EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 63

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Jesi ti cula sta je Papu rekao? Da znam da li da ga merzim ili sta!

Govori !!! Sta je rekao ???
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobro jutro, dobar dan!
Ostavila sam koju pametnu ispod bikuljinog portreta. Toplo senadam da ce u pauzi snimanja , onako iz dosade ona i njena vajna prijateljica baciti pogled na sve ehvalospeve njoj napisane.
Tek da dobije elana za dalje djipanje.
Dal sto se tice ideje za novi topik, savrseno. Znas da sam veliki fan emisij za poljoprivrednike a stocarstvo mi je omiljena grana.

Hvala Nado,ti si mi bila najveca inspiracija..Devojke, pa vi ste moje muze,kako do sada niste to ukapirale..🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Sta sam uradila😭

Jos pitas..znas ti dobro,nemoj da mi se pravis naivna..sad cu pustim Dzekija da te ujede..😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Evo sta je Papu rekao u videu:

Papu: iiskreno da vaam kazem sve se desilo iznenaada tako da nemam posebnih planova kaako da je doceekamo tj kaako da jooj pozeliimo dobroodosliicu. Siguuran saam da cee je ljuudi lepo docekati i da ce uuraditi dobaar poosao.

Tako su mi prevele ove moje i svideo im se njegov komentar...kazu da je bio zvanican i diplomatski...kaze da je njegov intervju kao da su pitali direktora upravnog odbora sta misli o svetskom trzistu...opet ga vole...

Sta vi kazete?
Edited by Serviana - 12 years ago
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Govori !!! Sta je rekao ???

Evo ti gore...cekam da cujem sta mislis...meni se dopao deo...mislim da ce je ljudi lepo docekati (u fazonu ljudi oni drugi, ne ja)
Daltoni thumbnail

Papu: iiskreno da vaam kazem sve se desilo iznenaada tako da nemam posebnih planova kaako da je doceekamo tj kaako da jooj pozeliimo dobroodosliicu. Siguuran saam da cee je ljuudi lepo docekati i da ce uuraditi dobaar poosao.

Tako su mi prevele ove moje i svideo im se njegov komentar...kazu da je bio zvanican i diplomatski...kao neki direktor upravnog odbora...opet ga vole...

Sta vi kazete?

Kazem,nemoj i ti da pocinjes da mi sifriras..da te ne prebijem..
Daltoni thumbnail

Evo ti gore...cekam da cujem sta mislis...meni se dopao deo...mislim da ce je ljudi lepo docekati (u fazonu ljudi oni drugi, ne ja)

Zasto tako mislis..ne, ja mislim da je covek lepo rekao da mu je sve jedno sa kime ce raditi,to je samo posao...i ogradio se..molim lepo..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Tako su mi prevele ove moje i svideo im se njegov komentar...kazu da je bio zvanican i diplomatski...kao neki direktor upravnog odbora...opet ga vole...

Sta vi kazete?

Meni je to sasvim OK. A ja sa diplomatskog recnika (poliglota sam u pokusaju to se zna) vam prevodim izjavu:
ko je dovodi taj nek joj i pravi dobrodoslicu, zatim, svi cemo biti pristojni jer smo pre svega profesionalci. A ja bih dodala i ovo: djavo ce vam biti kriv kad shvatite da ste sve zahjebali - to je pomislio!!!!!

Daltoni thumbnail
Za sve ljubitelje zavera ..http://youtu.be/7gGPqvo6Gzc 😡😡😡 Alo bre..
Daltoni thumbnail
Hocu da vidim link..reci su samo reci..hocu da mu vidim ruke,oci..polozaj tela..