EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #23 - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.6k

Users

35

19.5k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago
Inace neko je pitao oko peticije...Muku (Malika) planira ako skupi dosta potpisa da onda kontaktira ove iz onih veesti esebeese i esebebe...razumete me😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Bikice 🤗 za tebe nema tajni! Ti sve znas!!😉
E sad mi je drago sto sam se ubila trazeci ovaj link!!

Tako je draga🤗Davno sam procitala jednu pricu...mozda se isprica nekada, cucemo😉
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Bambina

Smeki, mmoramo da cekamo na odobrenje od modrt. 😕
Ja sam posl. jedno 6-7
jedva nadjoh na netu, nema ih uopste puno 😕
a mora da je min, dimenz. 500x500
Bikicine ce biti savrsene ❤️
Biki molim te baci im koju 😉

A gde Tinice mislis ja sam ubacila tamo gde Jasnica rekla na njen profil mnogo slicica..bar 15 kom
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

A gde Tinice mislis ja sam ubacila tamo gde Jasnica rekla na njen profil mnogo slicica..bar 15 kom

Nema nijedna Biki samo neke stare slike i samo 16 kom
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Inace neko je pitao oko peticije...Muku (Malika) planira ako skupi dosta potpisa da onda kontaktira ove iz onih veesti esebeese i esebebe...razumete me😉

Jedva. koliko ima , a koliko joj treba?
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: smeker

Nema nijedna Biki samo neke stare slike i samo 16 kom

Pa sta sam onda radila sad ubacivala ko luda jos mi u levom gornjem uglu ocitavala se ..znaci ubacena a opet stoji na 16 kom ne razumem
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: saska

Jasnice, pa sta ti je, ja sam starija od tebe, zadovoljna svojom decom i svojim zivotom jer sam sve uradila svojom voljom,i taj razvod je bio moja odluka, imam dobre prijatelje, ali me ludo nosi ta ideja o njima i zato sam ovde, s vama i cini mi se ponekad kao da vas sve duze poznajem nego moje drustvo iz realnog sveta i lepse mi je s vama i da mastam i da se smejem, da delim tugu, da se borim za Makana i da se nadam.

Ta ideja o njima, sanjarenja i mastanja su nas i dovela ovde gde smo, da svi osecamo i disemo kao jedan, zajednicka zelja da posle ove tuge budemo srecne i zadovoljne konacnim ishodom.
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Bikice ovde:
ima samo sesnest slika, a to je strana njenog faannn klba. Confused
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Da se podsetimo

Glavna glumica serije Mala nevesta, Pratyusha Banerjee nedavno je bila meta spekulacija da ce napustiti seriju koja joj je donela planetarni uspeh.

Pratyusha kaže da nema nameru da napušta ulogu Anandi, te da uživa u plodovima svog rada. "Ova telenovela donela mi je mnogo toga dobrog. Poznata sam, mogu sebi da priuštim ono što je mnogim mojim sunarodnicima nedostupno, a planiram i da kupim novu kucu negde u blizini Bombaja," otkriva ona.

Indijski mediji navode da je njena najveca konkurencija Sriti Jha, koja tumaci ulogu Gange, a Pratyusha o njoj ima reci hvale: "Ona je sjajna glumica tumaci znacajnu ulogu, ali me ne plaši, jer svi znaju da Anandi nema konkurenciju."

P.Ž./Tracara
I tako je ona sama otisla , aha i cuskije su padale ceo dan...
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: saska

Ja sam sve to isto htela da pitam, ja nemam pojma o toj odbacenoj nista, vec sam par puta pomenula sem par epizoda, sta se to desava ?

Moja maa je prat na teve a meni je dosadna seria ,neznam zasto ali vise volim da pogledam seriju sada mudbalu cak sam na jednom sajtu nasla prevod na nas jezik.😆