EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 25

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.3k

Users

27

7k

Frequent Posters

Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago
Jasnu smo sludele nacisto 🤣 ... ja se jos uvek ovako valjam 🤣
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: dada68

Za sve forumasice od mene !

Zelim da vam kazem 2-3 stvari da bi mozda bolje mogli da me shvatite.
Po nekada se mozda nadovezem na neciji komentar malo komotnije i slobodnije za novog clana! Da, po postovima sam nov clan a u stvarnosti jako stari.Sta hocu da kazem stim ? Prvi put sam se javila na prvom topiku,mozda nekih par dana posle Kopice. Tada se taj topik nije zvao ovako (malo drugacije) i u ovom trenutku mogu da se setim da su na njemu vec bili : Daltoni,Kabica,Kopica,Gocili,Tinica,Fredoom,Ladi_L,lukicnenad,Cardigan.Sigurno izostavljam jos neke al nemogu trenutno da se setim ! Javila sam se par puta i odustala iz raznih razloga,(ali sam iza zavese bila tu i verujem da ima vise njih kao ja) ,tako da sam vas za sve ovo vreme upoznala poprilicno.Upoznala onoliko koliko moze da se upozna neko na ovaj nacin,ali smatram da neke osnovne karakteristike stoje iza nase svake reci.Radovala sam se sa vama i tugovala sa vama,sve iz prikrajka. Javila sam se ponovo 2-3 dana posle objave da Pratyusha napusta seriju a istog trenutka sam se bacila u akciju iako ste pricale u siframa nije mi bilo tesko da skontam o cemu govorite! Javila sam se razmisljajuci mozda znaci nesto broj vise i nebih mogla da opravdam sebe kod sebe da se nisam javila. Time hocu da kazem da ja vas poprilicno dobro poznajem ali nazalost vi niste imale priliku mene da upoznate a i nisam od onih sto vole da se isticu. Otud po nekada ta sloboda da komentarisem po nekada malo prisnije neke postove i nadam se da mi necete zameriti ! Jos nesto. Do sada je ovo bilo jedno divno druzenje ali vec izvesno vreme oseca se napetost na ovom topiku. Na proslom,ne preproslom gde je bila ona podmornica sam komentarisala da nije mozda simbolicno po ovaj topik.Nazalost to je proslo bez nekog veceg zapazanja . Sada dosta toga izbija na povrsinu a nije ni cudo. Nisam sa nikim uspela da osnujem neke blize ili privatnije kontakte tako da mislim da mogu dosta realno da sagledam stvari a obicno treci sa strane ponekad vidi jasnije. Zelim i ja sa moje strane da apelujem na sve clanice da se vrate,ali na sve ! Sinoc citam i ne verujem u to sto citam ,ali razumem i bes i povredjenost ! Nepristrasno mogu da kazem da ste sve posebne i da svaka ima svoju licnost i po njoj se odvaja i prepoznaje ! Nemogu da ne kazem da nedostaje Kopica sa njenim humorom na fin i suptilan nacin,Gocili koja je bila jako borbena i negde se sagubila a takvu je bitku vodila zajedno sa Kabicom i ostalima za opstanak ovog topika,Kabica koja uvek ulazi u sustinu,Dadisa ciji su komentari jasni,kratki,sazeti i sa puno humora...i tako bih mogla do sutra za svaku od vas zavisno kako je koja pristizala. Zelim da podsetim na sve to i opet da apelujem da se vrate da zavrsimo zapoceto. Nekada i ovome mora biti kraj pa pre nego se povucemo mozemo tada o tome ako hocete.
Izvinite na dugom postu ali nesto me stize a i ja sam zivo bice zar ne ?!

