EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 2

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

67.9k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

I ja odoh... evo maske za spavanje, za sve devojke 😉 laku noc!

Edited by olla - 12 years ago
Cica thumbnail
Evo ih nasi ljubimci, a malo nize desno glasanje za serije, BV je druga, i to je visoko, 😡

http://colors.in.com/in/videos/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte/anandis-attempts-to-confess-her-love-for-shiv-balika-vadhu-30189.html

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Kad sam tu..da se javim...😉

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Dakle, definitivno cu kompjuter da

ostanem zaglavljena na 147 i ni makac a taman Jasni da kazem kakvi da odustanem, neprijatelji no pasaran, sad cu da se zapljunem i ja
jadra211 thumbnail
e drage moje, koja je ovo nestasna basta, ma nema je na svetu celom... pa ja cu da lipsem k'o magare a kobajagi sam neka plava Zumbulka pa kako da mirisem kako da prezivim ovaj atak na moje zdravlje... 😆😉😛 ... bas ste nevaljale, nikad brze nije pao neki topik cini mi se... a meni ostalo jos od 19.-og pa preko 20. i 21. i 22. i 23. i 24. sve sam nesto polovicno stizala, evo sad baldisem definitivno!!! imajte bre malo samilosti prema nama sporijim trkacicama... 😕 malo se ja zzz... ustvari me mnogo uveseljavate i drago mi je sto sam deo ex-yu ekip... I love you bre po JUS-u (i ostalim vazecim normama... mislim ono 4 posta ili bese 3 zaboravila sam 😉) ... 🤗 za sve vas
SOFFI007 thumbnail

Mina vam je pozelela laku noc iz corke 😭..

A i ja vas isto pozdravljam, lakos nocos ❤️
mima88 thumbnail
Evo i mene malo suput zalutah ali se iskobeljah zapljucnu se i laka nocos i od menw. Makan je kako god da pogledas ZAKON
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Odoh ja,laku noc ❤️

Masala, Jeco 🤗, spavaj sreco, toliki si posao odradila, zasluzila si da malo dremnes pa sutra opet u nove radno-umetnicke pobede!!! Pratimo te u stopu! I naravno, obozavamo Makana ❤️
doka1709 thumbnail
Devojke pa vi pisete brzinom svetlosti😛 Ja tek citam 120 str prethodnog topica! Valjda cu vas stici Evo Slicice sa Gininog signature, Raspametila me je😳😳😳

Cica thumbnail

Originally posted by: SOFFI007

Mina vam je pozelela laku noc iz corke 😭..

A i ja vas isto pozdravljam, lakos nocos ❤️

Mina stalno tamo, ajde i za nju da pravimo neku peticiju, da nam se sto pre pridruzi. 😛