EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 39

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.2k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Nemoj ni da gledas ni da citas ja cu ukratko da ti kazem
Bikulja je danas zavijala do besvesti,bacakala se kao kkobbilletina,uz to je uspela da se vrati u An detinstvo,da odrzi govor.A percap spasice kkrrestalicino dete
Eto to je to uz narvano dobru reziju gde je prikazuju u najboljem svetlu,zaboravili su da ono sto je majka priroda dala nemoze da se popravi a da zamalo da zaboravim flesbekove scene koju je snimio i Makan e to mi je bio vrhunac svega. ETO pa ti vidi da li ces da gledas?

Hvala puno...necu da gledam ni da citam nisam mazohista,a pogotovo necu da vidim flesbekove gde je bio nas Makan,a sad ko gumicom obrisan...ne ne ja to ne bi podnela.
olla thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Maja86

Bikulju danas nisam ni pokusalaa da gledamm, od same pomislii na nju nije mi dobroo.

Samo za vas, mojih ruku delo, video, da se podsetimooo nase Anandi i Shiva.
Ko zeli nek pogleda

http://www.youtube.com/watch?v=1juA1iQj4y0&feature=youtu.be

I prevod delica pesme koji je u videu:

Pogledaj u moje oci, i videces koliko mi znacis,
pitaj svoje srce, pretrazi svoju dusu,
i kad me tamo nadjes, traziti vise neces...

Nema ljubavi kao sto je tvoja ljubav,
i nijedna druga ne bi mogla vise ljubavi dati...

Majo... Majo...
Slusaj, ja sam jaka devojka... ali ovo ti nije trebalo 😕
Prelepo je. A pesma savrseno pristaje...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Za rogove??? 😲
A sta je sa "vimenom"????? 😉😃

Kakvo vime crna Kopice, bikulja ima jajca i to poveca..zar ne zagleda na prvoj strani..ccc🤣🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
mima88 thumbnail
@ Nado jeest daa smmo pooligote al sta sad prelaazimo naa shiifre maalo see neesnalazim preevedi
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: cherrybaby

Ja pre spavanja odoh da odgledam Poaroa, makar jednu epizodu. Tu bar znam sta ce da bude: price sam odavno procitala sve a sigurna sam i da ce male sive celije sve da rese .
Laku noc vam zelim.
sutra ce biti lepsi dan. Ako nista drugo prolece stize sigurno. Mozda nas ono razmrda i udalji od compa.
Laku noc

Laku noc, predlazem ti da sanjas ovu Bikicinu kreaciju, kao iz snova je

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

😲 hebote, pa ova nova anandi, kad bude legla bit ce ko dormeo dusek.😲 Ma ni DIZELKA joj nije ravna 😲 ( moj stari bio zeljeznicar pa znam)

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Evo dokaza da smo sasvim normalne.
Procitajte ova dva komentara sa onog drugog foruma. Ja bih potpisala svaki

ma Suncice2, nismo preterali, prosto se zezamo, da bih lakse podnelii poraz koji moramo da pretrpimo, Pratisinim odlaskom... a sto se tice Zike on ce jos postati nasa maskota, on ce ustvari biti nas fan a ne fan "male neveste"...meni se dopada sto smo toliko duhoviti, a najradije bih izujedali onog scenaristu..to samo znaci da imamo fantasticnu kontrolu nerava...

Mishel.pojela bih i onog producenta i scenaristu i sve skupa ove tupave Indijce.Pamet im pomeraju i prave od njih budale,a oni ko debili cekamo intimne scene.Kakve intimne scene u Indiji.'to smo ih gledali sa A.i '. to je sve.Samo romantika,a je za Indijce intima.Vidim pocinje da im pada gledanost serije.dao Bog da im se skroz sroza rejting.To su i zaslu'ili.Ova T ko buzdovan Marka Kraljevica.

Boze..ma sve smo iste..evo placem od smeha..ove bi ih pojele za dorucak..kanibalke.. Hebote,jos smo mi i normalne..🤣🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Nemoj ni da gledas ni da citas ja cu ukratko da ti kazem
Bikulja je danas zavijala do besvesti,bacakala se kao kkobbilletina,uz to je uspela da se vrati u An detinstvo,da odrzi govor.A percap spasice kkrrestalicino dete
Eto to je to uz narvano dobru reziju gde je prikazuju u najboljem svetlu,zaboravili su da ono sto je majka priroda dala nemoze da se popravi a da zamalo da zaboravim flesbekove scene koju je snimio i Makan e to mi je bio vrhunac svega. ETO pa ti vidi da li ces da gledas?

Odlican WU sve sam shvatila i zamislila..👏
olla thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Saska, glavu gore, svi smo u istom raspolozenju, ostajemo da se druzimo i malo nasmejemu ovoj tragikomediji.
Evo, u svoj ovoj muci promenila si boju, pa cestitam, nije lako bilo stici do toga👏

Saskiceee 🤗 i od mene cestitkice!!!
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Jeli svima stigao link ,ajde da je oborimo s nogu kom😉