS running crime list
Znaci danasnja epizoda🤣
Signs of today's episode[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=oP1_2iL3pxo[/YOUTUBE]
Znaci danasnja epizoda🤣
Signs of today's episode[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=oP1_2iL3pxo[/YOUTUBE]
Sto se tice danasnje epizode, nije jos izasao Wu, ali kako su sinoc precap preveli da je Ja sokiran zbog An ponasanja, a vidim danas da nije i kako mladenci komuniciraju, vise mi nece ni trebati WU, vec da ovladam znakovima gluvonemih
As for today's episode, there is not yet WU, but since last night precap was translated as Ja was shocked by An' 's behavior, wich was not the case today and the way of communicate of newlyweds, well I don't need WU anymore, now I need to learn signs for deafs
Ali original...👏👏👏
Sto se tice danasnje epizode, nije jos izasao Wu, ali kako su sinoc precap preveli da je Ja sokiran zbog An ponasanja, a vidim danas da nije i kako mladenci komuniciraju, vise mi nece ni trebati WU, vec da ovladam znakovima gluvonemih
As for today's episode, there is not yet WU, but since last night precap was translated as Ja was shocked by An' 's behavior, wich was not the case today and the way of communicate of newlyweds, well I don't need WU anymore, now I need to learn signs for deafs
Usput budi receno, jalov pokusaj da ovim pocetkom u stilu gledali ste izbrisu secanje na nekog ko je toliko dao ovoj seriji, sto se vise trude, sve vise postaju ocajni
BTW,today episode's start like you watched previously ,was futile attempt to erase memories of someone who gave so much to this show,the more they try, more they become desperate
Jesam Shmeki ali mogu ti reci da je ovo najdosadniji rijaliti koji gledam , i VB i farma su mnogo interesantniji, tu se cak i kolebam koga bih nominovala za izbacivanje, dok u BV nemam uopste tu dilemu, nominujem dosadnu snajku🤣
O Yeah Shmeki but I can tell you this one is most boring reality show of all I watch these days, BB and Farm are much more intersting, I wouldn't know whom to nominate therE, but for BV I haven't such kind of dilemma, I nominate boring DIL🤣
Jesam Shmeki ali mogu ti reci da je ovo najdosadniji rijaliti koji gledam , i VB i farma su mnogo interesantniji, tu se cak i kolebam koga bih nominovala za izbacivanje, dok u BV nemam uopste tu dilemu, nominujem dosadnu snajku🤣
O Yeah Shmeki but I can tell you this one is most boring reality show of all I watch these days, BB and Farm are much more intersting, I wouldn't know whom to nominate therE, but for BV I haven't such kind of dilemma, I nominate boring DIL🤣