EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63.1k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: MINA1971

Lovvee jja samm juutrooss tuu osttaviillaa komentteerr i nijje mmi izasaoo i to na ingliss i u trii kkadaa ssamm poslla kucii jeedvva da jee imaoo koji 👎🏼 Kadda samm malopree uslla da vidiimm da lli suu objaaviilli ummallo see nissamm slooogiirrallaa pa niijjee iimm dossttaa stoo lazuu na vatoovvee negoo ii kraduu naa milioonee😉

Kradu Mina, lopine su teske, i ja kada sam popodne pogledala Bikica je bila prva odozgo, i sada malopre isto, a sigurna sam da su ljudi jos pisali, znam za sebe, jos sam tri komentara stavila i trudila se da budu kratki i jezgroviti, na engl. al djabe. Ovi crveni pljuvaci su nakucali na 81 i svi su komentari zatvoreni. Koga oni to farbaju, 😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Hoce valjda, a i oni repriziraju, sve po pet puta😃

!
Sladjo nova sema! Nema reprize!
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Do kraja ces ti, jos progovoriti hindu.😆😆

Sve je moguce😆

MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Naddoo kkaazeemm jja opadda imm veecc ssad glledanoostt a niisuu nni onii nistta boljii od oviihh ssa istookka isttoo ttii jje too s...nje😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Post postavio neko kao svoj prvi, cuj, mi se zakovcavamo niz ledja. Mogu da joj rade sta hoce, oblace, svlace, snizili joj ton glasa posle kritika da vristi, sta hoce mogu da joj rade, ona je jednostavno ruzzna da bude ono sto se predstavlja da igra i to ne moze biti tako, niti ce je gledaoci prihvatititi, Od svih zenskuh likova u seriji ona je objektivno najrruzznija i to ne moze tako opstati, a naravno da je voli njeni najmiliji, ona ne radi ona ovo za nista, nego za pare, a i da je podrzava, onaj ko je doveo i to je jasno kao dan.

Samo nije jasno, kako ne shvataju da je nece publika u ovoj ulozi. Mislim da je ovoj glumici, kako se vec zove nije ni vazno, ucinjena medvedja usluga za njenu dalju karijeru, ali ona kao da toga nije svesna. Vreme ce pokazati da sam u pravu, samo mene to ne zanima kao lanski sneg, njega se jos secam, jer nikada nije bilo vice hladnoce nego prosle godine, Ibar bio u santama leda koje su ljudi gazili.
Sto mi idu po ganglijama sa ovom propagandom, koju ne znaju da vode i izazivaju stalno kontra efekat, ej, ljudi mi smo, bre, navikli na mnogo visi i i suptiliniji nivo prppagande, sa merom. Ovo je strasno.😃

A znas sta je jos interesantno meni kod ove sacice jadne koja se upo*no trudi da po IF odbrane bikulju kako su odusevljene njenim likom i delom i svesrdno je brane od nas kako nema smisla sto je tako pljujemo, Ja sam jos ranije nna ft narocito zapazila 2-3 ,Jasna ce sigurno znati koje su to, koje su toliko pljuvale Makana da je strasno bilo za poverovati da to zene mogu pisati, ali kroz zavijenu formu naravno, upotrebljavale su umetnicka imena, pa je cak jednom jedna rekla, slobodan moj prevod, da bi Shiv trebao da je sutne u dupe, ja sam cak kasnje dok smo pravile jos exkurzije ostavila kom. posto su one zabadale nos u svaki thread posvecen odlasku Makana, da se tu ne radi o tome da one vole seriju nego da mrze Makana i zato zabadaju nos na svakom mestu gde smo mi, evo i ovo sad dokazuje to, ne interesuje njih serija jer da su i malo normalne shvatile bi da serija i prica vise ne postoje, nego im je i dalje krivo sto ljudi toliko vole Makana, a zasto je one toliko mrze, to samo one znaju
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3491017

Evo link za novi topik sto je Dal napravila...
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

http://www.emirates247.com/entertainment/anandi-who-dared-to-replace-pratyusha-on-balika-va

Kradu Mina, lopine su teske, i ja kada sam popodne pogledala Bikica je bila prva odozgo, i sada malopre isto, a sigurna sam da su ljudi jos pisali, znam za sebe, jos sam tri komentara stavila i trudila se da budu kratki i jezgroviti, na engl. al djabe. Ovi crveni pljuvaci su nakucali na 81 i svi su komentari zatvoreni. Koga oni to farbaju, 😡

Love ja sad usla nakon 1h ponovo ovde kad sta vidim imam 54 disklajka,a nisam imala pre toga nijedan...uzas
Edited by Bikica - 12 years ago
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Sluussajj Smeekki akko sii tii ovoomm aduttuu dalaa mojuu adresuu ce da padnee dobrro tepanje🤣🤣🤣Staa onn imma dda gleeda mooj profiill ii blsa,blabla.Objasnii molimm tee coveku da ja nisam poliigloota veecc loopovv sttoo pozajmljjujjee tuudjjee koomeentttarre.I dda mmii see skinne saa goollogg ziivootta koo biikulljja ssa Papuuaa kko dda jja neemaamm dovoljnoo proobllemma i bbez njegga-njee hebem lig a sta je🤣🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: MINA1971

Naddoo kkaazeemm jja opadda imm veecc ssad glledanoostt a niisuu nni onii nistta boljii od oviihh ssa istookka isttoo ttii jje too s...nje😡

Sve ce ici nekako dok im Bikulja ne stigne. U kombinaciji sa pricom bez price , sa gomilom nebuloza, sa farmom i velikim bratom, prolece, basta ...Mislim da ce to biti kraj BV na ruzicastoj! Samo ne znam koliko jos ima epizoda do Bikuljinog dolaska.
Edited by nn027 - 12 years ago