Hahahhahaha ,ali ahahhahahhaa znaci bravo š Balika Vadhu
Sto? Znam da je slaba na crvenu maramu i zelenu detelinu, al sta je sa cipelama?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
Game over for Param Sundari at the box office
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Hahahhahaha ,ali ahahhahahhaa znaci bravo š Balika Vadhu
Sto? Znam da je slaba na crvenu maramu i zelenu detelinu, al sta je sa cipelama?
Ako mislis da spijuniras, moze, ako mislis da vezbas, sta ce ti, vi's kolko si ojacala od ovih transparenata, treba to dici brale š
Zboog raadii tooga saam i reeknulaš
Vestica bikulja se i zaletela na Doroti zbog cipelica..niste gledale scenu gde joj kaze "Daj mi svoje cipelice ! "š
Jasna je tamo ostavila dobar kom. da su price sklonjene jer nisu ovoj ni bile namenjene, nema kad crvena furija iskoci i samo ih postroji š¤£
Ovii ljudiii su nemmmoguciii eno sad brane Makana od nasss kao zasto mislite da laze mozda je stvarno pocela da ide u tertanuuu ššš kaze jedna jjaa saaam mrsava pa idem u teretannnuuu 𤣠koji likovi ggglupppacooo mi znamo da ide u tertanušš
Originally posted by: MINA1971
Nemoj takoo Smekii ja ga uopstte nisam hvaliilaa sa moo sam muu na krAJUU POZELEELAA srecuu,htela jos da napisemm trebace tii ališ
Ovii ljudiii su nemmmoguciii eno sad brane Makana od nasss kao zasto mislite da laze mozda je stvarno pocela da ide u tertanuuu ššš kaze jedna jjaa saaam mrsava pa idem u teretannnuuu 𤣠koji likovi ggglupppacooo mi znamo da ide u tertanušš
Kad padnes u depru svratis u komsiluk na 5 minuta i preporodis se. Nisu ni svesne koja su one terapijaš