EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 90

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Hahaha Ja sam Dal iskopirala tekst i prevodila sebi. Rotiraj slogove. Poslednji stavi napred . Sve ce dobiti smissao

I tako ce sad starosedeoci da izgulaju nov nacin komuniciranja 😆 Pa ti nas ofiras 🤣
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Vedo

Everything is free to use:

Thank You Vedo 😭
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Smekice ubijas me!!!

Ne daj se Ines za manje od ... dolara, kako ono bese??? Ma Jasnice, ne daj se zbuniti, samo se opusti i uzivaj u svakom od ovih trenutaka... pokusaj kao i ja i sigurno sve mi, gledaj sve nase prelepe segmente (bolje receno Bikicine i sve druge)... i u dubini duse samo ponavljaj MAKAN KAKA je najbolji, a sa njim i PAPU, nasa ljubav ce pobediti sve 😛😉
jadra211 thumbnail

Originally posted by: medena

Ija isto cestitam na slobodi od ❤️

Devojke drage, fala fala do neba i nazad 🤗 i za jednu i 🤗 za drugu, ali imam frku najvecu na svetu, sta mi vredi sloboda (ma koliko da sam uvek pevala ostacu slobodna necu se vezati..., vezala se, z...ajefrknula se i oporavila se 😆) kad ne postizavam sve sto ocu da izvedem, sa mnom samo zivaca ko konopaca i bice kako sam zamislila, ispunim ja i svoje i one druge domace... ko da je bitna brzina, bitna je bandoglavost a nje imam ohohohoho, i obavezno drustvance koje ovde imam ❤️ pa malo 🤣 pa malo 😭 pa malo 😕 i tako u krug
jadra211 thumbnail

Originally posted by: nn027

Imam jedno pitanje. O tome razmisljam vec dva dana. Zna li neko sta sada Makan radi , gde je i kako je? Volela bih da znam.
Edit: Volela bih da zna da smo uz nju i da prati ovo sto radimo. Da zna da volimo Makana.

Nado 🤗 to zelim vise od svega na svetu i o tome mislim nopstop, dodje mi da se skupim i odem kod njuma, ali ne mogu neke ovde da ostavim same, a i nemam bas toliku kintu. Boze, sto smo toliko razliciti svetovi pa njegovi mislim Makanovi ne mogu da se zauzmu vise nego sve podnose bez pogovora, strasno mi je i da pomislim na zensko dete u njihovim uslovima, videsmo uzivo kako se ponasaju... zato bar mi uzivajmo u nasoj slobodici dragoj... i u ovolikim bojama kojima se ne damo ni pod razno, ma ne moze nam niko nista, sto zamislimo to i ostvarimo... ah pusti snovi... postanite vec jednom stvarnost, dosta ste nas zzz 😛
jadra211 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Ko ce gledati danas epizodu,a ko ce pratiti moj UPE (uzivo prenos epizode) ? 😊

Jeco, ja definitivno ne gledam vise nove epi bas zbog bikuljetine sa iskezenom i izvestacenom facom, a i kod nas na ruzicastoj mi je postalo pretuzno, ne stajem sa 😭, pa malo gledam a malo zabusavam, gledacu ono sto skines ti (ako se smilujes na nas tuzne) ali mi treba malo vremena da se oporavim, uglavnom skidam svaku tvoju epi i cuvam je ko oci u glavi... Sta cu kad volim Makan Kaku i Papua 😊👏
cherrybaby thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Boze, tako mi nedostaju njihovi razgovori pogledima ! 💔
!Sve smo videle u njihovim ocima.

Dobro vam jutro devojke ❤️
mima88 thumbnail
Nadaam se da saam napookon usspjella sttavit slliciicu . Doobar juutaar Makan je ZAKON
SOFFI007 thumbnail

Originally posted by: jadra211

Ne daj se Ines za manje od ... dolara, kako ono bese??? Ma Jasnice, ne daj se zbuniti, samo se opusti i uzivaj u svakom od ovih trenutaka... pokusaj kao i ja i sigurno sve mi, gledaj sve nase prelepe segmente (bolje receno Bikicine i sve druge)... i u dubini duse samo ponavljaj MAKAN KAKA je najbolji, a sa njim i PAPU, nasa ljubav ce pobediti sve 😛😉

APSOLUTNO TACNO 👏👏👏
SOFFI007 thumbnail

Pozdravljam celu ekipu,, iza danas zelim dobre vesti😉...Nedostajacete mi.

da nas sam na putu pa tek veceras vas citam😭...Verujem ljubav 😊...Verujem

u pravdu za MAKANA a naravno i za PAPUA. ❤️❤️

Sve vas ljubim 🤗 do veceras.