EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 29

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.3k

Users

27

7k

Frequent Posters

olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Neki misle da se PBN desila u senu i da ce posle mesec dana da prikazu da je to to 🤣🤣🤣 uh sto bi volela daje i to tacno bilo sta samo da se vise ne valjaju nigde😡😡

Ako je tako, super, onda PBN nikad nisu ni imali 😆 nego PBD (dan) 😉 sad mi je lakse 😆😆
Cica thumbnail

Originally posted by: smeker

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3497929&TPN=2

Ovo morate da vidite i procitate,izgleda da bikulja ostaje u Haveli po ovoome sto pisu i bas su nezadovoljni povodom toga hahahahahaha a ja nemogu da sakrijem zalost 🤣

A zamisli da je sad Makica tu, pa mi bi sve popppizzzdiillle. Gleda onaj odozgo.

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
smekicu na stub srama, molim lepo ... iovako nam je ona za sve kriva 🤣
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: olla

Ako je tako, super, onda PBN nikad nisu ni imali 😆 nego PBD (dan) 😉 sad mi je lakse 😆😆

pa da, a taman im i prirodno okruzenje odgovara 🤢
nas Papu je profesionalac, pa kad covek mora da odradi, zna se gde je mesto za to sa bikuljom 😆
olla thumbnail

Originally posted by: Bambina

pa da, a taman im i prirodno okruzenje odgovara 🤢
nas Papu je profesionalac, pa kad covek mora da odradi, zna se gde je mesto za to sa bikuljom 😆

Kad bi mogao, sakrio bi se i od samog sebe 🤢🤢
mima88 thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sad je tamo subota na nedelju neka 4 ujutru ...nek lajkuje ko misli da su oni nocas wakka wakka😆

Jeell ovvoo naadrradnno piittaannjcee😉
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sad je tamo subota na nedelju neka 4 ujutru ...nek lajkuje ko misli da su oni nocas wakka wakka😆

Boze Jasna pa zar stvarno ima neko ko u to sumnja👍🏼 pa zar ne vidis na ovim snimcima sa dodele nagrade sta mu kaze pogled:a ocel se te nagrade vise izdelit imamo mi i preca posla od ovoga.Smekice druye rekvizitu nadam se da nisi vise sumnjiva a vidis da ima onih koji nastavljaju ono sto smo ja i ti zapocele danas,samo na drugi nacin😉
Cica thumbnail

Oni su puni iznenadjenja. Mozda se desi nessto pa im ssshhhebbe PBN. Kako nam svinjjjccce mnogo pati za Anandi, a i Singovi, ipak su oni srz ove serije, trebalo bi uciniti nesto da budu i vuci siti i koze na broju. Ne bi bilo u redu ostaviti naslednika nezadovoljnog i tuznog, ipak se on pokajao i shvatio da samo nju voli. Ajde, CVs znate sta vam je sledeci potez. 😉

Cico, mislim da ciljamo na isto 😉😆 procitaces moj kom. vezano za to, tu je negde 😉

Videla sam i tvoj i jos neke, ali ja sam bila mnogo u zaostatku. Ipak smo mi zlice.😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

PBD, sttidnna lli jje😉 ko bbi rek'o😃