EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #31 - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.5k

Users

37

20k

Frequent Posters

dada68 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
Laku noc svima i od mene ! ❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Neka vasa nezna ruka uspava nekog noci ove,kao sto je to radio Papha Makhanu❤️

Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ni ja ne prestajem...😭 niti mogu da spavam...nista ne mogu 😭
Nadam se da cemo...uzivati ponovo...😳 Volim inspektora Shiva usput da kazem
A MakaPapha...neizmerno i jos jednu veoma dragu osobu😳

I ja isto volim MaPa i ja sam iskoristila da svoje omiljene stihove posvetim jednoj meni veoma dragoj osobi, malo se i nasmejem na ovim stranama, ali to ne znaci da mi dusa ne place, ti si mi na samom pocetku mog javljana na ovaj forum kad sam isto bila tuzna ulila snagu da mislim pozitivno i da ce se pozitivno uvek desiti, to mi je pomoglo i tad, pomoci ce i sad i hvala Biki na tome.❤️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Obavezan je poljubach onima koje mnogho volimo...MakaPapha

Stephi thumbnail

Originally posted by: dada68

Znam samo da ovo nije 🤣

Stephi thumbnail
Love ovo je predivno, vratila si mi osmeh na lice za veceras , hiljadu poljubaca od mene za tebe
Stephi thumbnail
Drya, gasimo cigarete i sutra u nove radne pobede

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Drya, gasimo cigarete i sutra u nove radne pobede

Ja cu jos jednu i onda cu da provetrim 🤗
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Love ovo je predivno, vratila si mi osmeh na lice za veceras , hiljadu poljubaca od mene za tebe

Hvala, i isto toliko pusica od mene tebi. Ja sam se odusevila kada sam videla, a jos na par mesta sam procitala da cene ovo sto radimo, a kad uzmes i njih smo povukli za sobom, malo li je.😊 Sad stvarno odoh spavati. Laku vam noc drage vredne balkanske dusice.❤️
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Drage moje vredne devojcice, ne znam koliko je vas jos budno, no ja eto u ove kasne sate( ili rane jutarnje) zatvaram moju butigu, dusa mi u nosu od ovog silnog pecenja kolaca prodaje emajliranog posudja, slikanja kod Zike i setnje u rikverc lajkovackom prugom.

Ko obicno pre no sto se iskopcam odoh samo na kratko do mog drugog po redu omiljenog mesta na forumu SY AT (tamo uvek ima neki lepi VM kojim volim da zavrsim dan)

Tamo nadjoh ovo, pa da podelim sa vama: (dokaz da ste zasluzeno cenjene i van ovog topika)

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3490555&TPN=56

Kratki opis:

1. post: Ovo je stanje u kojem je nas jadni Bas Celik (Papu) emotikon
Ovo je stanje u kome je sada nasa lepa Prats emotikon
Ovo je stanje u kome je sada BV emotikon

2. post 🤣🤣 Ovo je stanje u kome sam sada ja
3.post emotikon Ovo je stanje svih obozavalaca SY
4. post Ne mogu da prestanem 🤣
ti si predobar 👍🏼

5. post Nisam to ja, sve sam to (emotikone) iskopirao sa srpskog AT-a. Imaju fenomenalne emotikone...sva zasluga ide njima

7. post Oh fenomenalna (rocking) Ex Yu druzina. One su tako divne, ujedinjene i iskrene...Volim ih.

I stvarno jeste, devojke moje drage❤️, divne, iskrene i sve za jednu...jedna za sve 👏👏👏

Laku noc vam zelim.⭐️

Draga Love, ti si nase ❤️ i nasa vrednica koja ne staje ni na trenutak, po ko zna koji put moram da ti odam priznanje i da ti kazem da sam najsrecnija sto sam deo ovog tima malog ali ocigledno predobro odabranog, ko nas sastavi ne znam, sve je to deo neke igre sudbine 😳, tacno je sve nas ovamo privuklo nesto iz dubine duse nase balkanske i ljubavi prema ljubavi i zivotu... necu duziti pricu... svi smo mi MAKAN i pravda nam je na prvom mestu... naravno da sad moram ovu butigu najzad ove noci da zatvorim, moram nesto i odraditi hitno za ujutro a moracu malo i da odspavam... veliki pozdrav i 🤗 od mene do sutra iliti danas!!!