EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #21 - Page 93

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

64.1k

Users

41

20.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Cica

Posle prenosa nasih drugarica i citanja komentara, malo bez veze, ali ja se osecam zadovoljno. Serija me vise i ne interesuje, ni kraj me ne zanima, videla sam ga. E sad, kad bi ovo drugo dalo rezultata bila bih veoma srecna. Jedino mi je to bitno.

I ja sam juce ponovo odgledala zvanicni kraj serije ,odnosno epizodu od 22.02. i sta ce se desavati nakon sto Shiv povlaci zavesu,cu sama da dovrsim u svojoj glavi..😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I ja sam juce ponovo odgledala zvanicni kraj serije ,odnosno epizodu od 22.02. i sta ce se desavati nakon sto Shiv povlaci zavesu,cu sama da dovrsim u svojoj glavi..😉

Hahahaha Dal i ja isto neverovatno ali ja sam posle procitala onu pricu 😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

😉 Mi smo oduvek sve na finjaka..😆

Edited by Daltoni - 12 years ago

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Hahahaha Dal i ja isto neverovatno ali ja sam posle procitala onu pricu 😆😆

E ta prica mi je njihov novi film, sve u onom boliwoodskom stilu,sa igrom,pesmom..i svim ostalim..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Nisu se videli nazalost😡 on snima 15 sati nema kad,zauzet covek sta da se radi😡

Sherloce, a zasto je onda onako natecen,ko da nije spavao..😉 ???
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sherloce, a zasto je onda onako natecen,ko da nije spavao..😉 ???

Pa to jos moram da istrazim,nije spavao to je sigurno😉 ali s kim je bio dok nije spavao to ce mo jos da vidimo😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

Mima sreco pa samo pokusavam da samu sebe zastitim. Sve vi znate koliko ja volim Makana i Papua i Mapua najvise od svih...

Ako ovako nastavim uskoro ce Dal da brani Papua od mene🤣

Ja nisam gledala seriju pa ne znam kako je bilo

Jasna..😲🤣🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Serviana

joj mina sta mi radis, sta mi radis!!!!!

Jasna,...kao da je prepisala moje misli...
LiliWorld thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
From Serviana:
Here is what Beograd has posted on the Forum (in response to some snide comments):

Some people are more perceptive or intuitive than others. There is a reason why some people have fallen in love with Sidyusha's AnSh instantly and are not able to accept Toral and Sid's version just as fast.

In numerolgy, Sid and Prats are perfect match in every aspect that's why they have been able to create magic--they make perfect friends, perfect partners and can create success out of nothing as they have synergy. Everything comes natural to them and if they get any future projects, they will be successful.

On the other hand, Toral and Sid are not a good match and will have hard time with each other. They will have to work hard to give their performances and to fight lack of chemistry and synergy.

Prevod:
Neki ljudi su vise osetljiviji i intuivniji od drugih. Postoji razlog zasto su se oni naprosto zaljubili u Sidyusha Ansh iz cuga i zasto iz prvog vida odbijaju da prihvate Toral/Sid verziju.

U numerologiji, Sid i Prats su savrsena kombinacija u svakom aspektu i koji je razlog sto oni mogu da stvore magicnost--oni cine savrsene projatelje, savrsene parthere i mogu stvoriti uspeh iz nicega jer oni imaju sinergiju. Sve im ide prirodno od ruke, i ako budu dobili buduce projekte, oni ce biti uspesni.

S druge strane, Toral i sid nisu dobara kombinacija i oni ce imati teskoce jedno sa drugim. Oni ce morati da napo*no rade da daju svoje glumske predstave, i da se bore protiv nedostatka hemije i sinergije medju njima.

Hvala Serviana

smeker thumbnail
Komentari na Colorsu su vrhunski ako imalo imaju postovanje prema gledaocima,a nemaju sigurno trebali bi da je vrate.Nista nije nemoguce, e sad koliko im njihov ponos to dozvoljava videcemo jer mislim da je sad samo to u pitanju jer juce kad su prikazivali kao da su spojili malu An sa ovom bikuljom a naseg Makana nigde kao da nije bila u seriji tri godine to moze samo inat,inate se s njom kao u fazonu mozemo mi i bez tebe😭😭