🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
Geetanjali to die?
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Ahaan’s next with Sanjay Bhansali? 🔥
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
And Janhvi gives another flop!!
Kajol, Ayan & Rani at their Durga Pandal.
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
101 ways to patau your pati
Kod naas naajavljujju neezeljenu
Znas sta ja mislim. Kad su poceli sa ovim terminom emitovali su oko dve dnevno. Sad su opet spali na jedva jednu. Cekaju da vide sta ce se sa serijom desavati kod domacina i daju sebi dovoljno vremena da mogu da reaguju. A alternativa fala bogu imaju.Ekrem im je glavni.
Saska draga a i ostale devojke...mojoj tuzi nema kraja sto privatno ,sto zbog nase drage Anandi..sve mi se skupilo...ali se borim..nekako...kako...samo ja znam
Poenta naseg nastavka druzenja je..da zajedno prebrodimo ovo sve...mozda nam se i ukaze u medjuvremenu neka prilika...ako neki dodju k'sebi nadam se da znate na koje mislim..,drugo da ovo druzenje shvatimo kao vrstu zabave ,relaksacije..toliko smo se zblizile...Sledece..jos na pinku traju nase epizode..samim tim imamo nesto i lepo za gledati i komentarisati a i slika od mene bice samo nasih...Ja se jedva drzim..borim se sama sa sobom...molim vas pridruzite se i vi sa mnom..zajedno da prevazidjemo ovo sve..uz nase drage Ansh.
jeddan🤗 za geeneraciju
Ja bas mislim da je Shmekicin muz s malo reci rekao mnogo, ne diraj muza Shmeki,da nije on Tenak 🤣
,
Nema Dadi tamo u "pupi" nista 😭Jest mrsavica,al uvijek je malo pupcica imala!! 😆Mada bih voljela da ju je Papu negdje u cosku spopatrljio😳 😉Ih ko bi onda bio sretniji od nas ,nevazno bi nam bilo sto roda nece sletjeti u BV,vec u njihovo privatno gnijezdo...😃Dadi dobro si vidjela,nesto on njoj kradom sapuce,,,eh da nam je znati...
Ma nisam izgubila Nadu , a ni Veru (moja najbolja prijateljica vec 30 god. zove se Vera-da ne poverujes). Lepo je Bobicka rekla "Suze su OK". Bice mi sad vljda lakse , bar neko vreme