EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 26

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.3k

Users

27

7k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

znam Tino prsla sam🤣 i ja i smeki🤣
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Bambina

Jao srecna sam ... u Makanovoj galeriji su dodali ukupno jos 4 slicice ❤️. Od toga je jedna Alisina i jedna moja. Poslala sam oko 15-tak. ali ok, bolje ista nego nista 😳

Cestitke devojke, 👏👏👏tako i treba, ovde je bilo toliko lepih slika i red je da budu u njenoj galeriji.
Vidim da je tamo neko vec par puta trazio od moderatora da joj promeni onu sliku koja je njena profilna slika jer je ta slika od pre, a sada ima bas par prekrasnih slikica tamo. Valjda ce i to da ispostuju.
Ici cu malo posle da komentarisem ispod novih slikica.
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
malo podsecanja nije na odmet a i u susret novoj nagradi ako cemo posteno,Makan je najbolji👍🏼
dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Draga Dado 🤗, nisam te bas potpuno razumela jer nisam sve iscitala od juce, nadam se da cu nadoknaditi... jedino mogu da pretpostavljam na osnovu tvojih reci... molim te nemoj se izvinjavati za dug post, svakome od nas dodje zuta minuta kad moramo iz sebe izbaciti sve sto nas tisti... imam i ja obicaj da pocnem kao da cu kratko a onda ga oduzim samo tako... i ja sam bila nekad spoljni clan da ne kazem samo posmatrac svih tadasnjih prica i medjusobnih zezanja i sala i komentarisanja svih vas i to me je upravo i privuklo da se uclanim u ex-YU klub... zato se slazem u potpunosti sa tobom i pozivam i u svoje ime svu nasu decu koja su trenutno malo iskljucena da nam se vrate i da se zajedno usprotivimo nepravdi... eto toliko od mene... dakle Dado moja draga, lepo si sve rekla i mislimo isto... za sve postoji resenje samo ako postoji dobra volja... ajde devojcice i decaci... dodjite nam opet da se i dalje igramo zajedno... pa sad je najzanimljivije... 🤗

Dobro si to rekla iako nisi najbolje razumela ali kada procitas shvatices ! I misljenja nam se poklapaju zato smo se sve i nasle ovde! Hvala Jadra, i cure vratite se !
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

oops hebote ti si smekica🤣 nimije dobro😕

U redu je 🤣
Serviana thumbnail

Originally posted by: smeker

Jasna cariceee🤣🤣🤣

Nemoj jos i ti evo me placem od smeha...ladno sam mislila da pita Jeca...ne znam sto..🤣🤣🤣
Serviana thumbnail

Originally posted by: Bambina

Jasnu smo sludele nacisto 🤣 ... ja se jos uvek ovako valjam 🤣

Tacno znam o cemu pricas!😆😆😆
dada68 thumbnail

Originally posted by: smeker

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3497929&TPN=2

Ovo morate da vidite i procitate,izgleda da bikulja ostaje u Haveli po ovoome sto pisu i bas su nezadovoljni povodom toga hahahahahaha a ja nemogu da sakrijem zalost 🤣

Joooj veseljaaa🤣🤣🤣
mina92 thumbnail
vece i od mene nadam se da veliki brat prima jos uvijek ucesnike
ovo je vec postavljano kao najava evo vam citav dio a to je ona dodjela
na kojoj su mapu bili zajedno

9:44 sjede zajedno 14:23 njihove nominacije i govor i makana i papua

ovdje su odmah na pocetku i pojavljuju se nekoliko puta
iza ovog cupavog i dok on pjeva