Isto osecam veruj mi 🤗
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
Isto osecam veruj mi 🤗
Sad sam odgledala reportazu sa snimanja. Nemoj neko slucajno da mi kaze da tu nema nista. Pa ja moje muske prijatelje nisam tako dodirivala. Kad kazem prijatelje mislim stvarno na prijatelje. Kad jos tome dodate da je to Indija. Vauuu. Stojim iza toga i tacka!
Originally posted by: Serviana
Inace da vam svima otvoreno kazem. Sve ste mi ko sestre pa cu s vama da podelim. A ovi sto spijuniraju mogu samo da mi se sagnu...
Ja sam skroz zaludjena tom idejom o Mapu i kad bi sad cula da ima nesto rl rekla bi ko hebe seriju, napravila bi zurku i odvalila se ko majka... Zasto? ne znam! Meni licno ni u dzep ni iz dzepa ali tako se osecam.
A posto sam se preterano vezala za tu ideju, za mene bi zapravo idealno bilo da se sad jedno od njih dvoje venca s nekim , bilo kim, da se meni slomi srce (da da to ce da se desi neminovno) i da onda odbolujem i posle toga oteram sve u q i nastavim svoj zivot.
Ja ne znam koji je meni. Imam posao i cool sefa, imam divnog muza, zivim u PRELEPOM gradu koji je prepun istorije i prelepih gradjevina i koji nisam jos ni istrazila kako treba, a mene zahebavaju njih par glumpavih indijanaca (razumete me)...ma sad bi prebila te CV😡
A vas volem, bas kao sto volem Makana i Papua (a volem ih puno) i zato sam tu i volem da se borim sa vama rame uz rame, i ponosna sam na vas!!!🤗
Eto jedan duzi post od mene😆
PS: Veceras mi mama rekla da su joj u seriji Odbacena dosli u goste Anandi i Jagi u sadasnjem izdanju, pa ona misli (pazi molim te, ona misli...) da je u tome fazon... znate li nesto o tome?
@ JadraKako bre ne razumem?Kako u sadsnjem izdanju i u kom svojstvu su dosli u seriju,mislim sta tamo traze ? Jel gleda na netu ili na prvoj?
Originally posted by: jadra211
Zapljuvavam se ovog trena... Jeco, da li mi dozvoljavas ... sad je svejedno, vec sam iskopirala...
Jasnice draga, ❤️ si, iako volim zelenu boju najvise od svih boja na svetu, jos danas sam u neko doba snimila tvoju crvenu i skakala sam u sebi (da me ne cuju komsije)... tako ti lepo stoji ta crvena boja i ide ti uz boju glasa i otvara te u struku (e ovo poslednje mi se cini najbitnijim) 🤗
Inace, stvarno ne znam sta da radim sa vama nestasnim farmerskim devojkama, prosto me zzzezzzate toliko... pa nisam ja da prostite ona tamo bikuljetina bre, opet vas jurih ceo dan pa sam morala da izadjem do malopre ali cvrc nema vas tamo nego ste se vec doselile na farmu... ma idi... pocela sam da vatam ponesto i evo sta vam dugujem ali vise ne znam ni od kad ni iz kog ali znam da je to ovo (a u medjuvremenu kad nadjem jos svasta nesto, mozda cu opet ovako dati grupni kom):
kopica na str. 58 nedirajkravudokspavaodusevljena sam pustalanekoliko puta 🤣smeks na str. 59 - pa zar nismo rekli da cemo se ispapuisati 😕
saaska na str. 60 - zljebesta bikulja, pozdravi babu 🤣
kalimera na str. 96 - pozdravljam ti i ime i prezime bikulja kezic 🤣
smeks - ljubim te u smesuljka sa povrackom 🤣
ma vi ste moje najdraze devojcice, a naravno omiljeni farmeri su mi Makancic Kaka i Papuicic
... sad... ne znam dal sam negde prosisala, to cu tek videti kad vas iscitam detaljno
PS: Veceras mi mama rekla da su joj u seriji Odbacena dosli u goste Anandi i Jagi u sadasnjem izdanju, pa ona misli (pazi molim te, ona misli...) da je u tome fazon... znate li nesto o tome?