EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 28

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.3k

Users

27

7k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: mima88

Naa veeliikuu zzallost joos ceemmo gglleddatti vvarriijaccijje saad see kuupuuj gglleddann seettajjuc Siivva uu mmokkrooj koosuuljj sstta jee sslleedeecce moozzdda zaammot. uu peesskkir aa PBN ssee ceekkaa ddoo ddaalljjnneeg

One khokhoske o kojima danas ceo dan pricam (sta cu kad htla-ne htela dok cekam prenos uzivo budem obasuta "prekrasnim" kokodakanjem) misle da je to seno, vrtnja ispod drveta, cvet i to kuce bio samo san/mastanje jer kao oni su pre toga bili u vodi, posle toga u vodi, dosli su mokri u CH a u toj sceni u senu su bili suvi. Sad, s obzirom da smo za sve ove godine ukapirale dapostupvci CVs bas ponekad nemaju veze sa logikom i pamecu, ko ce ga znati sta je u pitanju,
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dada68

Cao Mina ! Videla! To je mislim u Nju Delhi za nagrade ! Tada se definitivno nesto dogodilo ! 😉

Dado ja sam vam rekla sta se desilo vec sutra dan ali mi niko ne veruje🤣 propustili avion,nisu imali drugi da se vrate ,morali da prespavaju u Nju Delhiju,otisli u hotel u hotelu samo jedna soba,u sobi samo jedan krevet.Bila guzva u gradu i sve sobe izdate sta ces🤣.A posle se desilo to sto se desilo
smeker thumbnail

Originally posted by: mina92

nego ja procita da bikulja ostaje kod babe😆

to bi vec bilo divota ode inspektor sam u udaipur a mozda ga
nema vise ni u eteru 😊
posto ste sve govorile da se maajj blizi ja misslim da bi to moglo biti ranije
jer je on bio i na onoj njihovoj proslavi 1000 epizode a to je bilo prije
njegovog ulaska u eter
a moro je imati pecat sta mislite
isteko mandat inspektora ranije 😉

To bi bilo najlogicnije i najbolje😆😆
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Bambina

Jao srecna sam ... u Makanovoj galeriji su dodali ukupno jos 4 slicice ❤️. Od toga je jedna Alisina i jedna moja. Poslala sam oko 15-tak. ali ok, bolje ista nego nista 😳

Radujem se sa tobom Tinice samo malo kasnim ,ne zameri ! danas definitivno nije moj dan ! 😉

smeker thumbnail
Neki misle da se PBN desila u senu i da ce posle mesec dana da prikazu da je to to 🤣🤣🤣 uh sto bi volela daje i to tacno bilo sta samo da se vise ne valjaju nigde😡😡
smeker thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Morala sam pa ajd sad neka mi neko kaze,mislimm na onee moronke a za to mi je Smekica kriva sto odoh na teritor.retarrddaa, mogu li ovaa scena iz nase serije i ono blacenje🤢 iz nihovee srijee porediti.Ljudskoj gluposti nigde krajaaa 🤔

Opet Smekica 🤣 dokle ljudi 🤣
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: dada68

Cao Mina ! Videla! To je mislim u Nju Delhi za nagrade ! Tada se definitivno nesto dogodilo ! 😉

wakka wakka
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Sad je tamo subota na nedelju neka 4 ujutru ...nek lajkuje ko misli da su oni nocas wakka wakka😆
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Morala sam pa ajd sad neka mi neko kaze,mislimm na onee moronke a za to mi je Smekica kriva sto odoh na teritor.retarrddaa, mogu li ovaa scena iz nase serije i ono blacenje🤢 iz nihovee srijee porediti.Ljudskoj gluposti nigde krajaaa 🤔

Vidis zemljakinjo sta ti radi Smekica !?🤣🤣