EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #23 - Page 6

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.6k

Users

35

19.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Jasnice, pa sta ti je, ja sam starija od tebe, zadovoljna svojom decom i svojim zivotom jer sam sve uradila svojom voljom,i taj razvod je bio moja odluka, imam dobre prijatelje, ali me ludo nosi ta ideja o njima i zato sam ovde, s vama i cini mi se ponekad kao da vas sve duze poznajem nego moje drustvo iz realnog sveta i lepse mi je s vama i da mastam i da se smejem, da delim tugu, da se borim za Makana i da se nadam.

Isto osecam veruj mi 🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo citam vas i vidim treba Nadi i Mimi neki biznis plan sa guz papirom..
A ti Smek..za ovaj rec ce izedes..http://youtu.be/aFI5x3sPAbo i nas Manca ovako sad luduje po kafanama..nemoze da izbaci Zone iz glave...😳

Mozda i nas Manca luduje do zore😉 slusaj bre nas Manca je bre sa Zone zajedno u kafanu😃
Edited by smeker - 12 years ago
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Kao i svaka prava Alisa... malko sam lutala ovih dana... po nekoj zemlji strasnih cudesa...😲
I nisam znala bas najbolje ko sam i gde sam...
Cinilo mi se da sam u nekom ruznom snu...🥱
Negde usput sam nasla bojice i pocela da saram razne slike... svuda... 😊

I sad evo cekam da se na kraju iz ruznog sna probudim...
Tako biva na kraju, zar ne?😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: smeker

I ja sam Jasna zaludjena tom idejom,i veruj mi ponekad toliko verujem u to da se zamislim da li mi je dobro.Mislim da tu ipak nesto postoji mozda nisu u vezi i to nisam sigurna da nisu ali ajde kazimo da nisu ,ali da se svidjaju jedno drugom to je sigurno.Ovo sam napisala najozbiljnije bez imalo sale,bez obzira koliko lupam i kazem svasta pogotovu kad me ovaj Papu iznervira😕

Volim te smeki!!!🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Evo citam vas i vidim treba Nadi i Mimi neki biznis plan sa guz papirom..
A ti Smek..za ovaj rec ce izedes..http://youtu.be/aFI5x3sPAbo i nas Manca ovako sad luduje po kafanama..nemoze da izbaci Zone iz glave...😳

Pa gde si Dal ? Virus se siri a moj poslovni partner i ja bez biznis plana. procicce nam prol ovaj sansa za biznis 😉
Edited by nn027 - 12 years ago
m.magdalena thumbnail
Joj kakva bezvezna epizoda,a takve ce biti i sve naredne! Tesko ce se tu razviti neka hemija i videti neka emocija...jednostavno nema vise sta da se vidi! Tako mi je zao sto su nam ovo priredili...ja vise nemam zelju da ovo gledam,jedina emocija koju ova serija trenutno budi u meni je ogromno razocarenje!! Danas nisam mogla da gledam ni epizodu na Pinku,nije mi vise to to,jos se vise rastuzim kada znam sta sledi nakon ove bajke...😒
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: saska

Jasnice, pa sta ti je, ja sam starija od tebe, zadovoljna svojom decom i svojim zivotom jer sam sve uradila svojom voljom,i taj razvod je bio moja odluka, imam dobre prijatelje, ali me ludo nosi ta ideja o njima i zato sam ovde, s vama i cini mi se ponekad kao da vas sve duze poznajem nego moje drustvo iz realnog sveta i lepse mi je s vama i da mastam i da se smejem, da delim tugu, da se borim za Makana i da se nadam.

Hvala i tebi i nadi na razumevanju 🤗 jos iscitavam da se ne ljute cure ako ih ne spomenem 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: alisa112

Kao i svaka prava Alisa... malko sam lutala ovih dana... po nekoj zemlji strasnih cudesa...😲

I nisam znala bas najbolje ko sam i gde sam...
Cinilo mi se da sam u nekom ruznom snu...🥱
Negde usput sam nasla bojice i pocela da saram razne slike... svuda... 😊

I sad evo cekam da se na kraju iz ruznog sna probudim...
Tako biva na kraju, zar ne?😉

Biva Alisa Biva. Sve sto pocne mora jednom i da se zavrsi.
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Zapljuvavam se ovog trena... Jeco, da li mi dozvoljavas ... sad je svejedno, vec sam iskopirala...

Jasnice draga, ❤️ si, iako volim zelenu boju najvise od svih boja na svetu, jos danas sam u neko doba snimila tvoju crvenu i skakala sam u sebi (da me ne cuju komsije)... tako ti lepo stoji ta crvena boja i ide ti uz boju glasa i otvara te u struku (e ovo poslednje mi se cini najbitnijim) 🤗

Inace, stvarno ne znam sta da radim sa vama nestasnim farmerskim devojkama, prosto me zzze
zzzate toliko... pa nisam ja da prostite ona tamo bikuljetina bre, opet vas jurih ceo dan pa sam morala da izadjem do malopre ali cvrc nema vas tamo nego ste se vec doselile na farmu... ma idi... pocela sam da vatam ponesto i evo sta vam dugujem ali vise ne znam ni od kad ni iz kog ali znam da je to ovo (a u medjuvremenu kad nadjem jos svasta nesto, mozda cu opet ovako dati grupni kom):

kopica na str. 58 nedirajkravudokspavaodusevljena sam pustalanekoliko puta 🤣

smeks na str. 59 - pa zar nismo rekli da cemo se ispapuisati 😕

saaska na str. 60 - zljebesta bikulja, pozdravi babu 🤣

kalimera na str. 96 - pozdravljam ti i ime i prezime bikulja kezic 🤣

smeks - ljubim te u smesuljka sa povrackom 🤣

ma vi ste moje najdraze devojcice, a naravno omiljeni farmeri su mi Makancic Kaka i Papuicic
... sad... ne znam dal sam negde prosisala, to cu tek videti kad vas iscitam detaljno

PS: Veceras mi mama rekla da su joj u seriji Odbacena dosli u goste Anandi i Jagi u sadasnjem izdanju, pa ona misli (pazi molim te, ona misli...) da je u tome fazon... znate li nesto o tome?
nn027 thumbnail

Originally posted by: m.magdalena

Joj kakva bezvezna epizoda,a takve ce biti i sve naredne! Tesko ce se tu razviti neka hemija i videti neka emocija...jednostavno nema vise sta da se vidi! Tako mi je zao sto su nam ovo priredili...ja vise nemam zelju da ovo gledam,jedina emocija koju ova serija trenutno budi u meni je ogromno razocarenje!! Danas nisam mogla da gledam ni epizodu na Pinku,nije mi vise to to,jos se vise rastuzim kada znam sta sledi nakon ove bajke...😒

I ja sam prvo odlucila da ne gledam epi na Pinku. Onda sam poslusala devojke i nastavila da gledam. Za mene ce se serija zavrsiti kad Prats ode. Sada uzivam i dok gledam i dok citam svaku njihovu rec. Tugu sam gurnula negde.. za kasnije. Znam da ce doci