🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
Jao srecna sam
... u Makanovoj galeriji su dodali ukupno jos 4 slicice ❤️. Od toga je jedna Alisina i jedna moja. Poslala sam oko 15-tak. ali ok, bolje ista nego nista 😳
Originally posted by: jadra211
Draga Dado 🤗, nisam te bas potpuno razumela jer nisam sve iscitala od juce, nadam se da cu nadoknaditi... jedino mogu da pretpostavljam na osnovu tvojih reci... molim te nemoj se izvinjavati za dug post, svakome od nas dodje zuta minuta kad moramo iz sebe izbaciti sve sto nas tisti... imam i ja obicaj da pocnem kao da cu kratko a onda ga oduzim samo tako... i ja sam bila nekad spoljni clan da ne kazem samo posmatrac svih tadasnjih prica i medjusobnih zezanja i sala i komentarisanja svih vas i to me je upravo i privuklo da se uclanim u ex-YU klub... zato se slazem u potpunosti sa tobom i pozivam i u svoje ime svu nasu decu koja su trenutno malo iskljucena da nam se vrate i da se zajedno usprotivimo nepravdi... eto toliko od mene... dakle Dado moja draga, lepo si sve rekla i mislimo isto... za sve postoji resenje samo ako postoji dobra volja... ajde devojcice i decaci... dodjite nam opet da se i dalje igramo zajedno... pa sad je najzanimljivije... 🤗
Jasnu smo sludele nacisto 🤣 ... ja se jos uvek ovako valjam 🤣
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3497929&TPN=2
Ovo morate da vidite i procitate,izgleda da bikulja ostaje u Haveli po ovoome sto pisu i bas su nezadovoljni povodom toga hahahahahaha a ja nemogu da sakrijem zalost 🤣