EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 92

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: m.magdalena

Dugo nisam pisala ali sam redovno pratila i vas i seriju 😊

Seriju pratim od prve epizode,i svaka epizoda mi je bar na kratko svakog dana bila beg iz stvarnosti. Mala nevesta tj.Anandi je lik koji nosi ovu seriju,njena zivotna prica je ono sto pratimo od samog pocetka, njeno odrastanje,sve njene uspone i padove dozivljavali smo kao stvarne i prozivljavali zajedno sa njom. I napokon kada smo poceli da uzivamo u jednoj divnoj ljubavnoj prici,kada je cela ta prica koju pratimo toliko dugo dostigla svoj vrhunac,desilo se sve ovo. Jako sam razocarana ovom situacijom,jer jednostavno za mene vise to nije TA serija. Ovo je neka druga prica,druga serija...😔 Zao mi je sto su nam priredili ovo razocarenje,jer cak i da je ova glumica lepsa i bolja(sto nikako nije) to jednostavno nije Anandi,i ja se licno osecam kao da je lik Anandi odjednom nestao,kao da je dosla neka druga zena za Siva,i da pocinje neka druga prica u kojoj vise nema Anandi,tako sa kod mene serija ne moze vise da probudi osecaj i emocije koje je sa sobom donosila svaka epizoda BV do prosle nedelje. 😔
Danasnju epizodu sam "pretrcala" iz radoznalosti,i sta da kazem sto se mene tice BV je zavrsena. Ne kazem da necu propratiti i neku od narednih epizoda cisto da vidim kakav su zavrsetak smislili,ali jednostavno to vise nece biti to. I mozda ne bi bilo lose da se kraj serije ubrza da nas ne maltretiraju vise!! Dosta je bilo. Veliki pozdrav i jos jecnom svaka vam cast na svim komentarima,druzenju na ovom forumu i svom naporu koji ste ulozile da ova serija opet dobije svoj smisao!😊

Hvala ti na javljanju, i kao sto i sama vec znas i citas,sve mi se isto osecamo..Jedini razlog sto smo jos uvek ovde jeste prijateljstvo koje smo izgradile ,i na tome hvala seriji, sada nam jedino preostaje da ih kaznimo sto su nam otrgli jedan lepi san, jedno lepo druzenje i zajednicko sanjarenje..
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: saska

A posto sam skapirala da u borbi za Makana mogu da se pozlatim sad cu reci da puno volim Makana

Cestitam saski i nadi pozlacenje! 🤗
Serviana thumbnail

Originally posted by: mima88

Nadaam se da saam napookon usspjella sttavit slliciicu . Doobar juutaar Makan je ZAKON

Jesi mima!! 👏
Serviana thumbnail

Originally posted by: smeker

😭😭😭 Sad sam odgledala snimak gde razgovara s njom juce nisam mogla dobro ,iskreno ima male promene na licu ali ne toliko koliko bi ja zelela ,mozda gresim uh😭😭 ali sta cu to je moje misljenje,i krivo mi je sto nisam videla to sto sam htela😭😭

A mene si ubedjivala!!😭
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Generacijo..mene je Dal izvukla svojim komentarima iz crne rupe gde sam bila od srede..samo sto nisam eksplodirala juce i danas..svasta se skupilo..a ovu noovu preletela pogledom..i iskljucila ...ne i ne..

🤗🤗 i Dal je postigla svoj cilj..friends
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

A mene si ubedjivala!!😭

Juce sam gledala na blic nisam mogla drugacije bilo mi je tesko ,a sad sam resila da pogledam da vidim o cemo to svi pricaju i veruj mi nije ni priblizno kako sam mislila i sad cu da skrenem 😭😭
ocekivala sam drugaciju reakciju posle onih kom juce ali moja zapazanja mi govore da se dobro snasao i snaci ce se jos bolje😭😭😭
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

A mene si ubedjivala!!😭

Ajde ja jos citam 80 i neku..uputite me u fabulu price..😕
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ajde ja jos citam 80 i neku..uputite me u fabulu price..😕

Pricamo o njegovom tel razgovoru sa ovom i Dal nije kako sam mislila,😭😭😭
Serviana thumbnail
Here is what Beograd has posted on the Forum (in response to some snide comments):

Some people are more perceptive or intuitive than others. There is a reason why some people have fallen in love with Sidyusha's AnSh instantly and are not able to accept Toral and Sid's version just as fast.

In numerolgy, Sid and Prats are perfect match in every aspect that's why they have been able to create magic--they make perfect friends, perfect partners and can create success out of nothing as they have synergy. Everything comes natural to them and if they get any future projects, they will be successful.

On the other hand, Toral and Sid are not a good match and will have hard time with each other. They will have to work hard to give their performances and to fight lack of chemistry and synergy.
Edited by Serviana - 12 years ago
smeker thumbnail
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3467290

Evo nesto o ovoj novoj kao nesto je rekla a to nije tako ko razume nek mi rzjasni plz neznam o cemu se radi😭😭