EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 5

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Sto? Znam da je slaba na crvenu maramu i zelenu detelinu, al sta je sa cipelama?

Hahahhahaha ,ali ahahhahahhaa znaci bravo šŸ‘ Balika Vadhu
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
14 35Papuuovaa reakciijja kadd gleeddaa Makaanaa🤪
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Ako mislis da spijuniras, moze, ako mislis da vezbas, sta ce ti, vi's kolko si ojacala od ovih transparenata, treba to dici brale šŸ˜†

Imas pravo šŸ˜† nema vezbanja transparenti su zakon,ja idem u spijunazušŸ˜Ž
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Vestica bikulja se i zaletela na Doroti zbog cipelica..niste gledale scenu gde joj kaze "Daj mi svoje cipelice ! "šŸ˜†

Zboog raadii tooga saam i reeknula😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: saska

Jasna je tamo ostavila dobar kom. da su price sklonjene jer nisu ovoj ni bile namenjene, nema kad crvena furija iskoci i samo ih postroji 🤣

Volim te šŸ¤—
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Ovii ljudiii su nemmmoguciii eno sad brane Makana od nasss kao zasto mislite da laze mozda je stvarno pocela da ide u tertanuuu šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜† kaze jedna jjaa saaam mrsava pa idem u teretannnuuu 🤣 koji likovi ggglupppacooo mi znamo da ide u tertanušŸ˜†šŸ˜†

Kad padnes u depru svratis u komsiluk na 5 minuta i preporodis se. Nisu ni svesne koja su one terapijašŸ˜‰
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Nemoj takoo Smekii ja ga uopstte nisam hvaliilaa sa moo sam muu na krAJUU POZELEELAA srecuu,htela jos da napisemm trebace tii ališŸ˜•

Pa nisam ni ja nesto preterano, rekla sam da je dobar glumac ali da je sa Prats bio savrsen, pa sto, to i jeste moje misljenje, nisam nista sl*gala
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ovii ljudiii su nemmmoguciii eno sad brane Makana od nasss kao zasto mislite da laze mozda je stvarno pocela da ide u tertanuuu šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜† kaze jedna jjaa saaam mrsava pa idem u teretannnuuu 🤣 koji likovi ggglupppacooo mi znamo da ide u tertanušŸ˜†šŸ˜†

Bozee Smeekkii tii hooceess dda kaazeess daa onne namma baas niisttta nee verujjuu🤣🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E a sto mi lepo kad vidim dva EXYU topika na prvoj strani ,prosto pokazuje koliko su odusevljeni novonastalom situacijom i bikuljinim dolaskom 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Kad padnes u depru svratis u komsiluk na 5 minuta i preporodis se. Nisu ni svesne koja su one terapijašŸ˜‰

Bas takošŸ˜†šŸ˜†