Draga Dado 🤗, nisam te bas potpuno razumela jer nisam sve iscitala od juce, nadam se da cu nadoknaditi... jedino mogu da pretpostavljam na osnovu tvojih reci... molim te nemoj se izvinjavati za dug post, svakome od nas dodje zuta minuta kad moramo iz sebe izbaciti sve sto nas tisti... imam i ja obicaj da pocnem kao da cu kratko a onda ga oduzim samo tako... i ja sam bila nekad spoljni clan da ne kazem samo posmatrac svih tadasnjih prica i medjusobnih zezanja i sala i komentarisanja svih vas i to me je upravo i privuklo da se uclanim u ex-YU klub... zato se slazem u potpunosti sa tobom i pozivam i u svoje ime svu nasu decu koja su trenutno malo iskljucena da nam se vrate i da se zajedno usprotivimo nepravdi... eto toliko od mene... dakle Dado moja draga, lepo si sve rekla i mislimo isto... za sve postoji resenje samo ako postoji dobra volja... ajde devojcice i decaci... dodjite nam opet da se i dalje igramo zajedno... pa sad je najzanimljivije... 🤗
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Kao sto znate bila sam, odsutna, a nisam stigla da procitam sve vase komentare, pa ako je bilo reci o tome, onda nista.

Da li je neko komentarisao onno sseno, da lli tto znnaci dda je bikkulja zagginnula za sllobodu u onnom sennu i dda je too krraj vvarijacija, na tu temu😃

Nazalost Sladjo jos nije kraj varijacija na tu temu a nije ni zaginula u senu pa vidiss da Smekicaa vecc unapred krizirraa zbogg P.B.N. za koje je pitanje kada i sa kim posto ponovo vracaju 🐷 u pricuu sa krokijem-bikkuljomm.🤣
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: dada68

Hvala Tinice ali zaista se osecam grozno ! JBG😉

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Bila i s uzitkom se napljuvala. Videla da mi objavise dva rada😊, ne znam vise kad sam ih pisala a ostalih xy nista, no bolje ista nego nista.

Uz put sam videla sliku i skor se slognula. Setih se kako su kokoshke komentarisale da kako mu se kosulja nije osusila dok je dosao kuci (ipak je to pustinjska klima), jer je i tu bio u mokroj, za telo zalepljenoj kosulji, a ja sam pomislila da im je osim SR jos jedini adut da nas papuancic vazda seta selom, po kuci i u uredu (hocu reci u svakoj sceni) u mokroj kosulji kako bi im makar malo porasla gledanost.

Ali mislim da ima dosta ljudi koji iako su gledali seriju zbog njega, polako posustaju jer ne mogu da podnesu onu lepotinju pored njega.

Kosulju su kvasili verovatno jedno deset puta dok su zavrsili snimanje, ali su se malo zajjebbali u rezzirranju, jer su prikazali da su posle Verone bili u senu, nezna se koliko vremena😉, pa su onda rucali i sad ispade kosulja mokra, cedi se voda, kad su usli u kucu. Ne mogu da se vracam sada na seno i rucak, pa ona tu jos mase nekom lepezom, da vidim ponovo stanje te famozne, kosulje, ali znaci nelogicnosti koliko hoces😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Serviana

imas ga i medju linkovima koje je smekica razdelila

oops hebote ti si smekica🤣 nimije dobro😕
smeker thumbnail
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3497929&TPN=2

Ovo morate da vidite i procitate,izgleda da bikulja ostaje u Haveli po ovoome sto pisu i bas su nezadovoljni povodom toga hahahahahaha a ja nemogu da sakrijem zalost 🤣
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Nazalost Sladjo jos nije kraj varijacija na tu temu a nije ni zaginula u senu pa vidiss da Smekicaa vecc unapred krizirraa zbogg P.B.N. za koje je pitanje kada i sa kim posto ponovo vracaju 🐷 u pricuu sa krokijem-bikkuljomm.🤣

U ovvom slluccaju jaa saam daa zeenna trrebba prripadati samo jednom muuskkarcu paa neek see onna liijepo vvratii svvom prvvom muuzu ciistta i needirnuta🤣 a CS neek see snnadee neek ozzeni Asimu i tacka
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bambina

Jao srecna sam ... u Makanovoj galeriji su dodali ukupno jos 4 slicice ❤️. Od toga je jedna Alisina i jedna moja. Poslala sam oko 15-tak. ali ok, bolje ista nego nista 😳

Juhuuu! 🥳
Tina, tek sad sam videla... 😃
Nakon sto me Zika ceo dan ignorise...
Ovo mi je bas popravilo raspolozenje! 🥳

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Nije, svasta, u partizanskim filmovima, seno je znacilo to, e sad mozda kod njih nije tako🤣