EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 35

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Obavest nas ako procitas sta pametno, mislim ako odes tamo.

Vazi😛
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Znas sta ja mislim. Kad su poceli sa ovim terminom emitovali su oko dve dnevno. Sad su opet spali na jedva jednu. Cekaju da vide sta ce se sa serijom desavati kod domacina i daju sebi dovoljno vremena da mogu da reaguju. A alternativa fala bogu imaju.Ekrem im je glavni.

Kod naas naajavljujju neezeljenu
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Saska draga a i ostale devojke...mojoj tuzi nema kraja sto privatno ,sto zbog nase drage Anandi..sve mi se skupilo...ali se borim..nekako...kako...samo ja znam

Poenta naseg nastavka druzenja je..da zajedno prebrodimo ovo sve...mozda nam se i ukaze u medjuvremenu neka prilika...ako neki dodju k'sebi nadam se da znate na koje mislim..,drugo da ovo druzenje shvatimo kao vrstu zabave ,relaksacije..toliko smo se zblizile...
Sledece..jos na pinku traju nase epizode..samim tim imamo nesto i lepo za gledati i komentarisati a i slika od mene bice samo nasih...
Ja se jedva drzim..borim se sama sa sobom...molim vas pridruzite se i vi sa mnom..zajedno da prevazidjemo ovo sve..uz nase drage Ansh.

Biki,svi smo uz tebe..Ja sam tu ..i ne ostavljam te da sama tugujes..🤗
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: mima88

jeddan🤗 za geeneraciju

Al' Mima da znas ja cu se na ovom broju zadrzati jos nekoliko godina, pa sta ako bikulj ima 26 lele ja mogu da lazem jos dugo 🤗
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: saska

Ja bas mislim da je Shmekicin muz s malo reci rekao mnogo, ne diraj muza Shmeki,da nije on Tenak 🤣

Eee,pa daaa 🤣 Smeki,odaj nam tajnu 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Nado, 🤗 ponasaj se u skladu sa svojim imenom❤️

Ma nisam izgubila Nadu , a ni Veru (moja najbolja prijateljica vec 30 god. zove se Vera-da ne poverujes). Lepo je Bobicka rekla "Suze su OK". Bice mi sad vljda lakse , bar neko vreme
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

,

Nema Dadi tamo u "pupi" nista 😭
Jest mrsavica,al uvijek je malo pupcica imala!! 😆
Mada bih voljela da ju je Papu negdje u cosku spopatrljio😳 😉
Ih ko bi onda bio sretniji od nas ,nevazno bi nam bilo sto roda nece sletjeti u BV,vec u njihovo privatno gnijezdo...😃
Dadi dobro si vidjela,nesto on njoj kradom sapuce,,,eh da nam je znati...

Tako je generacijo...👏 a sapuce..da ce i njihovo prahvo venchanje biti ovakhvo😆
Edited by Bikica - 12 years ago
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ma nisam izgubila Nadu , a ni Veru (moja najbolja prijateljica vec 30 god. zove se Vera-da ne poverujes). Lepo je Bobicka rekla "Suze su OK". Bice mi sad vljda lakse , bar neko vreme

Eto, vidis 🤗
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Ja sam svoju fazu najdubljeg razocarenja resila na nacin sto sam spremila one njihove cuvene Jalebi.
Ko je probao da ih pravi znace sta pricam. Istopila sam jednu ciniju i jos jednu bocu iz koje sam ih istiakivala, sva se ispekla a deca kad su probala pitaju me sta mi bi da im to pravim!

Ako niste probale probajte. I pravite se kao i ja da vam se svidjaju (u stvari i nije tako lose).

Kako sam slavno prosla ostale slatkise nisam ni pomislila da probam da pravim. Zal mi ostala samo sto ne probah i onaj cubeni sangri!

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Alisa ja opet 😭

Nado 🤗 nemoj! Ti si NADA! ❤️