Neki misle da se PBN desila u senu i da ce posle mesec dana da prikazu da je to to 🤣🤣🤣 uh sto bi volela daje i to tacno bilo sta samo da se vise ne valjaju nigde😡😡
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
101 ways to patau your pati
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
Neki misle da se PBN desila u senu i da ce posle mesec dana da prikazu da je to to 🤣🤣🤣 uh sto bi volela daje i to tacno bilo sta samo da se vise ne valjaju nigde😡😡
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3497929&TPN=2
Ovo morate da vidite i procitate,izgleda da bikulja ostaje u Haveli po ovoome sto pisu i bas su nezadovoljni povodom toga hahahahahaha a ja nemogu da sakrijem zalost 🤣
Ako je tako, super, onda PBN nikad nisu ni imali 😆 nego PBD (dan) 😉 sad mi je lakse 😆😆
pa da, a taman im i prirodno okruzenje odgovara 🤢nas Papu je profesionalac, pa kad covek mora da odradi, zna se gde je mesto za to sa bikuljom 😆
Originally posted by: Serviana
Sad je tamo subota na nedelju neka 4 ujutru ...nek lajkuje ko misli da su oni nocas wakka wakka😆
Originally posted by: Serviana
Sad je tamo subota na nedelju neka 4 ujutru ...nek lajkuje ko misli da su oni nocas wakka wakka😆
Oni su puni iznenadjenja. Mozda se desi nessto pa im ssshhhebbe PBN. Kako nam svinjjjccce mnogo pati za Anandi, a i Singovi, ipak su oni srz ove serije, trebalo bi uciniti nesto da budu i vuci siti i koze na broju. Ne bi bilo u redu ostaviti naslednika nezadovoljnog i tuznog, ipak se on pokajao i shvatio da samo nju voli. Ajde, CVs znate sta vam je sledeci potez. 😉
Ako je tako, super, onda PBN nikad nisu ni imali 😆 nego PBD (dan) 😉 sad mi je lakse 😆😆