Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
101 ways to patau your pati
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
Za sve forumasice od mene !Zelim da vam kazem 2-3 stvari da bi mozda bolje mogli da me shvatite.Po nekada se mozda nadovezem na neciji komentar malo komotnije i slobodnije za novog clana! Da, po postovima sam nov clan a u stvarnosti jako stari.Sta hocu da kazem stim ? Prvi put sam se javila na prvom topiku,mozda nekih par dana posle Kopice. Tada se taj topik nije zvao ovako (malo drugacije) i u ovom trenutku mogu da se setim da su na njemu vec bili : Daltoni,Kabica,Kopica,Gocili,Tinica,Fredoom,Ladi_L,lukicnenad,Cardigan.Sigurno izostavljam jos neke al nemogu trenutno da se setim ! Javila sam se par puta i odustala iz raznih razloga,(ali sam iza zavese bila tu i verujem da ima vise njih kao ja) ,tako da sam vas za sve ovo vreme upoznala poprilicno.Upoznala onoliko koliko moze da se upozna neko na ovaj nacin,ali smatram da neke osnovne karakteristike stoje iza nase svake reci.Radovala sam se sa vama i tugovala sa vama,sve iz prikrajka. Javila sam se ponovo 2-3 dana posle objave da Pratyusha napusta seriju a istog trenutka sam se bacila u akciju iako ste pricale u siframa nije mi bilo tesko da skontam o cemu govorite! Javila sam se razmisljajuci mozda znaci nesto broj vise i nebih mogla da opravdam sebe kod sebe da se nisam javila. Time hocu da kazem da ja vas poprilicno dobro poznajem ali nazalost vi niste imale priliku mene da upoznate a i nisam od onih sto vole da se isticu. Otud po nekada ta sloboda da komentarisem po nekada malo prisnije neke postove i nadam se da mi necete zameriti ! Jos nesto. Do sada je ovo bilo jedno divno druzenje ali vec izvesno vreme oseca se napetost na ovom topiku. Na proslom,ne preproslom gde je bila ona podmornica sam komentarisala da nije mozda simbolicno po ovaj topik.Nazalost to je proslo bez nekog veceg zapazanja . Sada dosta toga izbija na povrsinu a nije ni cudo. Nisam sa nikim uspela da osnujem neke blize ili privatnije kontakte tako da mislim da mogu dosta realno da sagledam stvari a obicno treci sa strane ponekad vidi jasnije. Zelim i ja sa moje strane da apelujem na sve clanice da se vrate,ali na sve ! Sinoc citam i ne verujem u to sto citam ,ali razumem i bes i povredjenost ! Nepristrasno mogu da kazem da ste sve posebne i da svaka ima svoju licnost i po njoj se odvaja i prepoznaje ! Nemogu da ne kazem da nedostaje Kopica sa njenim humorom na fin i suptilan nacin,Gocili koja je bila jako borbena i negde se sagubila a takvu je bitku vodila zajedno sa Kabicom i ostalima za opstanak ovog topika,Kabica koja uvek ulazi u sustinu,Dadisa ciji su komentari jasni,kratki,sazeti i sa puno humora...i tako bih mogla do sutra za svaku od vas zavisno kako je koja pristizala. Zelim da podsetim na sve to i opet da apelujem da se vrate da zavrsimo zapoceto. Nekada i ovome mora biti kraj pa pre nego se povucemo mozemo tada o tome ako hocete.Izvinite na dugom postu ali nesto me stize a i ja sam zivo bice zar ne ?!
Originally posted by: sladjana333
Kao sto znate bila sam, odsutna, a nisam stigla da procitam sve vase komentare, pa ako je bilo reci o tome, onda nista.
Da li je neko komentarisao onno sseno, da lli tto znnaci dda je bikkulja zagginnula za sllobodu u onnom sennu i dda je too krraj vvarijacija, na tu temu😃
Originally posted by: loveansh
Bila i s uzitkom se napljuvala. Videla da mi objavise dva rada😊, ne znam vise kad sam ih pisala a ostalih xy nista, no bolje ista nego nista.
Uz put sam videla sliku i skor se slognula. Setih se kako su kokoshke komentarisale da kako mu se kosulja nije osusila dok je dosao kuci (ipak je to pustinjska klima), jer je i tu bio u mokroj, za telo zalepljenoj kosulji, a ja sam pomislila da im je osim SR jos jedini adut da nas papuancic vazda seta selom, po kuci i u uredu (hocu reci u svakoj sceni) u mokroj kosulji kako bi im makar malo porasla gledanost.
Ali mislim da ima dosta ljudi koji iako su gledali seriju zbog njega, polako posustaju jer ne mogu da podnesu onu lepotinju pored njega.
Originally posted by: Serviana
imas ga i medju linkovima koje je smekica razdelila
U ovvom slluccaju jaa saam daa zeenna trrebba prripadati samo jednom muuskkarcu paa neek see onna liijepo vvratii svvom prvvom muuzu ciistta i needirnuta🤣 a CS neek see snnadee neek ozzeni Asimu i tackaOriginally posted by: MINA1971
Nazalost Sladjo jos nije kraj varijacija na tu temu a nije ni zaginula u senu pa vidiss da Smekicaa vecc unapred krizirraa zbogg P.B.N. za koje je pitanje kada i sa kim posto ponovo vracaju 🐷 u pricuu sa krokijem-bikkuljomm.🤣
Jao srecna sam
... u Makanovoj galeriji su dodali ukupno jos 4 slicice ❤️. Od toga je jedna Alisina i jedna moja. Poslala sam oko 15-tak. ali ok, bolje ista nego nista 😳
Originally posted by: MINA1971
Nazalost Sladjo jos nije kraj varijacija na tu temu a nije ni zaginula u senu pa vidiss da Smekicaa vecc unapred krizirraa zbogg P.B.N. za koje je pitanje kada i sa kim posto ponovo vracaju 🐷 u pricuu sa krokijem-bikkuljomm.🤣