EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Ovii ljudiii su nemmmoguciii eno sad brane Makana od nasss kao zasto mislite da laze mozda je stvarno pocela da ide u tertanuuu šŸ˜†šŸ˜†šŸ˜† kaze jedna jjaa saaam mrsava pa idem u teretannnuuu 🤣 koji likovi ggglupppacooo mi znamo da ide u tertanušŸ˜†šŸ˜†

Ceemuu ljuutnja ceemuu bjjes i saama kaazez daa suu liikovi saamo duugmic naa koojem piise iggnnor
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: MINA1971

Bozee Smeekkii tii hooceess dda kaazeess daa onne namma baas niisttta nee verujjuu🤣🤣

Zamisli da im kazemo da je nebo plavo ili more je slano. Sta bi se desilo?
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: nn027

Mislim sta reci za Jasnine komentare? Ponekad mi ih bude i zao kad vidim kako ih valja. Mukice nhissu one khrive khriva jhe "mhajka prihrrodha i othac ka...sta".

Da izmenim...volem vas obe!!!!šŸ¤—
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MINA1971

Bozee Smeekkii tii hooceess dda kaazeess daa onne namma baas niisttta nee verujjuu🤣🤣

Izgledaaa🤣 jos kazu evo ovvii Makanoviii fanoviii🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ihihhiih iskocio i moj ,nema cekanja fala ti boze...Ne bi bilo lose da malo menjate nadimke gde god se udje uvek isto,bojim se da ne pocnu da nam pisu get a life šŸ˜†

A kako ce nam ti znati da kazu get a life sem ako non-stop ne prate sta mi radimo 🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Kad padnes u depru svratis u komsiluk na 5 minuta i preporodis se. Nisu ni svesne koja su one terapijašŸ˜‰

A bas ta mrshava je u svako corbi mirodjika ,kako li sve to stignej kad ovde pametuhe vasceli dan i noc...a jes dosadla majkooo😔
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Znaci bice zalecavanja. Vi u zasedu pa da me odbranitešŸ˜‰

Paartneru tii znnas daa tii jaa cuuvam leeda neego sam tii saamo reekla daa znnas zaa evventuallnu oppasnost
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa nisam ni ja nesto preterano, rekla sam da je dobar glumac ali da je sa Prats bio savrsen, pa sto, to i jeste moje misljenje, nisam nista sl*gala

Ja sam se samo zezala😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Moze. Obozavam ovu pesmu!!!šŸ‘šŸ¤—
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

E a sto mi lepo kad vidim dva EXYU topika na prvoj strani ,prosto pokazuje koliko su odusevljeni novonastalom situacijom i bikuljinim dolaskom 😃

Poneki topik im dozivi da ima vise od dve strane jedino ako neko od nas u njemu neso napise. E onda navale , pa se raspisu. Upljuvase se da dokazu kako se u BV nista nije promenilo.