EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 23

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.3k

Users

27

7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Sa fb str. TV novele (unapred se izvinjavam ako je neko vec postavljao, nisam citala komenatre):

"Od trijumfa do totalnog poraza!

Kako se Anandi konacno oslobada svojih muka, tako se i piplmetri hlade! Serija koja je tokom proteklih godina trijumfovala i cvrsto se borila sa svakim vidom konkurencije, poslednjih meseci konstantno ostaje bez gledalaca. Ovog meseca je SVAKA epizoda serija "Kako vreme prolazi" i "Ljubav i kazna" bila je gledanija od "Male neveste", a samo jedna epizoda "Odbacene" to uspela nije (i to ona koja je emitovana u subotu, prvi put kada se serija na'la na ekranima u tom danu). U cemu je problem? Da li su se gledaoci zasitili serije koja se bli'i vec 1200. epizodi? Ili je kriv nacin prikazivanja? Jedno je sigurno - konkurencija je znatno ojacala! A 'ta ce tek biti kad na na'e TV ekrane umesto Prati'e nastupi Toral Rasputra? Hmm..."

Odgovori:

XXX: Razumem. Ali samo hocu da kazem da ne mozete napisati da je serija propala kad ulazi u top 10. A koliko znam ona nije bila pre par meseci puno bolja.

TV Novele: Kada se pogledaju rezultati gledanosti svake epizode emitovane u 2013. godini jasno se vidi konstantan pad. Samo od januara do marta izgubila je 200.000 gledalaca.

TV Novele: Ne ulazi uvek ni u top 10. Ali ok, nismo ni napisali da je sama serija kriva, ostavili smo vama da sami zakljucujete.

🥳

Ovo da se postavi kod Zike ,da vidi covek koliko ce novca da izgubi
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bambina

Jao srecna sam ... u Makanovoj galeriji su dodali ukupno jos 4 slicice ❤️. Od toga je jedna Alisina i jedna moja. Poslala sam oko 15-tak. ali ok, bolje ista nego nista 😳

Juhuu! 👏 🤗
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Jao kako se pravim vazna ko da sam je ja licno uslikala Embarrassed , bas sam srecna Embarrassed
smeker thumbnail

Tina oni propadaju,nece imati za hleb,mani se ti sarenice😉

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: dada68

Hvala Tinice ali zaista se osecam grozno ! JBG😉

Dado, svi se osecamo grozno, jer smo prevareni, nakon ovolikog godina gledanja, ali to nam daje za pravo da cinimo, ovo sto cinimo, zato napred👏
Bambina thumbnail

Originally posted by: dada68

Hvala Tinice ali zaista se osecam grozno ! JBG😉

Draga Dado veruj mi da nema razloga
smeker thumbnail

Jao kako se pravim vazna ko da sam je ja licno uslikala Embarrassed , bas sam srecna Embarrassed

Pa pravi se i treba👏
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Cesttittammo 👏👏👏
Bambina thumbnail

Ma ja se Smeki ponasam trenutno ko malo dete... makar ti mozes da me razumes 😳 😆

Malo smo mi opicene, sta nam uradi serija 🤣
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne sekiraj se i to cemo preziveti. Posle toga vise nista ne mogu zashrati jer su vec shve zashrali.

Oni su puni iznenadjenja. Mozda se desi nessto pa im ssshhhebbe PBN. Kako nam svinjjjccce mnogo pati za Anandi, a i Singovi, ipak su oni srz ove serije, trebalo bi uciniti nesto da budu i vuci siti i koze na broju. Ne bi bilo u redu ostaviti naslednika nezadovoljnog i tuznog, ipak se on pokajao i shvatio da samo nju voli. Ajde, CVs znate sta vam je sledeci potez. 😉