Ja imam resenje. Da spasimo Papua sto nhebi bikhulju mislim hmm hmm pa znate ,cule ste za vhestacko osemhenjavanje. Medicina veterina sve mu to dodje slicno, tako da za izvodjaca radova nije problem.
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
101 ways to patau your pati
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
What's next? (Multiple votes allowed)
The Pilot Pirates | Book Talk Reading Challenge 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
DADI AS BOOTH 1.10
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Which faces u r fed up of watching
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Ja imam resenje. Da spasimo Papua sto nhebi bikhulju mislim hmm hmm pa znate ,cule ste za vhestacko osemhenjavanje. Medicina veterina sve mu to dodje slicno, tako da za izvodjaca radova nije problem.
E da mi neko rekao ikada da cu plakati zajedno sa Jagdisem... gledam Pink, svadbu, place Jagdis , placem ja. Ali nesto sto rece on, nikad jacu tezinu nije imalo '' bila si uvek drugacija od ostalih i posebna, i danas si ostala ista ''
Ih Mima da je za ovih nasih dvoje ljubica,za svaku njihovu noc,zidala bih svojim rukama novu radionu,a zza onu bikulju dovoljno je i drvo da je privezem...🤣
uoopce neelazes mii imaademo 26 eura a za bikuljicucikuljicu nismmo joos naapunile nidvadeset😃
Al' Mima da znas ja cu se na ovom broju zadrzati jos nekoliko godina, pa sta ako bikulj ima 26 lele ja mogu da lazem jos dugo 🤗
Ja stigla iscitala sam vas,al sam zbunjena totalno ,trebam li da gledam seriju ili ne ? Po onome sto sam uspela da skontam ne treba ni wu da citam 😕
Prva informacija ,mnogo su oduzili sa njihovim susretom ,da nece mozda i njega da promene tako pise,i da na forumu In mnogo kritikuju bikulju.Gde to ja nevidm
ma Suncice2, nismo preterali, prosto se zezamo, da bih lakse podnelii poraz koji moramo da pretrpimo, Pratisinim odlaskom... a sto se tice Zike on ce jos postati nasa maskota, on ce ustvari biti nas fan a ne fan "male neveste"...meni se dopada sto smo toliko duhoviti, a najradije bih izujedali onog scenaristu..to samo znaci da imamo fantasticnu kontrolu nerava...
Mishel.pojela bih i onog producenta i scenaristu i sve skupa ove tupave Indijce.Pamet im pomeraju i prave od njih budale,a oni ko debili cekamo intimne scene.Kakve intimne scene u Indiji.Što smo ih gledali sa A.i Š. to je sve.Samo romantika,a je za Indijce intima.Vidim pocinje da im pada gledanost serije.dao Bog da im se skroz sroza rejting.To su i zaslužili.Ova T ko buzdovan Marka Kraljevica.
Ja stigla iscitala sam vas,al sam zbunjena totalno ,trebam li da gledam seriju ili ne ? Po onome sto sam uspela da skontam ne treba ni wu da citam 😕